villiem Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Kad svice u Austriji...da obavimo privatno sta imamo dok spavaju.
cedo Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ovo ništa nije dobro i sve je na to i ukazivalo da će se izfrustrirani Australijanci iživljavati na najboljim sportistom. Gorane, izvucite nekako Novaka i dalje od tog konc.logora.
duda Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Sad priča neki ispred turnira, da su sve dokumentacije tajne jer se radi o medicinskim dokumentacijama. Da ih je stiglo 26 i da je sve bilo anonimno. Baš me zanima kako će granična policija da oceni validnost medicinske dokumentacije 2
Jozef K. Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 5 minutes ago, Bogotac said: Nije,dokumentacija je tajna i po zakonu treba tako i da ostane. Ako je imao reinfekciju to nije neka stvar da mora da se krije. Prošle godine je objavio da je pozitivan. Nadal je objavio. Ne vidim razlog da se to krije.
napadaj Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Protest za oslobađanje Kasandre >>>>>>> Srkijev protest 1
Bogotac Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 5 minutes ago, Jozef K. said: Ako je imao reinfekciju to nije neka stvar da mora da se krije. Prošle godine je objavio da je pozitivan. Nadal je objavio. Ne vidim razlog da se to krije. Pojma nemam osim ovo sto sam napisao,znam da je istina.Sad pojedini novinari traze da se i za ostale sa liste otkrije na osnovu cega su dobili izuzece.Pakao. Edited January 5, 2022 by Bogotac
Moracikus Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Lik je totalni majmun. Trebao je se pelcovati astrazenekom jer ona koristi majmumsku prehladu kao osnovu za spike protein 1 3
nisam ja Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 isuse koja paranoja. znao sam da je australija začeta naseljavanjem robijaša al nisam znao da su zatvor država. 1 1
Kreator Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 hour ago, sasha said: "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-je-u-zarobljenistvu-ako-ga-ne-puste-za-pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f Koliko je samo svet propao, ali gde god da se okrene čovek. A ja mislio da je Australija normalna zemlja. Za ovog našeg znam da ima svoje bubice blago rečeno Ja sam mislio da je tabloidski izraz "grmi" rezervisan samo za one prostitutke koje pokazuju sise, dupeta i tako to. Zašto vređaju Novakovog oca?
Ovajnick Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Na koju foru će da igra posle ovoga, čak i da je u pravu? Edited January 5, 2022 by Ovajnick
Recommended Posts