Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, dùda said: Nema logike nikako. Gore je u zemlju pustiti pozitivnog nego nevakcinisanog IMO Pa nisu pustili pozitivnog. Ne bi mu dali da igra pozitivan. Svi rade pcr testove, aman
levi Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 rasizam koji može da se reši 1 vakcinom. kad bi svaki bio tako jednostavan :( 3
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Izvini @Zli Gli sto smo te rasisticki prozivali na temi o kovidu 2
villiem Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 21 minutes ago, Mos said: Bilo je jace od njega da kaze kako je dobio medical exemption, umesto da precuti i samo se pojavi tamo. Nastavio bi ovu igru kao do sada gde bi svi nagadjali da li jeste ili nije vakcinisan ali bi svakako olaksao sebi ovu celu zajebanciju. Ne moze dugo da se odrzava neizvesnost, jedina tenzija treba da je turnir. To sto su napisali u vezi izuzeca je isto idiotluk, da moze a ne mora da objasni svoj status. Ovde sada imamo grupe amatera svuda, na mrezama najvise a sve je inicirao drzavni funkcioner. Sve ostalo za Novaka vec svi znaju. Sad niko i ne misli o tenisu. Edited January 5, 2022 by villiem
sasha Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-je-u-zarobljenistvu-ako-ga-ne-puste-za-pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f Koliko je samo svet propao, ali gde god da se okrene čovek. A ja mislio da je Australija normalna zemlja. Za ovog našeg znam da ima svoje bubice blago rečeno 6
Popular Post ToniAdams Posted January 5, 2022 Popular Post Posted January 5, 2022 jbt kad citam forumske mozgove skapiram da bi nolo bez problema mogao da se kandiduje za precednika, a odmah zatim ukine penzije i plate, i opet bi ga branilo, jer nolo 20
villiem Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, sasha said: "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-je-u-zarobljenistvu-ako-ga-ne-puste-za-pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f Koliko je samo svet propao, ali gde god da se okrene čovek. A ja mislio da je Australija normalna zemlja. Za ovog našeg znam da ima svoje bubice blago rečeno Di je, sta radi opozicija?
aram Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, ToniAdams said: jbt kad citam forumske mozgove skapiram da bi nolo bez problema mogao da se kandiduje za precednika, a odmah zatim ukine penzije i plate, i opet bi ga branilo, jer nolo Šta nam rade, esi vido! Rasizam da ne pominjem…
ToniAdams Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 1 minute ago, aram said: Šta nam rade, esi vido! Rasizam da ne pominjem… idem sad odma na ulicu da zaustavim saobracaj! Edited January 5, 2022 by ToniAdams 1 1
Zli Gli Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Izvini [mention=102]Zli Gli[/mention] sto smo te rasisticki prozivali na temi o kovidu Za mene vam je oprosteno, ja sam nebitan lik ali za Novaka cete zazaliti kad ga puste i rutinski se popiski po konkurenciji i vama svima ovde sto i dalje drvite da se vakcinise i sirite mrznju. Nemoj samo da bude horda preletacevica kad krene da melje, ostanite svi dosledni do kraja u kontra navijanju... Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
Mil@n Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, Zli Gli said: Za mene vam je oprosteno, ja sam nebitan lik ali za Novaka cete zazaliti kad ga puste i rutinski se popiski po konkurenciji i vama svima ovde sto i dalje drvite da se vakcinise i sirite mrznju. Nemoj samo da bude horda preletacevica kad krene da melje, ostanite svi dosledni do kraja u kontra navijanju... Sent from my M2012K11G using Tapatalk Mi to za njegovo dobro.™ 1 1
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Zli Gli said: Za mene vam je oprosteno, ja sam nebitan lik ali za Novaka cete zazaliti kad ga puste i rutinski se popiski po konkurenciji i vama svima ovde sto i dalje drvite da se vakcinise i sirite mrznju. Nemoj samo da bude horda preletacevica kad krene da melje, ostanite svi dosledni do kraja u kontra navijanju... Sent from my M2012K11G using Tapatalk Ti i dalje bas nista ne kontas jbt Priznavanje novakovih bubica , falinki i epski fejlova ne znaci automatski i mrznja i odricanje Sta je to sa svima vama, kad se spomene novak prasta mu se bukvalno sve? Zasto? 3
Recommended Posts