Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Kad sam pročitala tekst Federerovog menadžera, pred očima mi se odmah prikazao ujka Skrudž koji u svojoj mračnoj kancelariji broji novce (i trofeje) i čeka da ga pohode sva tri duha božića, koji će mu saopštiti tužnu istinu:Federer je nekada bio najveći, sada je dobar, a sutra će biti samo prošlost.

Posted
moze se mnogo toga pripisati NJoletu i Porodici, ali covek je upamtio ko je bio uz njega kada je bio klinac, sto je zasluga i vaspitanja koje je dobio iz kuce. to je svakako za postovanje :)
Posted

zaista driljivo. najezio sam se. gromadan potez

Posted
Posle cetiri i po godine.
Nije hteo da ide dok ne nakupi dovoljno trofeja :D. Gde da ide praznih ruku <_< .
Posted

Zar on nije bio u cescem kontaktu sa njom? :unsure: 4 godine?

Posted

Klasicni PR za oboje na americki nacin, ona ga je cekala u svom domu na Dedinju, on je nije zaboravio, svima se svidja, neki su se najezili, neki pustili suzu musku najtezu, klip odradio svoj zadatak.

Posted
Klasicni PR za oboje na americki nacin, ona ga je cekala u svom domu na Dedinju, on je nije zaboravio, svima se svidja, neki su se najezili, neki pustili suzu musku najtezu, klip odradio svoj zadatak.
nije za oboje vec za novaka. jelena gencic je skoro zaplakala u emisiji kada je pricala da joj se on nije javio 4 godine. cak je nije zvao ni na onaj usrani turnir u beogradu. mogao je da je pozove da gleda neki gs iz loze umesto sto zove paf dedija i slicne likove. ali kada cbs zakuca na vrata...
Posted

Recimo da je to jedna stvar koju mu i najvatreniji fanovi zameraju...