Arkadija Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kad sam pročitala tekst Federerovog menadžera, pred očima mi se odmah prikazao ujka Skrudž koji u svojoj mračnoj kancelariji broji novce (i trofeje) i čeka da ga pohode sva tri duha božića, koji će mu saopštiti tužnu istinu:Federer je nekada bio najveći, sada je dobar, a sutra će biti samo prošlost.
Đipalo Junuz Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Novak Đoković posetio Jelenu Genčić :) Meni nekako drago...
freakns Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Novak Đoković posetio Jelenu Genčić :) Meni nekako drago...moze se mnogo toga pripisati NJoletu i Porodici, ali covek je upamtio ko je bio uz njega kada je bio klinac, sto je zasluga i vaspitanja koje je dobio iz kuce. to je svakako za postovanje :)
sherman Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zaista driljivo. najezio sam se. gromadan potez
BarryWhite Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Posle cetiri i po godine.Nije hteo da ide dok ne nakupi dovoljno trofeja :D. Gde da ide praznih ruku <_< .
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HH_3zzqReZg&feature
anantaram Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zar on nije bio u cescem kontaktu sa njom? 4 godine?
MrX Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Klasicni PR za oboje na americki nacin, ona ga je cekala u svom domu na Dedinju, on je nije zaboravio, svima se svidja, neki su se najezili, neki pustili suzu musku najtezu, klip odradio svoj zadatak.
Кристофер Лумумбо Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Klasicni PR za oboje na americki nacin, ona ga je cekala u svom domu na Dedinju, on je nije zaboravio, svima se svidja, neki su se najezili, neki pustili suzu musku najtezu, klip odradio svoj zadatak.nije za oboje vec za novaka. jelena gencic je skoro zaplakala u emisiji kada je pricala da joj se on nije javio 4 godine. cak je nije zvao ni na onaj usrani turnir u beogradu. mogao je da je pozove da gleda neki gs iz loze umesto sto zove paf dedija i slicne likove. ali kada cbs zakuca na vrata...
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Recimo da je to jedna stvar koju mu i najvatreniji fanovi zameraju...
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Švarceneger, Vilis, Stalone... Mašala...LINK
Recommended Posts