vememah Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Quote Srđan Đoković za B92.net: Novak Đoković trenutno je smešten u sobi i kod njega ne može niko da uđe. Ispred sobe se nalaze dva policajca https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=05&nav_id=2083290
Redoran Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ljudi, preklinjem vas, nemojte posle onoliko postova u kojima smo se zaklinjali da nas neće tabloidi vozati kao mlade majmune, da sad prenosite svako moguće clickbait smeće koje se pojavi na društvenim mrežama ili vaskolikim portalima. U Melburnu je sada gluvo doba noći. Ako Novak ima bilo kakav problem sa vizom, neće moći da ga reši dok ne počne radno vreme i ćate dođu na posao. A gde će i kako da čeka, to zavisi od aerodroma i imigracionih protokola, i ko zna čega još. Pustite raznorazne Timese, Heralde i Telegrafe. To sve živi od vaše radoznalosti za sledećom senzacijom. Da li ćemo videti kako ga u lancima i narandžastom odelu sprovode u ekstradikcioni pritvor, da li ćemo ga videti kako ispred terminala urinira po australijskoj zastavi... ne treba da im se nameštamo na klikove, stvarno. 6
radisa Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Tsai said: Pa i pustice ga, 100% Ubedjen sam Pa i ja sam ubedjen, samo mislim da on ni ne treba da nastupa i treba sa ih otkači... I treba da otpusti onog ko je spremao papire za vizu...
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 ne treba da ih otkaci. treba da uzme 21 pa da se vakcinise i da otpusti onog ko mu je spremao papire
radisa Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 I zašto ne moze da koristi telefon? Koja je to glupost? I svi članovi tima mogu da udju, samo on ne moze, ili ih ima još sa pogrešnom alikacijom? 1
Redoran Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Moguće je da je već imao neku long term vizu, pa se ispostavilo da ista nije validna za medicinsko izuzeće i mora da se vadi druga. Propusti se dešavaju, nije to sa vizama baš jednostavna rabota. 1
cedo Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 naravno da ce da ga puste po zakonu, ako dobije dozvolu za istrazivanje (medical exemption) dozvola za eksploataciju (visa) se podrazumeva 4
Arkadija Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ovo je spektakl Quote Dok je Novak još bio u vazduhu, granična policija Australije je uputila zahtev vlastima australijske države Viktorija da "sponzoriše", odnosno podrži vizu Novaka Đokovića, jer je država Viktorija partner organizacije Tenis Australija u organizaciji Australijan opena. Zvaničnici države Viktorije su zatim tražili da im granična policija pošalje takav zahtev u pisanoj formi, a kad je takav zahtev stigao - odbili su da "sponzorišu" vizu! Granična policija je saslušavala Novaka je do 1.15 ujutru u kancelariji na aerodromu u Melburnu. Situacija je do te mere postala ozbiljna, da Novaku sada prete imigracioni pritvor i proterivanje u zemlju porekla. Izvinavam se našoj mahali, ima ih još po svetu i sve su iste. 1
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 minutes ago, radisa said: I zašto ne moze da koristi telefon? Koja je to glupost? I svi članovi tima mogu da udju, samo on ne moze, ili ih ima još sa pogrešnom alikacijom? mislim da su svi clanovi tima uredno vakcinisani 1 1
Popular Post Amos Posted January 5, 2022 Popular Post Posted January 5, 2022 Jebo Srbina koji se po granici nije jebavao. Novak Srbin approved! 9 2
cedo Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 5 minutes ago, Time Crisis said: Još će ispasti mučenik sto bi rekao @renne kasnis 1
Recommended Posts