January 5, 20223 yr 14 hours ago, dillinger said: Kakva sisa? Lik je ustrajao na svom stavu, ma kakav ludacki bio. Nije pristao na ucenu I - pobedio. A danas im se jos I objavom na tviteru popisao u usta. Dakle nijedan zvanicnik to nije objavio vec je on licno ogolio taj jadni korumpirani sistem. Triple win. Samo I jedino sise su australski zvanicnici. Nije to Srbija vec jedna od zemalja sa najstrozim lokdaunom I kontrolama na planeti. I sad ovo Stičem utisak da ljudi u Srbiji manje više opravdano smatraju zbog sranja u kojem živimo i ove klike na vlasti koja otprilike zajedno ne bi pobegla Milojku Pantiću kao tragaču da u drugim zemljama navodno uredjenim političari na vlasti nisu govnari i realno jedan od najglupljih slojeva društva, da nisu korumpirani do srži i da su ne znam ti koliko nadareni. A u stvari su ispred nas jer su bar za jedno bili pametni tokom istorije a to je da ne ulaziš u frku kad si slabiji.
January 5, 20223 yr Krajinovic i Lajovic rutinski izduvali svoje meceve protiv Kareno Buste i Bautiste u ATP kupu a Djere prosao posle 1:1 u setovima, pise da je protivnik diskvalifikovanSent from my M2012K11G using Tapatalk
January 5, 20223 yr 14 minutes ago, *edited by mod said: Dok se pretvaramo hajde da skoknemo i u paralelni univerzum gde je Novak primio tri fajzera i odmah to rekao a Nadal ili koje god veliko tenisko ime izveo u jotu isto ovo što i Novak. Siguran sam da bi i onda na isti način branio Nadala... sta god da kazem neces mi verovati
January 5, 20223 yr A i ovi oziji su prvo krenuli đonom, pa posle kao neka izuzeća, sve je to sranje. Je li vakcinacija obavezna u au ? Ako nije, onda jesu zasrali. Kolikogod možda nekome zvuči suludo, Novak, kad je već antivax, nije trebalo da igra i gotovo. Pa neka sedi kući i razmišlja šta mu je isplativije. Ovako mu sledi veća šteta.
January 5, 20223 yr Ubaciće ga ovo u još veći ciklus ludila i paranoje. Al nije da nije zaslužio. Jbg.
January 5, 20223 yr 5 minutes ago, Max Morlock said: Live sex sledi. Još samo to. Ne znam više, uzdizanje od strane jednih da je zajebao sistem, zatim druga krajnost gde je najgori čovek ikad, sve je postalo nekako pompezno i pretenciozno. Čak je AO tu i veći krivac, ali je atraktivnije napadati ličnost, kao i uzdizati je, to je u ljudskoj prirodi, a posebno danas kada su pozitivne i negativne etikete izraženije nego ikad. Da se razumemo, meni se naravno ne dopada ako to medicinsko izuzeće bude samo za njega. Edited January 5, 20223 yr by Milošica
January 5, 20223 yr On čovek zarađuje milione, a nema kršten PR. I ovo je ko zna koji put da fula u tom segmentu.