Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)
Šta reći za kraj jedne ovakve sezone....
Ona ludačka vožnja od AO do Roland Garosa, uz "najbolji ritern ikad", osim što je već deo teniske istorije, ostaće upamćeno i kao najveći hajp i ložnja srpskog sporta ko zna koliko dugo i to je to. Može sad da uzme još 10 slemova i mastersa, desetine miliona i ostalih trica i rekorda, ko je gledao i pratio uživo, ima šta da pamti, ostali će da gledaju snimke i da zamišljaju.Evo malo i Janka u nekom intervjuu, zaslužio je i on hejlovanje, uozbiljio se dečko čim ga žena malo stisla oko penzije :D Quick Q & A With Janko Tipsarevic

Janko Tipsarevic has had an exceptional 2011 - he won his first ATP title (he would go on to win two), he broke into the top 10 for the first time, and then he ended the year with a bang by defeating the number 1 player in the world, Novak Djokovic, at the Barclays ATP World Tour Finals.Janko was kind enough to take a little time out of his busy schedule to answer some of the questions from the OnTheGoTennis Quick Q & A. The answers are VERY quick because we corresponded by email, but I hope all the Janko fans will still enjoy it!You’ve had a phenomenal year, now that the season is coming to a close, what would you consider your favorite moment on the court this year?I would say that the moment didn't happen on court...It was the moment when I realized that I will finish the season in the top 10.Now that you are much more in the spotlight, what has been the biggest change for you personally and professionally?Personally there were no changes in my life. Professionally, only the fact that I am aware that I have to work even harder in order to stay where I am or improve.When did you start wearing sunglasses on the court?When I was 15, no prescription back then.In the future do you plan to use your Sports Management degree?Of course, I would like to stay connected to this sport, on or off the court. And the fact that I have a finished University in Sports Management is a huge plus.What are your passions outside of tennis?Music, snowboarding, World of Warcraft and more music.What are you most afraid of?Death.Do you have any lucky charms that you take with you on the court?I do not.Do you have any guilty pleasures?I love food to much.What is your biggest pet peeve?When people are stupid and arrogant at the same time.Do you have any nicknames?Tipsy, Jankela, Junkie.What is your favorite movie?Doni Brasco.What is your favorite food?Pljeskavica (Serbian dish).What is your favorite city?Apart from Belgrade, Miami.What is your favorite sport outside of tennis?Snowboarding.What is the last thing that you read?Newspaper this morning..;]What is your most embarrassing moment?There were many.If there was a fire and you could only save one thing (not a person) what would you save?Laptop (mainly cause of pictures).If you had one superhero ability, what would it be?To read people's minds.Either/Or Questions The one in BOLD is the one he chose.Facebook or TwitterCoke or Pepsi - NeitherBoxers or BriefsShower or BathWould you rather lose your Hair or your Teeth?Dog or CatBeer or WineOcean or MountainsMoney or FameTeam Edward or Team Jacob (Vampires or Werewolves) - No teams...Just VampiresSweet or SaltyNow or Later - Always and always NOW!!

Edited by Garnirung
Posted
I on verovatno hoce olimpijsko zlato kao sportista. Medjutim ako osvoji zlato nece uci u istoriju. Ako osvoji zlato i grand slam, hoce (kao Stefi :) )A ove godine je bio neverovatno blizu, nismo ni svesni koliko mislim, da nije bilo casovnicara sa one teme koji je odigrao mec sezone.
da, grand slam se uzima bas lagano, i dodje ti kao rucak posla posle, normalna stvar :P neka on uzme zlato na OI i jedan od 4 GS, i da se lupamo u guzicu. zapravo, ako uzme 1 GS i bilo koju medalju, ce se lupamo u guzicu... jbg ljudi, ne rastu GS turniri na drvetu pa da se tek tako osvajaju. godina jeste bila fantasticna, ali misliti da ce je ponoviti bas i nije realno. naravno, ovo ne znaci da je nemoguce ponoviti je, vec da je malo verovatno ;)
Posted (edited)
dosta toga jeste istina, however, potreba za restrospektivom na kraju svake sezone i blagim spustanjem konkurenata u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, zastitni je znak njegovog tima. ako je sve istina, ako je roger toliko iznad i nedodirljiv, samo stavljanje u komparativnu ravan sa novakom je poen za djokovica. a mislim da je ove godine zabio i vise od toga. Edited by Afterburner
Posted
1. Jeste istina i o nekom poredjenju Novaka i Federera cemo moci pricati tamo negde 2017 godine. Samo sto ne znam kada je Novak ili bilo ko iz njegovog tima uporedio sebe sa Federerom pa da sad ovaj lik ima potrebu da nam objasnjava ociglednu stvar.2. Boli onaj fh retern (aka juniorsko samaranje lopte) na mec loptu jos uvek.
Posted

Ovogodišnji sportski rezultat NĐ-a nije sporan. Oni ipak govore o široj slici, gde Novak nije uspeo ni da priđe bez obzira na rezultate.

Posted

aman ljudi sta vam je. nema taj clanak veze ni sa NJoletom ni sa Pedererom. Godsicku je jasno da mu je zlatna koka pred penzijom pa malo baca reklamu. i kakva crna siroka slika. covek je skinuo 18 milki u sezoni, eno sve ce da se rasplace jer je Pederer uzeo 3x toliko

Posted
Ovogodišnji sportski rezultat NĐ-a nije sporan. Oni ipak govore o široj slici, gde Novak nije uspeo ni da priđe bez obzira na rezultate.
Da, ali interesantno je da se u izjavi 1) ne daje kredit tim Novakovim sportskim rezultatima i 2) istice sopstveni marketinski potencijal bez da ga je protivnik uopste doveo u pitanje (ja ne znam ni za jednu izjavu) i 3) jadno je sto kad covek osvoji 2 major turnira za celu godinu ostaju argumenti da mu nike placa vise para -- pozvao bih ga da poseti sweat shop u Kini gde se prave te iste Nike.Ponavljam, o marketinskom potencijalu cemo pricati ako Novak uspe da uradi ono sto je Fed radio svih godina kada je bio na vrhuncu forme, sto je upitno ali nije nemoguce.Evo dacu vrlo grubu analogiju: to je isto kao kad bi MJ napljuvao Kobea tamo negde 2000. kako on mozda jeste osvojio titulu ali je MJ osvojio 6 i ima 100 miliona dolara od Nikea. 2000. godine je to bilo tacno. Danas Kobe ima 5 titula i vise sponzorskih ugovora od MJ. Ko je bolji kosarkas? Za mene MJ, but that's beside the point jer sportisti kao sto je bio MJ nikad ne bi palo na pamet da se poredi sa protivnickim igracom na ovakav besmisleni nacin (opet se ogradjujem da je ovo izjavio menadzer a ne sam Fed).
Posted

Psi laju a karavani prolaze...dry.gif

Posted

pod pretpostavkom da je ovo pisanije fedovog menadžera istinito (a kod nas se često štošta doda u prevodu )može se samo reći da je čovek budala i da bi trebalo da bude otpušten momentalno. to pod pretpostavkom da goat razume da je sa njegovih visina pljuckanje nedostojno, tj.da može sebi da dozvoli 1 gospodsku ignoranciju spram ostalih smrtnika.teško međutim da bi fed takvo što i uradio, tim pre što je u više navrata (a upravo u odnosu na ''mlađariju'') pokazao da mu palanačko prekoplotačko prepucavanje uopšte nije strano.

Posted
Intervju sa FedomMislim da je rivalstvo sa Novakom veoma posebno jer obojica igramo toliko atletski, mislim da su naši mečevi veoma uzbudljivi za gledanje, neverovatno je da toliko uspevamo da jedan drugog teramo levo i desno. Mislim da su svi mečevi ove godine, sem možda Dubaija, kada me je lako pobedio, imali fantastične mečeve u završnicama turnira, navijači su uživali i mislim da je on nešto dobro u ovoj igri. Srećan sam zbog njega jer je igrao tako dobro ove godine, a siguran sam da ćemo i sledeće sezone imati zanimljive duele“, rekao je Rodžer Federer
Posted (edited)
pod pretpostavkom da je ovo pisanije fedovog menadžera istinito
jeste :isuse: te stoga
može se samo reći da je čovek budala
Edited by anantaram
Posted

e bre smoriste... 'ebli vas menadzeri...u to ime:ana_ivanovic_ana_and_maria_kirilenko_double_X99MLSl.sized.jpg

Posted

Men' drago sto je Djokovic sada imao ovaj pad forme i lose rezultate, vise bi strepeo da je oduvao svaki turnir do sada, jer bi onda ocekivao neki raspad na zimu ili prolece...ovako ima vremena da se povrati do AO.

Posted

Mene malo ovaj Godsik podseca na nekog forumasa patkometra i samo sam cekao kad ce pomenuti Bari. Novak je umoran od 76 meceva, a moj tata je jaci od tvog jer je pre pet godina odigrao 96, dzabe Novaku tri GS, kad je Fed uzeo vise para, a ima i vise obozavalaca na FB.Kakva papazjanija od teksta. Sportisti se takmice ko ce pokupiti vise trofeja, tu je Fed neprevazidjen, ali ovo je Novakova godina. Bekam je godinama bio medju najplacenijim sportistima iako nikad nije bio ni najbolji fudbaler, da ne pominjem Kurnjikovu. Novak je duplirao broj sledbenika na FB ne kad je uzeo tri GS nego onog momenta kad su on i Sarapova slali fanove sa jednog na drugi profil. On malo o terenu, malo o onom pored terena, da se drzao svog dela posla retko bi ko napisao da je budala, ovako zvuci kao ljubomorna budala.