Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Lepo je to ali ne znači apsolutno ništa. Jasno je da će ovako nešto izjaviti bez obzira na stanje u kom se nalazi njegovo rame.
Ne vidim na koji način je jasno. :) Može bez problema da se povuče sa celog turnira i niko mu ne bi zamerio.
Posted
Ne vidim na koji način je jasno. :) Može bez problema da se povuče sa celog turnira i niko mu ne bi zamerio.
To su dve potpuno nevezane stvari. Što se mene tiče može da prestane da igra tenis ja mu neću ništa zameriti. Dovoljno je uradio i dovoljno nas je činio srećnim. Sve preko ovoga je čist bonus. Ono kažem zato što, ako je već odlučio da igra, naravno da neće vikati na sve strane "Ej momci, udrite, ranjiv sam... boli me rame"...
Posted
Ono kažem zato što, ako je već odlučio da igra, naravno da neće vikati na sve strane "Ej momci, udrite, ranjiv sam... boli me rame"...
A inače niko ne zna da je imao problema s ramenom zadnja dva meseca? Ne vidim logiku :) Mada nebitno.
Posted

Dečko danas bio na Čelzi-Liverpul...

Posted

Šta reći za kraj jedne ovakve sezone....Niko od nas koji se, u većoj ili manjoj meri smatra njegovim navijačema nije ni u ludilu očekivao ovakvu sezonu. Zaista, posle onako mrljave 2010. mnogo više je delovalo da će TOP 5 biti upitan nego da će to biti dominacija par exellance. Tri slema, mnoštvo mastersa, urnisanje dotadašnjeg No.1 čak i na njegovoj šljaci, izbijanje na čelo ATP liste. Nezaboravna, može se slobodno reći istorijska sezona o kojoj će se pričati godinama. Meni lično ne, ali objektivno gledano sigurno da, malu senku na sve to baca kraj sezone koji je bio više nego bled. Jasno je da je sve to posledica nedostatka goriva i da je sezona praktično završena sa USO ( i za njega i za Nadala ). Porazi od Nišikorija, Tipsarevića a pogotovo onaj od Ferrera bez ispaljenog metka daju prostora hejterima da ponovo ispiraju usta, ali neka... nema veze...hejtera je uvek bilo i uvek će ih biti. Što se mene tiče, ja sam siguran da ćemo se radovati još brojnim slamovima i da će Noklica da im izudara guzice već u Australiji...

Posted
Šta reći za kraj jedne ovakve sezone....Niko od nas koji se, u većoj ili manjoj meri smatra njegovim navijačema nije ni u ludilu očekivao ovakvu sezonu. Zaista, posle onako mrljave 2010. mnogo više je delovalo da će TOP 5 biti upitan nego da će to biti dominacija par exellance. Tri slema, mnoštvo mastersa, urnisanje dotadašnjeg No.1 čak i na njegovoj šljaci, izbijanje na čelo ATP liste. Nezaboravna, može se slobodno reći istorijska sezona o kojoj će se pričati godinama. Meni lično ne, ali objektivno gledano sigurno da, malu senku na sve to baca kraj sezone koji je bio više nego bled. Jasno je da je sve to posledica nedostatka goriva i da je sezona praktično završena sa USO ( i za njega i za Nadala ). Porazi od Nišikorija, Tipsarevića a pogotovo onaj od Ferrera bez ispaljenog metka daju prostora hejterima da ponovo ispiraju usta, ali neka... nema veze...hejtera je uvek bilo i uvek će ih biti. Što se mene tiče, ja sam siguran da ćemo se radovati još brojnim slamovima i da će Noklica da im izudara guzice već u Australiji...
Ko pri cistoj svesti moze da hejtuje po igracu koji je osvojio sve sto si napisao (plus dc 2010, ali to nije ista sezona) i ima 4000 poena razlike u odnosu na broj 2? Ja sam negde izmedju AO i RG ove godine izjavio da ako uzme RG uzece i grand slam. Za malo je bilo.Za kraj sezone: nije robot i tu mu ne zameram ni malo. Pravo pitanje je medjutim koliko ce se spremiti za sledecu sezonu i da li ce odbraniti AO. Ako to uradi, vidi ovo gore :)Dakle sve zajedno: :Hail:
Posted (edited)

Ja lično imam skromnije želje. Na listi prioriteta su RG i Olimpijada a nakon toga Monte Karlo, Sinsinati i Šangaj.... dakle sve ono što još nije osvajao. biggrin.gifedit: a što se tiče hejtera... da ne ulazim u detalje ali veruj mi da jako dobro znam šta pričam

Edited by Jean-Luc Picard
Posted (edited)

i meni je olimpijada bas zelja da je osvoji, i rg narocitoa W bih volela da osvoji iz sprdnje :D jos koji putjeste, ostao je bez goriva na kraju i mozda je to moglo psihicki na bolji nacin da se odradi, ovako je malo delovao otsutno i mrzovoljno, nekako van okvira broja 1 sto se tice nekih manira,ali da podvdemo to pod neiskustvo boravka na vrhu planinebice bolje sledecih godinA :P

Edited by Afterburner
Posted

I on verovatno hoce olimpijsko zlato kao sportista. Medjutim ako osvoji zlato nece uci u istoriju. Ako osvoji zlato i grand slam, hoce (kao Stefi :) )A ove godine je bio neverovatno blizu, nismo ni svesni koliko mislim, da nije bilo casovnicara sa one teme koji je odigrao mec sezone.

Posted
A ove godine je bio neverovatno blizu, nismo ni svesni koliko mislim, da nije bilo casovnicara sa one teme koji je odigrao mec sezone.
i da su glupi francuzi otkrili *ebene reflektore <_<prelepo napisano, devojka je neverovatan fan. a pri tom ume i da piše i da pravi klipoveSenti-mental Journey
Posted
Ja lično imam skromnije želje. Na listi prioriteta su RG i Olimpijada a nakon toga Monte Karlo, Sinsinati i Šangaj.... dakle sve ono što još nije osvajao. biggrin.gif
RG pre svega :) Bo je pun pogodak što je preskočio Monte Karlo ove godine, možda će isto biti i sledeće godine :)
jeste, ostao je bez goriva na kraju i mozda je to moglo psihicki na bolji nacin da se odradi, ovako je malo delovao otsutno i mrzovoljno, nekako van okvira broja 1 sto se tice nekih manira,ali da podvdemo to pod neiskustvo boravka na vrhu planinebice bolje sledecih godinA :P
Ne treba zaboraviti da Novak praktično nije ni pauzirao prošle godine, početkom decembra je završen DC, a već za Novu godinu je bio u Australiji/4. januara (tako nešto) je igrao protiv Hjuita na Hopman kupu. Tako da je skoro igrao bez većih pauza od USO 2010 do USO 2011, nije ni čudo ako mu je bilo preko glave :)
Posted

Sjajan tekst... nisam znao da Jean i bloguje pored pravljenja poslovično sjajnih klipova.

Posted
Ne treba zaboraviti da Novak praktično nije ni pauzirao prošle godine, početkom decembra je završen DC, a već za Novu godinu je bio u Australiji/4. januara (tako nešto) je igrao protiv Hjuita na Hopman kupu. Tako da je skoro igrao bez većih pauza od USO 2010 do USO 2011, nije ni čudo ako mu je bilo preko glave :)
slazem se, kada se pogleda sve tako, na neki nacin razumevanje je neophodnoni ja nisam znala za blog, mnogo je simpaticna i pravi sjajne motivacijske klipove, u ovom tekstu je mozda preuzela na sebe ulogu nezahvalnog pokusaja unificiranja grupe po pitanju ponasanja, a cinjenica je da ce nekorektnih biti u svim taborima bez izuzetkadoduse slazem se da se tabori generalno gledano ipak medjusobno razlikuju po temperamentu i karakteru, pa i korektnosti :D