Amos Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Čudno je to što će se svakako znati za 10 dana. Praktično, ne krije nego samoodlaže to saznanje.
Moracikus Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Nisam bas siguran da ce to tako lako ici. Zbog svih mandata koji ovdje postoje on ce jednostavno morati da odgovori na odredjena pitanja tj nece se stati na tome 'to je moja privatna stvar' Mandati za vakcinisanje su tema br.1 u Australiji i da ti tu neki bivsi antivakser osvaja turnir u sred zemlje i pritom nece da prizna da vise nije Novax je nesto sto niko od zvanicnika nece dozvoliti. Zato, ako ima i malo pameti mora da se izjasni sto prije i po mogucnosti podrzi vakcinaciju kao jedini izlaz za svijet. U suprotnom bolje mu je da ne dolazi , mada ga isto ceka i na ostalim slamovima jer ce to biti generalno pravilo svugdje
Heaviside Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 20 hours ago, Stari tenis fan said: Heaviside, Slazem se sa velikom vecinom toga sto si rekao. U Australiji je jos i gore. Moracikus je to dijelom opisao. Ljudi ne mogu putovati da vide roditelje na samrti. Prirodno je da Australija ima ostrije mjere nego ko drugi. Oni su ostrvo i uspjeli su se dobro izolovati. Prije tri nedjelje sam bio u BG i izbacili su nas iz restorana zato sto jedan od nas nije bio vakcionisan. Pravilno su postupili. Svejedno, ja svom nevakcinisanom prijatelju nisam prigovorio. Postujem njegov stav da se ne vakcionise. Tako postujem i Novakov stav. Sa milionima koje ima on moze ponesto sebi priustiti sto drugi ne mogu. Medjutim, sad je doslo da se mora izjasniti. To ce biti neogodno za njega i on zeli da zabidje tu neugodnost. Sto je tu cudno? Svi mi ponekad izbjegavamo odgovor na pitanja koja su neugodna za nas. Pa, eto, imao bi možda neki mehanizam da nepoštuješ odluku svog prijatelja, ali Novakovu ne. Btw, imam i ja prijatelja u Beogradu koji nije vakcinisan i nosi lažnu potvrdu. Srao sam mu malo kada smo se videli i on mi to ispričao i imam lošije mišljenje o njemu zbog toga, ali nisam prekinuo kontakte. Opet, ne bih to nazvao poštovanjem odluke. Nepoštujem njegovu odluku uopšte. Zaobilaženje neugodnih pitanja jeste česte pojava, ali to nije osobina kojoj bi trebalo težiti, a ti si napisao da Novak "treba" da nađe način da ga zaobiđe. Ne treba, a to što on upravo to radi govori loše o njemu. 1
renne Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 I šta kažu, kljako selektor u Australiji (glasom ovih sa rtsa) Viktor kaže, on se i ovako ni oko čega ne pita 1
Redoran Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Ako dobro pratim ovo danas na tviteru, izgleda da je ATP danas objavio neki klip u kojem sumira 2021. kroz kolaž napravljen od flash momenata Top 10 tenisera... tačnije Top 9 jer Đovak nijednom nije flešnuo. Krenuli da ih polivaju u komentarima i reakcijama, i ovi posle par sati postavili drugi snimak, ovog puta sa Đovakovim fleševima. 1
Jozef K. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 medicinsko izuzeće Quote Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. ❤️🙏🏼 Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 💪🏼 1 2
Popular Post Amos Posted January 4, 2022 Popular Post Posted January 4, 2022 (edited) Da sam iz Australije, sa svim njihovim pravilima za gradjane, prilično bih popizdeo. No, dobro, para i biznis vrte. Ko to do sada nije shvatio na pogrešnoj planeti živi. Edited January 4, 2022 by Mos 12
goofs Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ja mislim da se on vakcinisao, ali ne sme da prizna zbog Jelene i mira u kuci, pa mora ove shananigans da sprovodi prove me wrong.
Ros Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 6 minutes ago, Mos said: Da sam iz Australije, sa svim njihovim pravilima za gradjane, prilično bih popizdeo. No, dobro, para i biznis vrte. Ko to do sada nije shvatio na pogrešnoj planeti živi. nije valjda da nema niko u australiji ko nije izuzet od vakcine?
duda Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Ja mislim da se nije vakcinisao. Budala je to, od toga nema leka . Sećam se njegove iskreno izbezumljene face kada se ono još poodavno uplašio da će se za sve turnire postavljati vakcinacija kao uslov. Edited January 4, 2022 by dùda 1
Arkadija Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ovo je tačno, kao lik koji preskoči ceo red u pošti, iskezi se svim ovčicama koje čekaju i kaže sebi u brk, koji sam ja sebi kralj. 7
renne Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Volim ga mnogo kao sportistu, ali je opasan glupander Nemam reči 2
Recommended Posts