November 22, 20213 yr Možda da ovu temu preimenujemo u "To, mačko!" a gore u opis da stavimo nešto formalnije?
November 22, 20213 yr Mozda i avatar njen da se pojavi kad se klikne na pdf tenis pa gore desno u cosku, nenametljivo
November 24, 20213 yr 2 hours ago, napadaj said: Usred Austrije Još samo da su stavili sliku atentata i Gavrila Principa
November 26, 20213 yr Kakva simbolika, (i) danas igra Novak protiv Novaka. Toliko ga je naša Jumanji volela, i još uvek voli... sad odnekud vidi sve jer je zaslužila mesto i na njegovom ramenu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 27, 20213 yr 16 hours ago, nahbar said: Sta je to bilo sa Jumanji? Do kraja oktobra je pisala iz Batajnice na Zaraženim forumašima
November 27, 20213 yr 19 minutes ago, msv said: Do kraja oktobra je pisala iz Batajnice na Zaraženim forumašima Auf strasno
November 27, 20213 yr Popular Post Napravili smo par posveta na Tenisu. Imam još jedan predlog: pošto je Jumi otvorila ovu temu, možda da je i preimenujemo u opštu tenisku temu za sve sezone i da tako ostane? Mislim da ne gubimo ništa time što neće svaka sezona imati zasebnu temu. Nešto slično postoji na Košarci (Evroliga).