Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Deo mene bi voleo da se ne vakciniše, pa da me totalis zaboli ona stvar za njega, te počnem da gledam mečeve bez aritmije i ostalih srčanih smetnji.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

• +1 1
Posted
  Reveal hidden contents

• +1 1
Posted

Mnogi ljudi, velika većina bira lakši put, da brine samo o sebi, nego o drugima. Malo je onih koji žele da dignu glas”, rekao je Novak Đoković.

Novax je ovo stvarno izjavio? :lolol: :isuse:

Posted

Ma jasno je da on ima tako da kažem "nizak plafon", i to nije strašno.
Ali kad pokuša da to zaobi&e umesto znanjem probije, i krene da lupeta, pravo svakoga je da mu kaže da je tupson.

... Shiit has hit the fan

Posted

Tenis 4. najpopularniji sport, ali stopedeseti ne moze jesti. U vaterpolu ili rukometu i stopedeseti nije gladan.

Posted

Zezao sam se za ono da je pobedio a za igranje na AO bez vakcine mi je izvor bio neki domaci sajt koji je preneo vest sa australijskog, stvarno je pisalo nesto kao udje u tu drugu drzavu, odradi karantin dve nedelje i onda uz testiranje kao igra normalno. Ipak patka, jbg.

Mislim da nece igrati, da se nije vakcinisao.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted
  On 20. 11. 2021. at 9:48, omiljeni said:

Tenis 4. najpopularniji sport, ali stopedeseti ne moze jesti. U vaterpolu ili rukometu i stopedeseti nije gladan.

Expand  

Zato ono Vujas ili pokojni Benedek ili Ivano Balić triput godišnje kupuju gajbu u Monaku. Not.

• Haha 1
Posted

https://www.bbc.co.uk/sport/tennis/59356156 - Australian Open 2022: Unvaccinated players unable to compete at Grand Slam

Speaking earlier this week at the season-ending ATP Tour finals in Turin, Djokovic said: "The freedom of choice is essential for everyone, not just whether it's it's me or somebody else, it doesn't really matter.

"Whether it's vaccination or anything else in life, you should have the freedom to choose, to decide what you want to do in this particular case, what you want to put in your body."

Expand  

:isuse:

Posted

Kontam da je cijelo vrijeme očekivao da će napraviti ustupak samo zbog njega. Preračunao se, jbg.

Ukoliko bi u nekom ludilu bojkotovao morao bi da ima u vidu da je sledeći slem dosta daleko i da do tada može važiti obavezna vakcinacija i na ostalim velikim turnirima.

Posted (edited)

Ako ništa, sada više nema potrebe da krije da li je vakcinisan jer će se svakako uskoro saznati.

Može da obavi ceremoniju vakcinisanja na terenu posle sutrašnje titule.

Edited by Milošica
Posted

Plot twist. Vakcinisan je ali kineskom, Australijanci je ne priznaju pa ne ide na AO, a u isto vreme antivax pokret ga odbacuje. Worse of both worlds! 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
  On 20. 11. 2021. at 11:51, keitel said:

Kontam da je cijelo vrijeme očekivao da će napraviti ustupak samo zbog njega. Preračunao se, jbg.

Ukoliko bi u nekom ludilu bojkotovao morao bi da ima u vidu da je sledeći slem dosta daleko i da do tada može važiti obavezna vakcinacija i na ostalim velikim turnirima.

Expand  

Ako bojkotuje AO onda je stvarno GOAT al idiota