Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Plati porez siso avakska :fantom:

A u čemu je fora da krije da je vakcinisan ako jeste, planira glasove tih likova na nekim (nebitno kakvim, možda globalnim) izborima ili je jednostavno licimur i ispašće jasno da mu je lova draža od ubjeđenja?

Ili je možda toliko mudo da se on provlači a da ga to ne pitaju, jer je svima u interesu, kao što trenutno svi titraju jajca Kinezima pa kad god se neko od sportista izlane kroz tri dana slijedi posipanje pepelom

A u čemu je fora da krije da je vakcinisan ako jeste, planira glasove tih likova na nekim (nebitno kakvim, možda globalnim) izborima ili je jednostavno licimur i ispašće jasno da mu je lova draža od ubjeđenja?
Ili je možda toliko mudo da se on provlači a da ga to ne pitaju, jer je svima u interesu, kao što trenutno svi titraju jajca Kinezima pa kad god se neko od sportista izlane kroz tri dana slijedi posipanje pepelom
Realno teško dokučivo.
Ali mnogo glup bi ispao ako se vakcinisao, a neće da kaže "jer je to privatna stvar".
Mislim, glup je i ako se nije vakcinisao, to stoji.

... Shiit has hit the fan

Do kad Nole mora da odluci igra li ili ne AO?

do onog tamo četvrtka kada je ždrijebe, znači četiri dana pre početka

FDhL5zRWUAEB8UD?format=jpg&name=large

14 hours ago, Mil@n said:

FDhL5zRWUAEB8UD?format=jpg&name=large

Mišići na nogama :ohmy:

3 minutes ago, Arkadija said:

Mišići na nogama :ohmy:

Skoro ko @Zli Gli :fantom:

:cry: