duda Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nije Novaku problem nabaviti potvrdu. Ali kako će zaboga reći da je vakcinisan, pa Jeca ima da ga se odrekne . 1
Ras Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Reuters nedavno o teniserima i vakcini: https://www.reuters.com/lifestyle/sports/tsitsipas-refuses-take-vaccine-unless-it-becomes-mandatory-tour-2021-08-16/
Ros Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 19 minutes ago, dùda said: Nije Novaku problem nabaviti potvrdu. Ali kako će zaboga reći da je vakcinisan, pa Jeca ima da ga se odrekne . ne bi se on upustio u takvo muljanje. da ga celog života neko drži u šaci
Tsai Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 nista, da posaljemo onu sofiju iz utiska nedelje u australiju da resi stvar 2
nisam ja Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 2 hours ago, dùda said: Nije Novaku problem nabaviti potvrdu. Ali kako će zaboga reći da je vakcinisan, pa Jeca ima da ga se odrekne . win-win 1
Marvin (Paranoid Android) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Ma bre, slike s Nestorovićem na stranu, oni witch doktori s kojima se družio isto, i onih par izjava da ne bi trebalo da bude obavezno, ja prosto ne mogu da verujem da kad je zlatni slem bio još opcija da se on nije vakcinisao i to nekom mRNKančinom pre nego što je odleteo u Tokio, u ono grotlo virusa i u Njujork. To bi bila glupost nekoliko hiljada puta veća od onog "Neću da operišem lakat". A s druge strane, stvarno baš, ako nije a i neće da se vakciniše, ko ga šiša. 3
Milošica Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: A s druge strane, stvarno baš, ako nije a i neće da se vakciniše, ko ga šiša. Suština.
Marvin (Paranoid Android) Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Zaboravio sam da dodam da bi trebao biti i dosta jak faktor što je doživeo svetsku blamažu kad je organizovao turnir u Beogradu, pa kad su se svi zarazili jer su đuskali po klubovima. Jebi ga, ako i pored toga ne želi da se bocne, stvarno treba slegnuti ramenima. Ako je lud, nek je lud.
Tsai Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Sad se prica da pomeraju turnir u neku drugu saveznu drzavu gde nisu takve mere
mlatko Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Zbog toga postoji i realna mogućnost da Grend slem ne bude odigran u Melburnu koji ima striktne kovid mere, već u nekom od drugih gradova, Surdulici ili Borči, objavio je Dejli Mejl.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 1
Recommended Posts