anantaram Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Pozdrav i tebi... :) hej, pst, s'tu Edited October 15, 2011 by anantaram
sherman Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.ti mora da si moj klon, nema druge
Jean-Luc Picard Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 hej, pst, s'tu nemoj odma' da si ljubomoran...Čovek prepoznao kvalitet i stručnost ....
anantaram Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) e, ako je tako, pred stručnjáci skidam kapu. :) Edited October 15, 2011 by anantaram
freakns Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 shermane, opet si opterao afterburnerku i dudu
Afterburner Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 (edited) Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.cao! dobrodosao :) @freak, tu smo! obaveze malo nalegle, sheki je nevin as charged :P vidim sve vrvi od postova na tenisu, propustih par u poslednjih mesec i kusur :D Edited October 15, 2011 by Afterburner
Mil@n Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(
Jean-Luc Picard Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(Ništa, treba neko da se javi da bude kalif namesto kalifa Harper namesto Harpera
Afterburner Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 (edited) @GReh, pa nije bas tako on je zapravo inspirisao ljude da se ukljuce i malo analiziraju, ne sporim da nije bilo pozdrava suncu i slicno :P , ali itekako su i drugi pisali stosta vredno citanjachain reactionlicno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...slabo je ko voljan da preuzme nezahvalnu ulogu koju je on imao <_< Edited October 15, 2011 by Afterburner
sherman Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 meni je drago da si me prvi put pomenula posle 6 meseci. makar i tim posprdnim nadimkom. mozda jos ima nade za nas...idem u skolu tenisa i lepog ponasanja vec mesecima. drasticno sam se popravio
freakns Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 licno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...sta bre razumes? digo nos ko sokacka mlada jer neko nije hteo da navija za Zvezdu... ko dete neko <_<
Afterburner Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 ma to je bila samo kapisla kako ja to vidimneko kod ocnog svakako mora :D
sherman Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forum
Jean-Luc Picard Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forumA tebi je zadovoljstvo da se nakačiš na A'burnerku !?
sherman Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 pa zar nije ocigledno da sam zaljubljen do usiju? :D
Recommended Posts