Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)
Pozdrav i tebi... :)

hej, pst, s'tu

Edited by anantaram
Posted
Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.
ti mora da si moj klon, nema druge
Posted

hej, pst, s'tu

nemoj odma' da si ljubomoran...Čovek prepoznao kvalitet i stručnost ....laugh.gif
Posted (edited)

e, ako je tako, pred stručnjáci skidam kapu. :)

Edited by anantaram
Posted

shermane, opet si opterao afterburnerku i dudu angry.gif

Posted (edited)
Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.
cao! dobrodosao :) @freak, tu smo! obaveze malo nalegle, sheki je nevin as charged :P vidim sve vrvi od postova na tenisu, propustih par u poslednjih mesec i kusur :D Edited by Afterburner
Posted

Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(

Posted
Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(
Ništa, treba neko da se javi da bude kalif namesto kalifa Harper namesto Harpera unsure.gif
Posted (edited)

@GReh, pa nije bas tako :lol: on je zapravo inspirisao ljude da se ukljuce i malo analiziraju, ne sporim da nije bilo pozdrava suncu i slicno :P , ali itekako su i drugi pisali stosta vredno citanjachain reactionlicno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...slabo je ko voljan da preuzme nezahvalnu ulogu koju je on imao <_<

Edited by Afterburner
Posted

meni je drago da si me prvi put pomenula posle 6 meseci. makar i tim posprdnim nadimkom. mozda jos ima nade za nas...idem u skolu tenisa i lepog ponasanja vec mesecima. drasticno sam se popravio

Posted
licno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...
sta bre razumes? digo nos ko sokacka mlada jer neko nije hteo da navija za Zvezdu... ko dete neko <_<
Posted

ma to je bila samo kapisla kako ja to vidimneko kod ocnog svakako mora :D

Posted

evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forum

Posted
evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forum
A tebi je zadovoljstvo da se nakačiš na A'burnerku !? biggrin.gif
Posted

pa zar nije ocigledno da sam zaljubljen do usiju? :D