October 15, 201113 yr Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.ti mora da si moj klon, nema druge
October 15, 201113 yr hej, pst, s'tu nemoj odma' da si ljubomoran...Čovek prepoznao kvalitet i stručnost ....
October 15, 201113 yr e, ako je tako, pred stručnjáci skidam kapu. :) Edited October 15, 201113 yr by anantaram
October 15, 201113 yr Author Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.cao! dobrodosao :) @freak, tu smo! obaveze malo nalegle, sheki je nevin as charged :P vidim sve vrvi od postova na tenisu, propustih par u poslednjih mesec i kusur :D Edited October 15, 201113 yr by Afterburner
October 15, 201113 yr Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(
October 15, 201113 yr Sve je kriv Harper. Ranije, on napiše neki ubica post, pa se svi jave da ga hejluju i hvale. Ovako, ni jedno ni drugo. :(Ništa, treba neko da se javi da bude kalif namesto kalifa Harper namesto Harpera
October 15, 201113 yr Author @GReh, pa nije bas tako on je zapravo inspirisao ljude da se ukljuce i malo analiziraju, ne sporim da nije bilo pozdrava suncu i slicno :P , ali itekako su i drugi pisali stosta vredno citanjachain reactionlicno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...slabo je ko voljan da preuzme nezahvalnu ulogu koju je on imao <_< Edited October 15, 201113 yr by Afterburner
October 15, 201113 yr meni je drago da si me prvi put pomenula posle 6 meseci. makar i tim posprdnim nadimkom. mozda jos ima nade za nas...idem u skolu tenisa i lepog ponasanja vec mesecima. drasticno sam se popravio
October 15, 201113 yr licno bih vrlo volela da se vrati, ali i razumem zasto to ne cini...sta bre razumes? digo nos ko sokacka mlada jer neko nije hteo da navija za Zvezdu... ko dete neko <_<
October 16, 201113 yr Author ma to je bila samo kapisla kako ja to vidimneko kod ocnog svakako mora :D
October 16, 201113 yr evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forum
October 16, 201113 yr evo ja imam jedan konstruktivan predlog i mogucno resenje na zadovljstvo svih nasja cu sad opet da se nakacim na afterburnerku sa tupavim doskocicama, i da vam zagadjujem tenis, a Harper kad to vidi prosto nece moci da izdrzi i doci ce da me napusi i odrzi mi lekciju od par destina redova i pritom se prakticno vratiti na forumA tebi je zadovoljstvo da se nakačiš na A'burnerku !?