nenad Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Narocito posle ove izjave: "Mislim da je to jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri*. Polufinale US Opena protiv Đokovića nije ništa u poređenju sa 2003. kada sam bio uveren da ću pobediti. Nemam više 22 godine i sada mnogo lakše gubim mečeve", zaključio je Federer.* misli na polufinale davis cupa 2003 protiv hjuita??? A poznato da je sa svetskim br.1 Svajcarska osvojila... 0 titula.mogli biste vi fedomrzitelji malo i da razmislite o onome sto procitate, pre nego sto opljunete po coveku. covek lepo kaze da ga poraz na US Openu ne boli previse, jer ionako nije gajio previse nade da ce pobediti. ja bih rekao je to prilican kompliment za novaka i nedvosmisleno priznavanje trenutnog stanja stvari.
kralj Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mogli biste vi fedomrzitelji malo i da razmislite o onome sto procitate, pre nego sto opljunete po coveku. covek lepo kaze da ga poraz na US Openu ne boli previse, jer ionako nije gajio previse nade da ce pobediti. ja bih rekao je to prilican kompliment za novaka i nedvosmisleno priznavanje trenutnog stanja stvari.Dosadise vise svi ti delioci komplimenata iz Svajcarske. Sa debelim zenama. Da ga u Bazelu dobije biciklom i nalupa ga imitacijom naposletku.
Afterburner Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 eventualno u nedelju ako se malo odmori i ako bude bas preko potrebno...i ja mislim ovakoukoliko ostatak momcadi moze da hendluje argentinu -odlicno, ali mislim da ce biti spreman da uskoci, zlu ne trebalo
Alphons Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mogli biste vi fedomrzitelji malo i da razmislite o onome sto procitate, pre nego sto opljunete po coveku. Dosadise vise svi ti delioci komplimenata iz Svajcarske. Sa debelim zenama. Da ga u Bazelu dobije biciklom i nalupa ga imitacijom naposletku.+1I body language da mu čitamo, sigurno je tako implicitno potencijalno nagovesti da je možda očekivao poraz. Pravda za Federera!
nenad Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 +1I body language da mu čitamo, sigurno je tako implicitno potencijalno nagovesti da je možda očekivao poraz. Pravda za Federera!nismo se razumeli, izgleda. nije meni namera bila da kritikujem vas stav prema federeru. hteo sam da kazem da se iz ove izjave vidi da federer vise ni sam ne veruje da je bolji od novaka. i to je po meni poenta, a ne to da li je federer, ili nije, ponovo ispao sisica.
Jean-Luc Picard Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Navodno je tako tvitovao. Ne pratim tviter, samo prenesem što čujem od drugih. Inače mi je mnogo logičnije da otkaže Bazel valljda nego Peking, al hajde...Tek sad sam proverio kalendar. Mislio sam da Bazel ide pre Pekinga... čini mi se da je prošle godine tako bilo. Međutim naravno da će otkazati Peking koji je pre i da će dobro da se odmori za kraj sezone...
Кристофер Лумумбо Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NkfIuA46V0Q&feature=player_embedded
anantaram Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) Der Spiegel o Noletu,2,3The expectations of an entire nation are clearly resting on Djokovic's shoulders. Janko Tipsarevi, Serbia's third-best player, sits drinking coffee. The 27-year-old with tattoos on his arms and shoulder blades says: "Novak brings us closer to Europe. I keep telling him, 'One more win, Novak, and we'll be in the EU.'" Edited October 12, 2011 by anantaram
anantaram Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) Gorcin kaze da je Nole prosecan Srbin. Ko sam ja to disagree? Edited October 14, 2011 by anantaram
189- Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pozdrav za sve forumase a posebno za Afterburner i Picarda :)ot: cestitke novaku na prvom mestu do kraja sezone.
Recommended Posts