Afterburner Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Do kad ima zagarantovano prvo mesto?sanse da rafa zavrsi prvi su zaista jako male, trebalo bi da osvoji prakticno sve i da djokovic ne bude u finalimaako uzme zavrshni turnir, po recima pilica, bice siguran skoro pola godine
Jean-Luc Picard Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jel se ona Meksikanka javljala nakon USO sa novim youtube uratcima...
freakns Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sanse da rafa zavrsi prvi su zaista jako male, trebalo bi da osvoji prakticno sve i da djokovic ne bude u finalimaako uzme zavrshni turnir, po recima pilica, bice siguran skoro pola godinesanse za to su nestale prakticno posle Wimbledona. tada se vec znalo da ce NJole biti prvi na kraju godine... obojica ce odigrati svega par turnira do kraja godine. NJole ako ostane na proslogodisnjem rasporedu, a mislim da hoce, odigrace jos Peking, Shanghai, Basel, Bercy i zavrsni. premalo je tu poena u igri da bi mu se iko ozbiljno priblizio pa sve da ispada u prvim kolima :)ako NJole kojim slucajem uzme zavrsni i jos jedan masters, do RG 2012 moze da ladi muda, bice prvi na listi.
Jean-Luc Picard Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Otkazao je Peking... nezvanično. Evo ovog momenta mi drugar javio. I neće igrati DC nijedan meč.
freakns Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 DC je ocekivano da nece igrati. realno i ne treba.Peking mi je malo cudno da je otkazao, imace vremena do tada da se naodmara :)
Jean-Luc Picard Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Navodno je tako tvitovao. Ne pratim tviter, samo prenesem što čujem od drugih. Inače mi je mnogo logičnije da otkaže Bazel valljda nego Peking, al hajde...
Tolaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Navodno je tako tvitovao. Ne pratim tviter, samo prenesem što čujem od drugih. Inače mi je mnogo logičnije da otkaže Bazel valljda nego Peking, al hajde...Jesi ti juce prenosio i Savanov Facebook ili je to bio neko drugi? Uglavnom, opet netacno. Nista kod Novaka nema na Twitteru ni o DC, ni o Pekingu. http://twitter.com/#!/DjokerNoleDC ni ne treba da igra, eventualno u nedelju ako se malo odmori i ako bude bas preko potrebno...
Un-juice Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Navodno je tako tvitovao. Ne pratim tviter, samo prenesem što čujem od drugih. Inače mi je mnogo logičnije da otkaže Bazel valljda nego Peking, al hajde...nije, nije...
burekdzija Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nije, nije... Narocito posle ove izjave: "Mislim da je to jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri*. Polufinale US Opena protiv Đokovića nije ništa u poređenju sa 2003. kada sam bio uveren da ću pobediti. Nemam više 22 godine i sada mnogo lakše gubim mečeve", zaključio je Federer.* misli na polufinale davis cupa 2003 protiv hjuita??? A poznato da je sa svetskim br.1 Svajcarska osvojila... 0 titula.
nexus13 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Navodno je tako tvitovao. Ne pratim tviter, samo prenesem što čujem od drugih. Inače mi je mnogo logičnije da otkaže Bazel valljda nego Peking, al hajde...Ni slucajno. Plus da ga u toku pobednickog govora pozove na Serbia Open..., steta da covek ne Beograd dok je mlad.... -_-
Alphons Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 postoji jako malo sportista i timova protiv kojih navijam, ali Fed je postao jedan od njih.ne znam dal bi mi bilo milije da ga pobedi sa 2 đevreka ili da gubi 0-6, 0-5, 0-40 pa da se vrati.
Recommended Posts