Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Do kad ima zagarantovano prvo mesto?
dok ne okaci reket ili umre.
Posted (edited)

Kad je to? :DUsko povezano sa ovim, koliki je maksimalan broj poena koji je jedan igrac posedovao, u ovom ili ekvivalentnom formatu bodovanja?

Edited by anantaram
Posted
Kad je to? :D
kad bi mogli saznati pa da obavestimo rafu, rodzera i endija.za neku sitnu kintu. ;)
Posted
Usko povezano sa ovim, koliki je maksimalan broj poena koji je jedan igrac posedovao, u ovom ili ekvivalentnom formatu bodovanja?
valjda Novak sad
Posted

Ne, Federer 2006 bi imao oko 15500 poena sa ovim formatom bodovanja. A Nadal je imao u jednom trenutku oko 15200 poena

Posted
valjda Novak sad
Mislim da je Nadal u nekom momentu u Maju 2009. imao preko 15000
Posted

Prosto čovek ostaje bez teksta. Apsolutno ludo šta je uradio ove sezone :huh: :o :Hail:

Posted (edited)
Ne, Federer 2006 bi imao oko 15500 poena sa ovim formatom bodovanja. A Nadal je imao u jednom trenutku oko 15200 poena
Za Federera me ne cudi. Kad je Nadal imao toliko poena, prosle godine ili pred RG 2009-e?Nasao:11/5/2009: 1 Nadal, Rafael (ESP) 15,360 :huh:(Ovde su valjda uracunati bodovi sa Olimpijade. Bez njih je ispod 15K). Edited by anantaram
Posted
Mislim da je Nadal u nekom momentu u Maju 2009. imao preko 15000
Za Federera me ne cudi. Kad je Nadal imao toliko poena, prosle godine ili pred RG 2009-e?
Nisam tu ni mesec dana a već sam zaslužio ignore...isuse.gif. Čime da mi je samo znati...
Posted
Nisam tu ni mesec dana a već sam zaslužio ignore...isuse.gif. Čime da mi je samo znati...
Ma odavno si zasluzio ignore ali evo dacu ti jos jednu sansu. :lol: Stalno mislim na proslu godinu i Rafin Career Slam i zaboravljam koliko je bilo bolesno ono od RGa 2008 do Madrida 2009.
Posted

Novak oborio rekord u zaradiDva meseca pre kraja sezone Novak Đoković je već oborio jedan rekord, a on je vezan za novčanu zaradu od učešća na turnirima. Naime Srbin je nakon US Opena na kojem je dobio ček na 2,3 miliona dolara probio granicu od 10 miliona "zelenih" novčanica tačnije njegov račun je ove godine od turnirskih nagrada bogatiji za 10,6 miliona dolara. Novak Đoković je tako pretekao Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji su u sezonama 2007. odnosno 2010. zaustavili na 10,2 miliona dolara zarađenih na turnirima širom sveta. S obzirom da je do kraja godine ostala dva turnira iz Masters serije (Pariz i Šangaj), kao i završni turnir u Londonu jasno je da će Novak još više obogatiti svoj bankovini račun odnosno da će popraviti sopstveni rekord. Međutim, ono što je sigurno je da bi Novak više voleo da dostigne rekord Džona Mekinroa po broju pobeda u sezoni s obzirom da ih trenutno ima 64 uz samo dva poraza, dok je Amerikanac u sezoni 1984. zabeležio skor od 82 pobede i tri poraza.

Posted

sa ova tri slama ove godine, malo su mi porasle zelje glede ukupnog broja slamova na konto djokovica.sada mi deluje gotovo izvesno da ce sa jos 2 stici edberga i bekera (po 6), a skroz je realno da dogura i do 7 (mekinro i vilander). agasijevih i lendlovih 8 bi bio apsolutni san. u svakom slucaju, sve i da ostane na ovih 4 upisan je u istoriju ovog sporta ovom sezonom, i uvek ce se pricati o njemu u buducnosti bar u kontekstu 'dobra je ovo sezona tog i i tog, ali ni blizu djokoviceve 2011...'.

Posted

ako novak uzme zavrsni, preshishace i oshishace ih sve bodovno