Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Nemaju oni baš ličnog španera kao deo tima već koriste usluge kompanije koja se bavi time i šalje svoje ljude na veće turnire. Pretpostavljam da oni ne žele/ne mogu u Tokio. Ali da, rešiv problem, preživeo bi u krajnoj liniji i sa on site španerom, samo ga verovatno sve to smara. 

Posted
1 minute ago, Jean-Luc Picard said:

Ne može...u selo ne može da uđe niko, i ne može da izađe niko.

Smeju sigurno da primaju i šalju pakete. To sme i u zatvoru :D Smara doduše, pogotovu ako imaš OCD a navikao si na najbolje moguće uslove.

• +1 1
Posted

Novak je sam pomenuo da mu je to sa spanerom problem, da li je njegov licni ili Headov mislim da je manje bitno, putuje sa njim i on se valjda malo vise razume nego ja da li je to ok ili ne.
U selo i iz sela ne moze ni tica. Za pakete ne znam, ali oprema i skalamerije su u selu, milsim za spanovanje reketa, ne u hotelu.

Posted
Smeju sigurno da primaju i šalju pakete. To sme i u zatvoru [emoji3] Smara doduše, pogotovu ako imaš OCD a navikao si na najbolje moguće uslove.
Nema ni paketa ni kontakata, ako na check-outu ne vratiš 10 kondoma koje još uvek daju svakom takmičaru preporučuje se hara-kiri.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Haha 2
Posted

Odosmo u dubiozu ali ajde.

Nije head nego niche firme za lično španovanje čije usluge koriste top igrači. Košta oko 50k godišnje i pokriva GS i masterse, za ostale turnire se plaćaju putni troškovi ekstra itd. To ne koriste ni svi iz top 10. Inače mašina za španovanje ima manje od 20 kilograma i ne zauzima 50 kvadratnih metara. Mislim da se previše očitava u to, naveo je to u rangu sa zabranom da bodri druge sportiste. Mislim, očigledno mu ide na kurac ali to je privilegija koju inače ima jako mali broj igrača a na OI je neće imati nijedan. A može i da reši to ako je baš zapeo. 

Nisam uopšte siguran da li bi trebalo da se cima iako bih ja lično voleo da igra i pokuša da uzme golden slam, ali ako ne bude igrao to sigurno neće biti zbog španera. Srđan je još pre Vimbldona izjavio da se nada će Novak igrati na OI, znači ni tada nije bio siguran. 

• +1 1
Posted

Ovaj nas je u CG sa nekim kupacima se slikao, i on u gacama [emoji848]

Posted

iscrpno ... steta sto nema majice na kraju

Posted

Opasan je Huan Hoze, pratim ga godinama. Malo mi je isao na zivce sa prevelikim osvrtom i analizom Novakovog holistickog nacina zivota, osudom svega, nije nekako uspeo to da izbalansira, pogotovu u ono vreme prosle godine kada je svet stao prakticno, inace izvrstan analiticar i poznavalac tenisa. I postovalac N.Djokovica.

• +1 1
Posted

bena rotenberga i njega sam zapratio istovremeno i iz istog razloga, jer mi se na osnovu nekoliko tvitova učinilo da su hardkor novakovi navijači :D

Posted

blizi sam ja da budem marsovac nego ben da bude novakov navijac.

Posted

Glavni problem oko odlaska na OI nije ni španer, ni karantinski uslovi igranja, ni bilo šta vezano za OI, ni to što je Vimbldon skoro završen, već ono što se desilo pre mesec dana - osvojen RG.

Kada je NĐ medijski rekao svoje ciljeve na početku godine, to su bili planovi, pa se desilo da je uspeo da ostvari sve što je isplanirao, što sad jeste veliki problem, jer mora da uradi sve da maksimizuje svoje šanse da uzme ono što ni on sam nije očekivao, mogući GS.

Ako ode na OI, onda mora da se potrudi i da ih osvoji, što znači da mora da tempira svoju formu (treninzima, masažama, ishranom, čime već) za SF i F na OI.

Pitanje je da li to može da se uradi toliko često u tako kratkom vremenu (i za RG i za W i za OI, a posle i za US open). To NĐ najbolje zna. Mislim, očigledno je da je najbolju formu istempirao baš kad je trebalo, za SF protiv Nadala i u (manjoj meri) finale RG-a.

Ja mislim da nikako ne treba da ide na OI, već do kraja jula odmor od tenisa, pa tek onda ciklus priprema za US open. Na njemu, NĐ može/mora da ga zaigra preko svojih postavljenih granica.

Usput, golden slem je izmišljena kategorija koju niko nikad nije osvojio.

Nakon što je, u ženskom tenisu, to uradila Štefi Graf, to nešto (GS + OI) je dobilo medijsko ime.

Jedino što postoji je Grend slem.

Ako ga osvoji, kad ga osvoji, ako hoće da se cima, može da osvaja završni turnir. I ta kombinacija (GS + završni) ima svoje ime, zaboravio sam koje.