Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Tsai said:

kad je reko kljako da ce doneti final odluku za oi?

Rekao je (juče) u sledeća 3-4 dana.

Posted
6 hours ago, Jumanji said:

Izgleda da nije bilo W bala, zbog korone verovatno.

korona pa se držali mera 

• +1 1
Posted

do kad novak može da odugovlači da li će ići na psihičko i fizičko zlostavljanje u japan?

Posted

Izjavio je još u nedelju da će odluku doneti u idućih nekoliko dana. Moja procena je da će se znati negde do petka. 

Posted

Takmicenje u tenisu pocinje 24.jula, treba se adaptirati na sve i vremenske, zonske, smestajne uslove i podlogu i strogi babal, mora sto pre to da presece, ako nije.

Posted

Jbno je sto je Japan uveo neke rigorozne mere sa covid protokolima, kako u Tokiju tako i u olimpijskom selu. Sto znaci ako ode ranije vise ce biti zatvoren i verovatno u nemogucnosti da posecuje sve samane i gurue koje inace posecuje. A sto kasnije ode jbe ga vremenska zona i adaptiranje.

Mislim da je to i glavni razlog premisljanja oko nastupa, nije bilo naznake da nece ici na Olimpijadu dok nisu objavili mere i izostanak publike i slicno.

Posted

Ovo sto sportisti ne mogu da gledaju svoje drugare iz reprezentacije bas je bedak, a znamo kakva je lozana.
Plus mu je problem sto ne moze da vodi spanera svog, a to mu je vazno, svi ti bolji imaju i vodaju svoje spanere svuda sa sobom, no ekipe su svedene na min.

Posted

o jbt, ko da njegov spaner ne moze da ode u japan "poslovno", a ne kao clan OI tima. bude lepo u nekom hotelu, dolazi po rekete, sredjuje ih i vraca.

asics/head/lacoste srede spaneru pozivno pismo (da ode kao poslovni covek) i gotova stvar. to je "problem" koji bi mu cak i ja mogao resiti za 10 minuta.

a sad, sve ovo ostalo je realno smor (ne mozes da karas se druzis, navijas, "zivot" u bablu i ostala sranja, putovanje, testovi itd). uopste mu ne bih zamerio ako nece sa svim tim da se zajebava.

Posted

Ne može...u selo ne može da uđe niko, i ne može da izađe niko.