Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

ja i ocekujem da uzme 6-8 GS... znam da ce biti pakleno tesko, ali sto da ne, ima talenta za to, sada ima i igru :) uzme li ovaj USO, a sigurno je favorit no1 trenutno, bice na 4. cak i da ne odrzi ovaj nivo igre, 6 nece biti nedostizno :)i nisam ja bashovao Edberga, da ne bude zabune. covek mi je jedan od omiljenih tenisera u istoriji, i za razliku od Hewitta potpuno zasluzeno je na toj listi :D

Posted

a sto je hjuit nezasluzeno ? mislim, koji su parametri, jel' neko bolji od njega ordinirao tada ?

Posted
a sto je hjuit nezasluzeno ? mislim, koji su parametri, jel' neko bolji od njega ordinirao tada ?
pa u nekom overall pregledu, nekako mi Hewitt nije drustvo Federera, Agassija, Samprasa, Nadala, Borga, Meca, Jimmyja, Edberga i Lendla :) Hewitt jeste bio najbolji teniser u to vreme, ali jebiga, covek ima samo 2 slama, ukupno 4 odigrana finala a na RG nikada nije usao cak ni u polufinale. Mek i Edberg imaju 11 finala, Edberg 6 titula, i to su van Hewitta najslabiji rezultati medju imenima. pa NJole je izjednacio broj GS titula i broj GS finala sa Hewittom pre nego je uopste postao no1... jebiga, nije Hewitt ta klasa, ne moze biti :) Becker ili Wilander mi mnogo pre pripadaju toj listi nego Hewitt, opet, uz duzno postovanje, jer uzeti jedan GS je nestvaran uspeh, kamoli 2 i odigrati 4 finala ukupno i to na tri razlicita turnira!!! :)
Posted

Znam ja to. Ne treba meni Nick(o) da mi to kaže...smile.gif

Posted

Ja ne vidim kako on može da osvoji USO, pa i da napravi značajniji rezultat. Povreda ramena nije nimalo naivna. Kada se uzme u obzir još žreb, i to da je Novak osvojio sva 3 GS-a kada nije bio postavljen za prvog nosioca, činjenice mu ne idu u prilog.

Posted
Ja ne vidim kako on može da osvoji USO, pa i da napravi značajniji rezultat. Povreda ramena nije nimalo naivna. Kada se uzme u obzir još žreb, i to da je Novak osvojio sva 3 GS-a kada nije bio postavljen za prvog nosioca, činjenice mu ne idu u prilog.
a to znaci konkretno sta ?
Posted

Jedina logika koju ja mogu da vidim je da je tada manji pritisak, juriša na titulu iz drugog plana, svi pričaju o Fedu/Rafi...unsure.gif

Posted

A koliko puta je propustio da osvoji GS kad je bio prvi nosilac?

Posted (edited)

Totalno nebitno, svejedno igra (teorijski) polufinale sa Federerom, isto kao i kad je bio 2, isto kao i kad je bio 3. nosilac. :) Elem, jedno pravo/bitno pitanje je da li je sanirao rame, ako jeste, ne brinem se mnogo :)Uzgred, slažem se sa timijem da je to jedan od najglupljih postova na ovom delu foruma, ako ne i ubedljivo najgluplji :)

Edited by Time Crisis
Posted
a to znaci konkretno sta ?
Znači konkretno to što sam napisala. Bolje se snalazi u ulozi favorita iz senke, ali zbog osvajanja W i pozicije no.1 trebalo bi da je sada sposobniji da podnese više pritiska na kičmi. Samo što je sad pokvario rame i može on da priča šta god hoće kako će povredu sanirati za 7 dana, ali ja ne mogu da zaboravim to što nije uspeo da uzme gem mariju u drugom setu. Ako on tako pokvareno rame, ruku, može da sanira za 7 dana, onda je stvarno iron man.
A koliko puta je propustio da osvoji GS kad je bio prvi nosilac?
RG. Činilo mi se da je mogao mnogo više da pruži u meču protiv Feda, koji ga je počistio sa terena razornim servisima.
Uzgred, slažem se sa timijem da je to jedan od najglupljih postova na ovom delu foruma, ako ne i ubedljivo najgluplji :)
Zahvaljujem. :) Koliko ozbiljna kritika od tebe i timija, toliko ozbiljno i shvaćena.
Posted
Znači konkretno to što sam napisala. Bolje se snalazi u ulozi favorita iz senke, ali zbog osvajanja W i pozicije no.1 trebalo bi da je sada sposobniji da podnese više pritiska na kičmi. Samo što je sad pokvario rame i može on da priča šta god hoće kako će povredu sanirati za 7 dana, ali ja ne mogu da zaboravim to što nije uspeo da uzme gem mariju u drugom setu. Ako on tako pokvareno rame, ruku, može da sanira za 7 dana, onda je stvarno iron man.
jesi ti gledala uopste mec sa Murrayom u Cinciju? kapiram da nisi, jer da jesi nema teorije da bi ovako nesto napisala...
RG. Činilo mi se da je mogao mnogo više da pruži u meču protiv Feda, koji ga je počistio sa terena razornim servisima.
a NJole je bio prvi nosilac na RG?! :unsure: ja stvarno imam problema sa memorijom :twak: