freakns Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ja i ocekujem da uzme 6-8 GS... znam da ce biti pakleno tesko, ali sto da ne, ima talenta za to, sada ima i igru :) uzme li ovaj USO, a sigurno je favorit no1 trenutno, bice na 4. cak i da ne odrzi ovaj nivo igre, 6 nece biti nedostizno :)i nisam ja bashovao Edberga, da ne bude zabune. covek mi je jedan od omiljenih tenisera u istoriji, i za razliku od Hewitta potpuno zasluzeno je na toj listi :D
duda Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a sto je hjuit nezasluzeno ? mislim, koji su parametri, jel' neko bolji od njega ordinirao tada ?
freakns Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a sto je hjuit nezasluzeno ? mislim, koji su parametri, jel' neko bolji od njega ordinirao tada ?pa u nekom overall pregledu, nekako mi Hewitt nije drustvo Federera, Agassija, Samprasa, Nadala, Borga, Meca, Jimmyja, Edberga i Lendla :) Hewitt jeste bio najbolji teniser u to vreme, ali jebiga, covek ima samo 2 slama, ukupno 4 odigrana finala a na RG nikada nije usao cak ni u polufinale. Mek i Edberg imaju 11 finala, Edberg 6 titula, i to su van Hewitta najslabiji rezultati medju imenima. pa NJole je izjednacio broj GS titula i broj GS finala sa Hewittom pre nego je uopste postao no1... jebiga, nije Hewitt ta klasa, ne moze biti :) Becker ili Wilander mi mnogo pre pripadaju toj listi nego Hewitt, opet, uz duzno postovanje, jer uzeti jedan GS je nestvaran uspeh, kamoli 2 i odigrati 4 finala ukupno i to na tri razlicita turnira!!! :)
Afterburner Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KenutsNFQSM&feature=player_embedded
anantaram Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 (edited) Nisi mi verovala :D Bolitijeri o Novaku Edited August 25, 2011 by anantaram
Jean-Luc Picard Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Znam ja to. Ne treba meni Nick(o) da mi to kaže...
Afterburner Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Nisi mi verovala :D Bolitijeri o Novaku chuj nisam verovala, pa ja o tome stalno pricam :P
Serpentina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja ne vidim kako on može da osvoji USO, pa i da napravi značajniji rezultat. Povreda ramena nije nimalo naivna. Kada se uzme u obzir još žreb, i to da je Novak osvojio sva 3 GS-a kada nije bio postavljen za prvog nosioca, činjenice mu ne idu u prilog.
duda Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja ne vidim kako on može da osvoji USO, pa i da napravi značajniji rezultat. Povreda ramena nije nimalo naivna. Kada se uzme u obzir još žreb, i to da je Novak osvojio sva 3 GS-a kada nije bio postavljen za prvog nosioca, činjenice mu ne idu u prilog.a to znaci konkretno sta ?
Jean-Luc Picard Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jedina logika koju ja mogu da vidim je da je tada manji pritisak, juriša na titulu iz drugog plana, svi pričaju o Fedu/Rafi...
cartman Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A koliko puta je propustio da osvoji GS kad je bio prvi nosilac?
Time Crisis Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 (edited) Totalno nebitno, svejedno igra (teorijski) polufinale sa Federerom, isto kao i kad je bio 2, isto kao i kad je bio 3. nosilac. :) Elem, jedno pravo/bitno pitanje je da li je sanirao rame, ako jeste, ne brinem se mnogo :)Uzgred, slažem se sa timijem da je to jedan od najglupljih postova na ovom delu foruma, ako ne i ubedljivo najgluplji :) Edited August 25, 2011 by Time Crisis
Serpentina Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 a to znaci konkretno sta ?Znači konkretno to što sam napisala. Bolje se snalazi u ulozi favorita iz senke, ali zbog osvajanja W i pozicije no.1 trebalo bi da je sada sposobniji da podnese više pritiska na kičmi. Samo što je sad pokvario rame i može on da priča šta god hoće kako će povredu sanirati za 7 dana, ali ja ne mogu da zaboravim to što nije uspeo da uzme gem mariju u drugom setu. Ako on tako pokvareno rame, ruku, može da sanira za 7 dana, onda je stvarno iron man.A koliko puta je propustio da osvoji GS kad je bio prvi nosilac?RG. Činilo mi se da je mogao mnogo više da pruži u meču protiv Feda, koji ga je počistio sa terena razornim servisima.Uzgred, slažem se sa timijem da je to jedan od najglupljih postova na ovom delu foruma, ako ne i ubedljivo najgluplji :)Zahvaljujem. :) Koliko ozbiljna kritika od tebe i timija, toliko ozbiljno i shvaćena.
freakns Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Znači konkretno to što sam napisala. Bolje se snalazi u ulozi favorita iz senke, ali zbog osvajanja W i pozicije no.1 trebalo bi da je sada sposobniji da podnese više pritiska na kičmi. Samo što je sad pokvario rame i može on da priča šta god hoće kako će povredu sanirati za 7 dana, ali ja ne mogu da zaboravim to što nije uspeo da uzme gem mariju u drugom setu. Ako on tako pokvareno rame, ruku, može da sanira za 7 dana, onda je stvarno iron man.jesi ti gledala uopste mec sa Murrayom u Cinciju? kapiram da nisi, jer da jesi nema teorije da bi ovako nesto napisala...RG. Činilo mi se da je mogao mnogo više da pruži u meču protiv Feda, koji ga je počistio sa terena razornim servisima.a NJole je bio prvi nosilac na RG?! ja stvarno imam problema sa memorijom
Recommended Posts