Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Mislim da se to sad već očekuje od njega, da ne kažem baš da ga zato i zovu. Nemam pojma koliko je sve režirano ili spontano, ali stvarno briljira u tom nekom show-biz smislu.
I ja sam o ovome razmišljao. Uopšte mi ne izgleda neverovatno da je neka težnja da se pokuša postići jedan novi prototip teniske zvezde, broja 1 koje neće biti sterilan ( ovo zaista kažem jer ne uspevam da nadjem bolji izraz, bez namere da vredjam recimo Rodžera ili Rafu ), a od Novaka definitivno nema boljeg za tako nešto...
Posted

Baš tako. On sem što je vrhunski sportista, takođe je i uspešan zabavljač, za razliku od Fedala, i kao takav interesantan za eksploataciju u šou biznisu.

Posted (edited)
Izmena taktike. Sad izgleda od Novaka možda i bude nešto, ali ostala srbadija ostaje u čmaru do daljnjeg. Sa e-novinama, bez e-novinama, nije bitno.Samo da neko prosledi memo u fb92. Edited by anantaram
Posted

Smoriše već s tim, mada ne sumnjam da će na fb92 seiriti :)

Posted
duva u desno? cool.gif
Zavisi od ugla gledanja...tongue.gif
Posted

NJole je vec po broju nedelja provedenih kao no1 prestigao: Raftera, Moyu, Kafelnikova, Riosa, Mustera. Fererro, Newcombe, Safin, Becker i Roddick ce biti prestignuti do kraja septembra. ostane li broj 1 do kraja godine, a za ocekivati je, prestici ce i Wilandera. znaci uci ce medju 15 najboljih igraca open ere... da bi usao medju 10, to je vec mnogo tezi zadatak(Edberg je no10 sa 72 nedelje kao no1), trebace mu prakticno cela naredna godina na broju 1...evo kako izgleda top10:Sampras 286Federer 285Lendl 270Connors 268McEnroe 170Borg 109Nadal 104Agassi 101Hewitt 80Edberg 72stvarno, sta Hewitt radi na ovoj listi? :Drealno, vidimo 3 razlicite podliste. prva cetvorica su svet za sebe, realno nedostizni za NJoleta. big Mac je kao i obicno, potpuno usamljen. suits him :D i treci deo su Nadal, Borg i Agassi. kada se ovako pogleda, ovih 8 jesu 8 najboljih igraca open ere, svaki dominantan na svoj nacin :)

Posted

Ako pobedi sutra, stiže rekord McEnroa od 54:1

Posted
Ako pobedi sutra, stiže rekord McEnroa od 54:1
E do k..ca....:isuse:

:D

Posted
(Edberg je no10 sa 72 nedelje kao no1), trebace mu prakticno cela naredna godina na broju 1...
Edberg ima 6 GS-ova, manje-više za to koliko je bio #1 ;)