July 28, 201113 yr Djokovic vs Nadal at Wimbledon 2011 - Set 2 JUST The Points [HD] Edited July 28, 201113 yr by Boza_zvani_Pub
August 3, 201113 yr Nole objasnio Leno-u neke stvari veceras.Srecom se bavi tenisom a ne recimo folklorom
August 3, 201113 yr Nole objasnio Leno-u neke stvari veceras.Srecom se bavi tenisom a ne recimo folklorom http://www.youtube.com/watch?v=1ZbNp8eFCPg
August 4, 201113 yr Gledao sinoc kraj finala na Vimbldonu i moram da kazem hejteri duvajte ga!Mudro zboriš... muuuudroo!!
August 4, 201113 yr Oba gostovanja su simpaticna, a jedino mi je malo zasmetalo sto je u oba morao da prospe po jedan pijacarski fazon, prvo stenjanje, pa lizanje. Niti su ovo obrazovne emisije, niti me zanima slanje slike u svet (verovatno je malo njih to i primetilo da se ponovilo u oba gostovanja), ali mi je jednostavno visak.
August 4, 201113 yr Oba gostovanja su simpaticna, a jedino mi je malo zasmetalo sto je u oba morao da prospe po jedan pijacarski fazon, prvo stenjanje, pa lizanje. Niti su ovo obrazovne emisije, niti me zanima slanje slike u svet (verovatno je malo njih to i primetilo da se ponovilo u oba gostovanja), ali mi je jednostavno visak.Mislim da se to sad već očekuje od njega, da ne kažem baš da ga zato i zovu. Nemam pojma koliko je sve režirano ili spontano, ali stvarno briljira u tom nekom show-biz smislu.