nautilus Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jel ovo on jede pastu ili se meni cini? Otisao doktor, moze se jesti gluten?
Boza_zvani_Pub Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) Djokovic vs Nadal at Wimbledon 2011 - Set 2 JUST The Points [HD] Edited July 28, 2011 by Boza_zvani_Pub
tsva Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nole objasnio Leno-u neke stvari veceras.Srecom se bavi tenisom a ne recimo folklorom
Ros Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nole objasnio Leno-u neke stvari veceras.Srecom se bavi tenisom a ne recimo folklorom http://www.youtube.com/watch?v=1ZbNp8eFCPg
Moća Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Gledao sinoc kraj finala na Vimbldonu i moram da kazem hejteri duvajte ga!
Time Crisis Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Gledao sinoc kraj finala na Vimbldonu i moram da kazem hejteri duvajte ga!
Jean-Luc Picard Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Gledao sinoc kraj finala na Vimbldonu i moram da kazem hejteri duvajte ga!Mudro zboriš... muuuudroo!!
Mil@n Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Evo ga i kod Konana, seljačina... :)http://www.youtube.com/watch?v=NNS2OLJgYgQ
MrX Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oba gostovanja su simpaticna, a jedino mi je malo zasmetalo sto je u oba morao da prospe po jedan pijacarski fazon, prvo stenjanje, pa lizanje. Niti su ovo obrazovne emisije, niti me zanima slanje slike u svet (verovatno je malo njih to i primetilo da se ponovilo u oba gostovanja), ali mi je jednostavno visak.
Garnirung Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oba gostovanja su simpaticna, a jedino mi je malo zasmetalo sto je u oba morao da prospe po jedan pijacarski fazon, prvo stenjanje, pa lizanje. Niti su ovo obrazovne emisije, niti me zanima slanje slike u svet (verovatno je malo njih to i primetilo da se ponovilo u oba gostovanja), ali mi je jednostavno visak.Mislim da se to sad već očekuje od njega, da ne kažem baš da ga zato i zovu. Nemam pojma koliko je sve režirano ili spontano, ali stvarno briljira u tom nekom show-biz smislu.
Recommended Posts