harper lee Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Meni nije jasna odluka. Pojavi se covek koji nadmasi rekord za koji se mislilo da se nikad nece oboriti (skok sa motkom). A Novak uzeo 1 od 4 najveca turnira. Realno nije fer odluka. Teniseri nose snjur na ovim dodelama. Pogledaj samo ko ima vise titula od njega a nije teniser, samo najbolji sprinter na svetu svih vremena.
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Meni nije jasna odluka. Pojavi se covek koji nadmasi rekord za koji se mislilo da se nikad nece oboriti (skok sa motkom). A Novak uzeo 1 od 4 najveca turnira. Realno nije fer odluka. Realno, jedan momenat inspiracije kakav god da je treba da znači više od sata i sata trčanja, enormnih napora i gaženja svih redom u sportu koji iziskuje toliko kako fizičke, tako mentalne snage? Teško.
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 momenat inspiracije? aj nemoj. Znaš šta sam mislio, ne želim da omalovažim rezultat, ne preteruj. Samo nisam siguran da bi mi bio najbolji sportista sveta, tačnije, mislim da to iziskuje malo konstantnijih vrhunskih performansa.
borris_ Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 OI sampion, evropski sampion (za SP nisam siguran), zajedno sa Bubkom najvise puta preskocio 6m i nema konstantne vrhunske rezultate?
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 OI sampion, evropski sampion (za SP nisam siguran), zajedno sa Bubkom najvise puta preskocio 6m i nema konstantne vrhunske rezultate? Ok, kontam da vi znate bolje od žirija koji je (ako se dobro sećam) sastavljen od bivših sportista. Valjda Srđo platio, ili svet voli Srbe al mrzi Francuze, nešto je od toga.
Lezilebovich Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 & :ziga: & prvi je "argument" bio da se eto taj skok desio tek tako, bez nekog cimanja. kada ti je ukazano na glupost, prešaltao si se na varijantu da nije konstantan. kada ti je ukazano na glupost vol 2, vadiš se na autoritet žirija.
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) & :ziga: & prvi je "argument" bio da se eto taj skok desio tek tako, bez nekog cimanja. Što pišeš ovakva proseravanja kad znaš i sam da da učitavaš? Ne mogu i ne želim da ulazim u raspravu, pogotovu ne sa tupanom kao što si ti, jer ne želim na bilo koji način da omalovažavam bilo koga od njih, niti da merim ko je šta i koliko, samo sam rekao svoje mišljenje koje je, ostavljam prostora, pogrešno. Imam svoje razloge zašto vrednujem rezultate jednog tenisera ispred skakača, i to je to. Edited April 15, 2015 by Glas RazumaN
Tsai Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) pa sta treba jedan skakac da uradi da bi bio ispred jednog tenisera? da pretvara vodu u vino? mislim, ako idemo tvojom logikom, u startu ih razdvajas. Edited April 15, 2015 by Tsai
harper lee Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pa sta treba jedan skakac da uradi da bi bio ispred jednog tenisera? da pretvara vodu u vino? mislim, ako idemo tvojom logikom, u startu ih razdvajas. Ne treba nista da radi. Ovo je mondenska revijalna nagrada, koga realno boli djokovic za nju. Novak je jednom dobio i trebalo je da ostane na tome, kao sto je trebalo da ostane i u slucaju drugih visestrukih pobednika. Uostalom, ko moze tacno da proceni ciji je individualni uspeh veci a takmice se u razlicitim sportovima?
borris_ Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pa sta treba jedan skakac da uradi da bi bio ispred jednog tenisera? da pretvara vodu u vino? mislim, ako idemo tvojom logikom, u startu ih razdvajas. Treba da osvoji RG :D
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) pa sta treba jedan skakac da uradi da bi bio ispred jednog tenisera? da pretvara vodu u vino? mislim, ako idemo tvojom logikom, u startu ih razdvajas. Podrazumevam da govorim o sportistima koji su bili jako uspešni u svojim sezonama, ne uopšteno bilo koji teniser i skakač. Niko se ne buni što je rečeno da je Novak osvojio "samo jedan slem" iako je to najbitniji teniski turnir u kome je u finalu pobedio najboljeg igrača svih vremena koga je dobio u još jednom finalu te sezone, kao i Nadala u još dva finala, jednom na šljaci, i ko zna koga je sve ispobeđivao u pohodima do silnih finala ili polufinala od top 10 i ostalih... Samo mi se čini da je malo više znoja i krvi na tom putu. Glas briljira Možeš samo... Znaš već šta ;) Edited April 15, 2015 by Glas RazumaN
189- Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Znaš šta sam mislio, ne želim da omalovažim rezultat, ne preteruj. Samo nisam siguran da bi mi bio najbolji sportista sveta, tačnije, mislim da to iziskuje malo konstantnijih vrhunskih performansa. i bolt istrci sprint za deset sekundi dok novak i kompanija trckaraju po 4-5 sati...
Recommended Posts