Mil@n Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Kome se obracas, ko ga mrzi?Nikome direktno, uglavnom onima kojima ide na onu stvar jer "izlazi iz frižidera, ne plaća porez, glumi klovna, nosi ikonu kao deo aksesoara u torbi" i sl pa razviju otvoreni animozitet iz tih i drugih razloga.. Takvih ima ovde, na drugim forumima, gde god. I niko neće da se svađa, pogotovu ne sa takvima. Edited March 28, 2015 by Glas RazumaN
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Kakve to veze ima sa nasim forumom? Nek ide tamo pa nek se svadja.. A i nije bas tako na komentarima, citam ih cesto. Nemoj me zajebavati, pa pogledaj koliko strana ima onaj nesrecni topik dole. Ja sam dugo mislio da je taj topik zajebancija i sprdnja na racun neumerenih emocija koje su se pojavile na racun "naseg Nola nacionaleta", verovatno je na pocetku tako i zamisljen, ali nije dugo trebalo da shvatim da mnogi koji dole pisu istinski mrze samog Djokovica nevezano za to sta radi i kako se ponasa. No, da se ne vracamo na tu pricu ponovo, zvakalo se o tome bar desetak puta. Kao i svaki drugi covek na svetu Novak ima dobre i lose osobine, da nije toliko veliki igrac i poznat sportista nikoga ne bi ni interesovale te njegove lose osobine. Neko postuje to sto radi, neko ne, to je ono cuveno pravo na misljenje i nema se tu Bog zna sta novoga reci.
Timmy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Meni je taj topic većim delom zajebancija. Kapiram i većini drugih koji pisu. I treba da i takav topic postoji, kako bi se na njemu sprdali sa svim smešnim ili negativnim stvarima koje su vezane za velikog šampiona. Jesam li ja jedini koji smatra da Novaka treba velicati zbog sportskih i ljudskih rezultata, a ismevati zbog sporednih stvari koje prate njega i njegovo okruzenje? I da ta dva dela nisu kontradiktorna..
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Meni je taj topic većim delom zajebancija. Kapiram i većini drugih koji pisu. I treba da i takav topic postoji, kako bi se na njemu sprdali sa svim smešnim ili negativnim stvarima koje su vezane za velikog šampiona. Jesam li ja jedini koji smatra da Novaka treba velicati zbog sportskih i ljudskih rezultata, a ismevati zbog sporednih stvari koje prate njega i njegovo okruzenje? I da ta dva dela nisu kontradiktorna.. Ne bih stvarno da se time ponovo bavim. Jednostavno nisi u pravu, taj je topik svima na izvol'te za citanje i neka svako tumaci kako hoce ono sto tamo cita.
Mil@n Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Meni je taj topic većim delom zajebancija. A šta ti je taj topik tim manjim delom?
Timmy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Manjim delom su zlonamerne kritike, frustracije pojedinaca, opravdane kritike (porez) i sl... Ali ok. Vase misljenje. Moje je da preterujete i da nije bas tako glede Novaka. I ok, necemo se time vise baviti
Ravanelli Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nemoj me zajebavati, pa pogledaj koliko strana ima onaj nesrecni topik dole. Ja sam dugo mislio da je taj topik zajebancija i sprdnja na racun neumerenih emocija koje su se pojavile na racun "naseg Nola nacionaleta", verovatno je na pocetku tako i zamisljen, ali nije dugo trebalo da shvatim da mnogi koji dole pisu istinski mrze samog Djokovica nevezano za to sta radi i kako se ponasa. No, da se ne vracamo na tu pricu ponovo, zvakalo se o tome bar desetak puta. Kao i svaki drugi covek na svetu Novak ima dobre i lose osobine, da nije toliko veliki igrac i poznat sportista nikoga ne bi ni interesovale te njegove lose osobine. Neko postuje to sto radi, neko ne, to je ono cuveno pravo na misljenje i nema se tu Bog zna sta novoga reci. Meni je stvarno nejasno kako ti tu ne vidis cist trol
keitel Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Realno, koga boli neka stvar šta neko misli o Đokoviću? U poslednje vrijeme sam primijetio tendenciju da uređivači domaćih portala manijakalno pretražuju bilo šta što ima najmanjih dodirnih tačaka sa njegovim imenom, jer bilo kakva vijest sa Đokovićem u naslovu generiše toliko klikova da predstavlja pravu poslasticu za njihove vlasnike, rame uz rame sa najnovijim istraživanjima o prosječnoj veličini penisa.
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Meni je stvarno nejasno kako ti tu ne vidis cist trol Vidim ja sve sto ima da se vidi na tom topiku.
189- Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Meni je taj topic većim delom zajebancija. +1 ovde je ta tema zajebancija za razliku od one na fb92 gde su ljudi stvarno bili potreseni zbog novakovih uspeha.
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 +1 ovde je ta tema zajebancija za razliku od one na fb92 gde su ljudi stvarno bili potreseni zbog novakovih uspeha. Tema je, naravno, zajebancija i vecina upisa je zajebancija. To niko ne spori. Kao i na svakom drugom topiku svaki post se i na tom topiku mora citati individualno.
Čutura Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Manjim delom su zlonamerne kritike, frustracije pojedinaca, opravdane kritike (porez) i sl... Ali ok. Vase misljenje. Moje je da preterujete i da nije bas tako glede Novaka. I ok, necemo se time vise baviti sto su kritike u vezi poreza opravdane? covek ne zivi u srbiji, sto bi ovde placao porez?
harper lee Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) Interesantna je lagana, strpljiva i sistemska transformacija Novakove igre u nesto sto sve vise pocinje da lici na rodzer-like tenis, sa mnogo vise varijacija, menjanja ritma i trazenja ostrijih uglova s osnovne linije umesto razmena teskih udaraca, govorom tela koji se upravlja ka mrezi kao da stalno iscekuje udarac koji ce ga dovesti na volej i sa mnogo miksanja prvog servisa. Naravno da Novak nikad nece u potpunosti igrati taj tenis, narocito ne protiv Endija, ali primetna je vec neko vreme tendencija da se sve vise u sve vecim delovima meca ide na preciznost umesto na snagu, da se krate poeni kad god mogu i da se kvalitetan prilazni udarac obavezno isprati izlaskom na mrezu. Kao i kod svih velikih igraca koji se najprijatnije osecaju u svojoj kozi jer im dobro ide i ova transformacija ide sasvim lagano, jedva primetno i ne izdrzi uvek "gravity of the moment" kad se igraju bitni poeni, tad se i Novak obicno vrati u svoj safe mod, ali se itekako vidi da se radi u tom pravcu i da Beker polako zauzima sve vece mesto u Novakovoj glavi. Trebalo je ovo da napisem posle polufinalnog meca jer je finale u najvecem delu odigrao upravo suprotno ovome o cemu pricam a i zbog toga sto mi je sve ovo palo na pamet kad sam video nacin na koji je Novak otresao Iznera. To je bio tipicni prakticni primer toga kako je Federer pre nekoliko godina resavao udarace ne dopustajuci da ga pomere nazad i namecuci svoju igracku volju po cenu da bude cesce nego obicno probijan i napravi nesto vise atipicnih gresaka. Cak i ovo neskidanje noge sa gasa kad prelomi mec u svoju korist lici na brutalnost i posvecenost kojom je Federer uterivao strah konkurenciji dok je bio na vrhuncu. Inace, kako ja to vidim, Novak je danas znacajno bolji igrac nego sto je bio 2011. godine u ovo vreme, nevezano za broj pobeda. Tada je na talasu ogromnog samopouzdanja i gladi koju je pokazao kad mu se konacno otvorio put ka samom vrhu nabio onaj neverovatan niz pobeda, ovo sada vise lici na studiozan, poslovan, medium level tenis kojim se krstari kroz sezonu a podigne se kad to bude neophodno da se zatvori mec. Cini mi se da ovo danas nije talas samopouzdanja vec svest o sopstvenoj vrednosti koja je tu da ostane. Pre cetiri godine smo se pitali sta ce pre svih Nadal pa onda drugi igraci uraditi da bi podigli nivo igre i zaustavili Novakov teror, ja se sada pitam da li je iko od njih danas uopste vise u stanju da to uradi. Ovo sto Novak u pojedinim segmentima svojih meceva igra je toliko brutalno da se covek s pravom moze zapitati moze li tenis uopste da se igra bolje od toga. Edited April 6, 2015 by harper
darkonet Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ako bi pitao Wilandera, on bi ti rekao da moze da se igra bolje, mada posto je vec i veteran sigurno da neko drugi moze bolje od njega...jbg ne znam sta bi Novak trebalo vise da uradi pa da ostali kazu...to je to, Novak je jedan od najboljih ikad...
Recommended Posts