Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Odlican intervju Novaka za HRT. Izvestio se da kaze ono sto se od njega ocekuje da kaze kao niko pre njega. :lolol:

• 3 weeks later...
Posted

definitivno bih mogao ponekad da pogledam bouchard. :wub:  mislim kako igra i tako to -_-

• 2 weeks later...
Posted

a jel platio porez u srbiji?!

Postavio sam ovo zato sto medijima u Srbiji ocigledno nije bila zanimljiva informacija da je Novak donirao u Hrvatskoj i BiH, u vreme kad je to uradio. Bar ja nisam video da je neko u Srbiji pisao o tome. Decko je car nad carevima.

Posted

Postavio sam ovo zato sto medijima u Srbiji ocigledno nije bila zanimljiva informacija da je Novak donirao u Hrvatskoj i BiH, u vreme kad je to uradio. Bar ja nisam video da je neko u Srbiji pisao o tome. Decko je car nad carevima.

mislim da je tad pisano o tome kako je svima donirao. bar je meni to tako ostalo u pamcenju.

Posted

Decko je car nad carevima.

Ne znam koliko treba da si nenormalan da ga ako ne voliš a ono barem ne mrziš. Treba biti baš težak govnar pa zanemariti sve dobro što čovek radi zbog toga što nosi ikone u torbi i imitira konkurente pa to, jel, smara osetljive dušice.

Posted (edited)

Ne znam koliko treba da si nenormalan da ga ako ne voliš a ono barem ne mrziš. Treba biti baš težak govnar pa zanemariti sve dobro što čovek radi zbog toga što nosi ikone u torbi i imitira konkurente pa to, jel, smara osetljive dušice.

i ne placa porez u srbiji...

salu na stranu, sama cinjenica da se srbiju vise pominje u medijima preko njega nego mladica, karadzica, milosevica je dovoljna da mu se klanja do poda.

Edited by Ros
Posted

Kome se obracas, ko ga mrzi?

Posted

Kome se obracas, ko ga mrzi?

prosetaj po komentarima na b92 pa ces videti

Posted

Kakve to veze ima sa nasim forumom? Nek ide tamo pa nek se svadja.. A i nije bas tako na komentarima, citam ih cesto.