harper lee Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Odlican intervju Novaka za HRT. Izvestio se da kaze ono sto se od njega ocekuje da kaze kao niko pre njega.
reg Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Top pros try to guess kids' drawings of players (including themselves)
Timmi Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 definitivno bih mogao ponekad da pogledam bouchard. mislim kako igra i tako to -_-
harper lee Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=27&nav_id=973776
Ros Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=27&nav_id=973776 a jel platio porez u srbiji?!
harper lee Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 a jel platio porez u srbiji?! Postavio sam ovo zato sto medijima u Srbiji ocigledno nije bila zanimljiva informacija da je Novak donirao u Hrvatskoj i BiH, u vreme kad je to uradio. Bar ja nisam video da je neko u Srbiji pisao o tome. Decko je car nad carevima.
Ros Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Postavio sam ovo zato sto medijima u Srbiji ocigledno nije bila zanimljiva informacija da je Novak donirao u Hrvatskoj i BiH, u vreme kad je to uradio. Bar ja nisam video da je neko u Srbiji pisao o tome. Decko je car nad carevima. mislim da je tad pisano o tome kako je svima donirao. bar je meni to tako ostalo u pamcenju.
Mil@n Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Decko je car nad carevima. Ne znam koliko treba da si nenormalan da ga ako ne voliš a ono barem ne mrziš. Treba biti baš težak govnar pa zanemariti sve dobro što čovek radi zbog toga što nosi ikone u torbi i imitira konkurente pa to, jel, smara osetljive dušice.
Ros Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Ne znam koliko treba da si nenormalan da ga ako ne voliš a ono barem ne mrziš. Treba biti baš težak govnar pa zanemariti sve dobro što čovek radi zbog toga što nosi ikone u torbi i imitira konkurente pa to, jel, smara osetljive dušice. i ne placa porez u srbiji... salu na stranu, sama cinjenica da se srbiju vise pominje u medijima preko njega nego mladica, karadzica, milosevica je dovoljna da mu se klanja do poda. Edited March 28, 2015 by Ros
Timmy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ne znam koliko treba da si nenormalan da ga ako ne voliš a ono barem ne mrziš. Treba biti baš težak govnar pa zanemariti sve dobro što čovek radi zbog toga što nosi ikone u torbi i imitira konkurente pa to, jel, smara osetljive dušice. Kome se obracas, ko ga mrzi?
Ros Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Kome se obracas, ko ga mrzi? prosetaj po komentarima na b92 pa ces videti
Timmy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Kakve to veze ima sa nasim forumom? Nek ide tamo pa nek se svadja.. A i nije bas tako na komentarima, citam ih cesto.
Recommended Posts