harper lee Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ajde sada, besmisleno kačenje/šaljenje na stranu, molim te mi reci u kojoj je meri po tebi ova analiza iz new yorkera relevantna? http://www.newyorker.com/magazine/2013/09/02/the-third-man-8 Natera me da procitam ovo, mislio sam da je zaista neka analiza u pitanju. Niceg novog nema u ovom tekstu, osim tih par recenica koje su direktno razmenili ova novinarka i Novak. Uglavnom su u pitanju opste poznate stvari koje su se bezbroj puta pojavile u medijima. Manje-vise je sve tacno ali nema niceg novog.
harper lee Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 kad se vec vadi prljav ves... jel' se neko seca kad je poceo RF vs. nole rift? bese mislim monte carlo... 06 ili 07, kad je rodja kenjao kako su buducnost tenisa monfils i gasquet i to na kzs posle pobede nad noletom (mislim da mu je otkinuo set) - spormanship par excelance. cak mi se cini da smo i raspravljali na forumu o tome, na onom forumu, jebem ti telefon. Federer je inteligentan covek i vrhunski teniski takticar, znao je on jos tada da ce ga ovaj izgurati sa ostalih podloga kao sto ga je Rafa izgurao sa sljake. Verujem da ga je mrzeo u tim ranim godinama ali je i njihov odnos u medjuvremenu evoluirao u kulturno medjusobno postovanje. Takodje, do jeseni 2010. godine Novak nije bio ni isti igrac ni isti covek kakav je danas, izvrtela ga je masina.
189- Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ajde sada, besmisleno kačenje/šaljenje na stranu, molim te mi reci u kojoj je meri po tebi ova analiza iz new yorkera relevantna? http://www.newyorker.com/magazine/2013/09/02/the-third-man-8 jesi li ti procitao citav ovaj tekst?
harper lee Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 jesi li ti procitao citav ovaj tekst? Ako nije noge ce mu polomiti, posto je mene naterao da procitam.
Mil@n Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 nije, trajalo je duza, a naravno da moze da se odbije. kad se sve podvuce, transfer neprijatnosti tezi ka beskonacnosti. I ovako muku muči sa fanovima, još samo da odbija malo bezazlene šale, to će mu povećati rejting i doneti naklonost publike na koju nije i ne treba da bude imun. Sreća pa mu nisi neki savetnik.
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 I ovako muku muči sa fanovima, još samo da odbija malo bezazlene šale, to će mu povećati rejting i doneti naklonost publike na koju nije i ne treba da bude imun. Sreća pa mu nisi neki savetnik. pa vidis da odbija, fala kurcu. odavno smo ovde pisali da i trebao da prestane sa tim glupostima i vidis da su ga pametno savetovali.
Ravanelli Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) jesi li ti procitao citav ovaj tekst? uglavnom sve new yorkerove tekstove tog tipa. mislim da ne postoje kvalitetniji na planetu trenutno. ima i rolling stone par uboda povremeno. vrhunski je bio o braći koch i springsteenu. ovaj prvi je brutalno seciranje finansija iza tea party i republikanaca, drugi je po meni springsteen 101 --- harpere kada budem imao vremena ti pišem oko tog teksta. sad bi me grizla savet prema poslodavcu :( Edited August 7, 2014 by Ravanelli
189- Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 @ravanelli svaka cast. meni je fascinantno da provodis toliko vremena citajuci o nekome koga ne podnosis. ja to ne bih mogao uraditi.
bergasa19 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Pogrešan topik. Edited August 7, 2014 by bergasa19
Time Crisis Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) PIROT – Teniski juniorski prvak Srbije u dublu, Piroćanac dvanaestogodišnji Uroš Jović sa Novakom Djokovićem i još sedmoro mladih teniskih nada putovaće na Otvoreno prvenstvo Kine od 23. do 30. septembra. Pirotski teniser, član Teniskog kluba „Pirot“ dobio je poziv najboljeg srpskog tenisera i ne krije zadovoljstvo zbog toga. Piroćanac je prvoplasirani na listi Teniskog Saveza Srbije u kategoriji do 12 godina. Pored šampionske titule u dublu na nivou države, Uroš je i vicešampion u singlu u kategoriji do 12 godina. Uroš Jović ne krije zadovoljstvo zbog poziva najboljeg srpskog tenisera za odlazak na Otvoreno prvenstvo Kine. „Novakov poziv je nešto najbolje za mene. U Kini ćemo gledati Novaka kako igra sa vrhunskim teniserima, a i sami ćemo imati treninge. Obići ćemo Peking i druge znamenitosti Kine- kaže Jović. Mladi pirotski teniser je prvoplasirani na listi Teniskog Saveza Srbije u kategoriji do 12 godina. Pored šampionske titule u dublu na nivou države, Uroš je i vicešampion u singlu u kategoriji do 12 godina. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije Jović je ove godine osvojio drugo mesto na prvenstvu Evrope u Alanji u Turskoj. Sa njim već godinama radi njegov trener Jovica Jovanović. „Uroš je sve bolji i bolji. Nije od onih koji odustaju i njegova ljubav prema tenisu je ogromna i brzo uči. Verujem da ćemo ga, ukoliko nastavi ovako da trenira, vidjati na velikim turnirima u budućnosti. Za njega i sve nas poziv Novaka Djokovića je veliko priznanje. Imaće organizovane treninge, gledaće Novakove mečeve a možda Uroša vidimo i u Novakovoj loži. Ovo je još jedna potvrda da Pirot postaje grad sporta -kaže Jovanović, dodajući da im puno znači i podrška opštine Pirot. Teniski klub „Pirot“ ima veliku podršku lokalne samouprave u Pirotu a Uroš je drugu godinu zaredom dobija opštinsku sportsku stipendiju. Sa Djokovićem i njegovim timom u Kinu će putovati osam najboljih tenisera Srbije starosti od 12 do 14 godina. Lepo :) Edited September 16, 2014 by Time Crisis
koksy Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ja vido da je topik oživeo i pomislio, evo ga - porodio se.
Recommended Posts