Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

22 minutes ago, Max Morlock said:

Noksa pošto je konačno pročitao šta smo sve pisali o njemu zadnjih nekoliko meseci:

🤪

Meni je ovo dno dna.

Da sam na njihovom mestu momentalno bih napustila box.

• Replies 15.8k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

samo bez panike, Ženeva je kulturica, country club atmosfera, pa je stožer platio ceh

u Parizu i Londonu se vracamo starom dobrom pickaranju sa publikom )

nego da nije kojim slucajem umedjuvremenu pala cestitka od kolega po stotki Konorsa i Federera?

znam da se Dzimi javio kad je Rodzer uzeo 100. kao i da gotivi Novaka od ranije ... pogledacu dal jos radi onaj podcast sa konorsom juniorom.

a Rodja bi ispao faca da je banuo ovde, ipak je turnir bio u svajcarskoj, mada neko rece da se nakon povlacenja preselio u dubai sa familijom, da ne dolazi ni na basel indoors, ko ce ga znati

16 hours ago, Serena said:

Meni je ovo dno dna.

Da sam na njihovom mestu momentalno bih napustila box.

Isto.

Baš ne bira reči, pa da je bog otac lično, msm za tenis jeste bog otac lično ali opet...

Kao da ne zna šta tim može da mu ponudi a šta ne može, ne radi on to zbog toga već na nekoga da prebaci frust i svali krivicu kada ide loše što je još gore.

5 minutes ago, Mil@n said:

Isto.

Baš ne bira reči, pa da je bog otac lično, msm za tenis jeste bog otac lično ali opet...

Kao da ne zna šta tim može da mu ponudi a šta ne može, ne radi on to zbog toga već na nekoga da prebaci frust i svali krivicu kada ide loše što je još gore.

Meni nije jasno šta on uopšte očekuje od jednog Dušana Vemića? Jbt. Vidi se u prenosu da stalno traži da mu se kaže gde da stane kod vraćanja servisa. U Vajdino vreme nije bilo koučinga, ne mogu sada da se setim, da li su mu i tada sugerisali kako da prima servis????

radio je isto i ivanisevicu, za vajdu se ne secam. njemu to ocigledno treba i njegovim trenerima je unapred jasno i uracanuto im je u platu.

da je seljoberski naravno da jeste. ima on takvih momenata i van komunikacije sa svojim boksom. jednostavno se pretvori u takvog lika dok traje mec.

Jbt kakav pristojnity zavladao ovde ph34r, samo očekujem saopštenje u fazonu filozofskog fakulteta (crvena slova na crnoj podlozi) da se svi ograđuju od Noksinog napušavanja kolegijuma stručnjaka predvođenih mučenim Vemićem. 🤡

Đoković je zato u svom govoru, juče na ceremoniji poseban segment posvetio ljudima u boksu i govorio o tome u šta se pretvara kada je na terenu. Taktičko obraćanje, to sam pomislio.

Evo svih 100 meč lopti:

Meni ne smeta kad lomi rekete, psuje, pljuje ili socno napusava nekog u publici ali ovaj odnos prema ljudima iz boksa mi je stvarno nedopustiv. Ali i tu pravi razliju, sere samo po zemljacima.

Ne secam se da je prema Bekeru bio takav, a ni na Mareja se nije brecnuo ni jednom iako su svi to prizeljkivali pa da mu onda ovaj istom merom uzvrati. Nije se desilo.

Ako mu bas toliko treba interakcija sa trenerom neka angazuje Mekenroa ili Vukova (onaj sto je ugnjetavao Ribakinu) pa kad omasi smec ili se izglupira sa DS da ga socno ispljuju na zadovoljstvo svih nas rant

To pride, da je mlad pa da kazes popravice se. Stvarno nema opravdanja. Jos mu tu cela familija, a on ponizava tamo neke ljude koje je platio i zbog toga mu se moze mad

Da se ne ponaša kako se ponaša, ne bi osvojio 24 slema.

Ako mora tako i u 38. da se ponasa, izem ti onda i te slemove.

Fed i Nadal nikada nisu nesto tako uradili.

7 minutes ago, Serena said:

Fed i Nadal nikada nisu nesto tako uradili.

I kakve to tačno ima veze?

Evo, nije ni Serena...oh wait... ohmy

Džordan je izmišljao da ga je protivnički plej pljuvao po novinama da bi se motivisao i da bi izašao i pojeo na terenu. Na taj fazon radi i ovaj naš. Pali ga da ima neprijatelja i da mora sad nekome da . kevu i izađe na teren sa stavom - sad ću da vam j mater.

Publika je malo popustila, malo je glupo pljuvati protivnika i bilo bi jako nepopularno, ovo je najelegantnije rešenje.

Ko voli, nek izvoli. Primaš platu, putuješ po svetu, gledaš GOAT-a i malo primaš uvrede. Nije za svakog, kome je ok, taj mu je i trener.

a brate nije ni toliko strasno. u solidnom broju sportova je ovo sasvim uobicajen nacin komunikacije na relaciji trener igrac samo u suportnom smeru jer je za razliku od tenisa trener sef igracima.