Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

pitanje je zasto djokovic ima tako malo fanova, a onaj tekst definitivno nije odgovor.

Zašto nije?

Posted

Da, tennis.com je Novakov fan klub a Tignor je njegov najveci navijac. Hajde idi i gurni glavu u prase, umesto sto se bavis necim o cemu nemas pojma.

Isuse, je l' si ti uopšte otvorio link?

Je l' znaš ko je ono pisao?

Posted

O jbt, normalno da ce federerovi navijaci vise mrziti novaka nego stepaneka. Dovoljno je pogledati odnos prema federeru i nadalu na ovom topicu.

pitanje je zasto djokovic ima tako malo fanova, a onaj tekst definitivno nije odgovor.

Sumnjam da neko ima "zlatni" odgovor na to pitanje. Ljudi imaju misljenje o tome i iznose ga bez ustezanja svuda gde se pise o tenisu a covek ne mora da se osvrce stalno zbog toga sto ga vuku za nogavicu idioti koji nisu odgledali vise od dva teniska meca u pitanju ali zato najbolje znaju iz kakve ideoloske kuhinje se iznosi ovaj ili onaj stav.

Uzgred, Novak uopste nema malo fanova i tema nije o njihovom broju vec o prilicno neobicnom animozitetu koji veliki broj komentatora, obicno onih koji vrlo povrsno prate tenis (svaka slicnost sa ovim forumom je itekako namerna), gaji prema njemu. Po meni je ovaj Kanadjanin pogodio poentu ali to nije nikakva novost posto sam i sam o tome pisao. Navijaci Federera i Nadala koji ih prate od pocetka karijere i vole tenis vrlo, vrlo retko iskazuju toliko nepostovanje prema drugim igracima sampionske klase, kao sto se i Novakovi navijaci iz te kategorije vrlo retko odnose na slican nacin prema Rafi i Rodzeru. Problem je teniska vikend publika koju tenis u sustini i ne zanima toliko.

Posted

Isuse, je l' si ti uopšte otvorio link?

Je l' znaš ko je ono pisao?

Meni je taj sajt godinama bukmarkovan, a da i tebi jeste znao bi da je "fan club" redovna rubrika u kojoj jedan od urednika sajta vodi dijalog sa nekim od navijaca nekog od tenisera oko tema koje su za te tenisere aktuelne. Ovaj sto se potpisuje kao Steve i koji vodi temu i koji je pokrenuo ovo pitanje je urednik na tennis.com, Steve Tignor.

Posted

хаха још једна рунда приче зашто људи не волу нола

tumblr_n9szeiQFdp1sg888so1_1280.gif

Posted

Nema potrebe, reg je zakljucao topik. Nekoliko nas odavno tvrdi da su ovo legitimne teme u teniskoj javnosti i ovim je to samo potvrdjeno.

хаха још једна рунда приче зашто људи не волу нола

tumblr_n9szeiQFdp1sg888so1_1280.gif

Posted

But I think for him to be more loved he will actually have to become a once-dominant figure. Look at Lleyton Hewitt and the way he's admired now and consider how his rather prickly character was anything but admired when he was on top of the game.

Posted

...do momenta dok ne pocnes da stavljas ruku preko ociju i promenis kanal posto ti je neprijatno da gledas kako po stoti put imitira sarapovu ili nadala. kursadzijski humor.

To je trajalo na par turnira, i sa tim je prestao relativno brzo. Pri tom, cenim da je poslednjih par puta pristajao preko qrca jer je bio svestan da koliko god da je štos dobar, lako se ubajati posle mnogo ponavljanja, nije on toliko glup da nije svestan mogućeg kontra efekta. Samo je nezahvalno odbiti kada te neko iscima pred X hiljada ljudi i reći neću ko vas jebe.
Posted

To je trajalo na par turnira, i sa tim je prestao relativno brzo. Pri tom, cenim da je poslednjih par puta pristajao preko qrca jer je bio svestan da koliko god da je štos dobar, lako se ubajati posle mnogo ponavljanja, nije on toliko glup da nije svestan mogućeg kontra efekta. Samo je nezahvalno odbiti kada te neko iscima pred X hiljada ljudi i reći neću ko vas jebe.

nije, trajalo je duza, a naravno da moze da se odbije. kad se sve podvuce, transfer neprijatnosti tezi ka beskonacnosti.

Posted

Podseticu zaboravne da je ovo fan tema a da visokoumne literarne parade i saljenja™ na temu Novakovog sabanizma vec imaju svoj odgovarajuci topik.

Ovde su vrata koje mozete iskoristiti za napustanje objekta, hvala na poseti i vidimo se u sledecem zivotu.

Posted (edited)

Podseticu zaboravne da je ovo fan tema a da visokoumne literarne parade i saljenja™ na temu Novakovog sabanizma vec imaju svoj odgovarajuci topik.

Ovde su vrata koje mozete iskoristiti za napustanje objekta, hvala na poseti i vidimo se u sledecem zivotu.

Ne razumem.

ontopik: Ovo sa čuđenjem oko broja navijača mi je sledeća dimenzija ludila. Zamišljam studioznu analizu na nekom eminentnom fudbalskom mediju, o tome zašto ljudi mrze Ronalda ili Suareza.

Edited by ljakse
Posted

kad se vec vadi prljav ves... jel' se neko seca kad je poceo RF vs. nole rift? bese mislim monte carlo... 06 ili 07, kad je rodja kenjao kako su buducnost tenisa monfils i gasquet i to na kzs posle pobede nad noletom (mislim da mu je otkinuo set) - spormanship par excelance.

cak mi se cini da smo i raspravljali na forumu o tome, na onom forumu,

jebem ti telefon.

Posted

nije, trajalo je duza, a naravno da moze da se odbije. kad se sve podvuce, transfer neprijatnosti tezi ka beskonacnosti.

razumni ti je sve odgovorio

traljalo je kratko, ali imamo yt pa su se isti snimci vrteli po raznim mestima ko zna koliko dugo

koliko puta je izvodio imitacije na terenu, bar isto toliko puta je pokušavao (nekad upsešno nekad ne) da to izbegne

poslednji put je bilo u rimu kada je morao da odbije vremešnu, veoma kulturnu i uvaženu gospođu (a što nije ni malo lako) i rekao da on može nadala da imitira samo u ... i onda je zagrizao svoj tanjirić koji je tada osvojio, dok je 

nadal stajao sa strane i sam ga bodrio da krene sa imitacijom, jer je valjda i njemu bilo jasno u kakvoj poziciji se nole našao

čini mi se da ga posle toga više nisu smarali

Posted (edited)

Ne razumem.

jebem ti telefon.

:mellow:

Ajde da i ja izjavim koju

generalno opšte gledano:

- ženskinje ga ne vole jer mu zavide na dijeti

- šumski ga mrzedu jer je tenis livadski sport

- pastiri preziru njegov opušteni pristup travi

- betonci mu prebacuju da je bontonski snob

- dromedari iz oaza nisu nikad ni čuli o njemu