April 9Apr 9 to svakako, kao i Samprasu uzastopni YEN1-ovi, Nadalu uzastopne slem sezone itd.ali to su nizoviRodja bi prvi menjao uzastopne nedelje sa Novakom za njegov nekalendarski slem iz 2015-16za mene licno njegovo najvece karijerno ostvarenje nisu same titule, vec plasman u nenormalnih 18 od 19 gs finala u periodu 2005-10 (taj 1 bese AO pf 2008 vs Nole)iz cega su direktno proizisle te uzastopne nedelje, Wb-i, USO-i itd.na stranu sad tadasnja promena seedovanja na gs, priblizavanje podloga, labilna konkurencija i ostalo ... trebalo je drzati taj nivo pola decenije non stop.zanimljivo da je bas taj RG 2010. bio potencijalno najveci turnir njegove karijere (naravno, da ga je osvojio.. a bio je udaljen od trofeja koliko i prosecni ovdasnji forumas) i ujedno jedan od najznacajnijih u istoriji tenisa.naime, nikad do sad se nije desilo da jedan igrac odbrani gs titule na sva cetiri mejdzora. samo dvojici je to poslo za reketom na tri, Lendlu i Federeru, s tim da ceh nikad nije niti bio u prilici braniti ne osvojeni pehar vimbldona.po meni bi to postignuce bilo u rangu dva lejverova kalendarska, ako ne i jace.zato me je prosle godine bas smorila ona povreda kolena i walkover Rudu na RG ali sta da se radi ... srecom vratilo mu se na najlepsi moguci nacin na istom mestu dva meseca kasnije. uso potom mu se ne moze zameriti i to je sad zavrsena prica Edited April 9Apr 9 by TS-CS