Arkadija Posted February 11 Posted February 11 Zar ne bi trebalo sako da je samo prebačen preko ramena?
Serena Posted February 11 Posted February 11 Evo celog intervjua, lepo izgleda povreda sanirana, planova milion cak i osvajanje RG je u igri. Mislila sam da ce ga ove godine preskociti 1
TS-CS Posted February 11 Posted February 11 Jovicevic je veliki novakov fan, mozda i najveci medju novinarima na ovom govornom podrucju. znam da je jos 2005. radio njegove meceve drago mi je sto mu je Nole izasao u sustet za interview 1
TS-CS Posted February 11 Posted February 11 2 hours ago, Serena said: planova milion cak i osvajanje RG je u igri. Mislila sam da ce ga ove godine preskociti stizanje rafinih 112 RG pobeda ce mu biti jedno od epskijih karijernih postignuca Federer negde rece da je pogresio sto je preskakao sljaku i RG onih nekoliko sezona u smiraj karijere. iako je kao podloga najzahtevnija (kondiciono) igraci se tu manje povredjuju nego na ostalim
Serena Posted February 11 Posted February 11 1 hour ago, TS-CS said: stizanje rafinih 112 RG pobeda ce mu biti jedno od epskijih karijernih postignuca Koliko mu fali? 1 hour ago, TS-CS said: Federer negde rece da je pogresio sto je preskakao sljaku i RG onih nekoliko sezona u smiraj karijere. Samo bi jos ranije otisao u penziju.
TS-CS Posted February 11 Posted February 11 -16 jedno znam a to je da nolisa nece eskivirati slemove, pogotovo ove evropske, dok god bude pikao zutu lopticu. u vezi fedexa, mozda i bi, to ne znamo ali sigurno nije sredio kolena igrajuci sljaku. ipak mislim da je to sa preskakanjem vise do ega, obzirom da su mu na vec razni gulbisi i conge krenuli uzimati meru na pržini, te da su mu sanse za osvajanje jos 1 RG-a tad bile gotovo nepostojece ... pa sto bi se zaboga zlopatio bzvz. Sampras npr, iako su ga redovno tukli ko vola, je do kraja postovao clay .. i tu cu mu vazda odati priznanje. ovako, svega 1 mala atp titula na red clayu u prosloj deceniji, i to na turnircicu koji je ekspresno ispario iz atp kalendara (istanbul) premalo za velikana tog kalibra 1
Max Morlock Posted February 12 Posted February 12 Ima tu sitnih primedbi na prevod... "bar do WimbEldona" 1
Serena Posted Sunday at 21:17 Posted Sunday at 21:17 Bilo bi lepo da stota padne bas ovde Arapi bi napravili nevidjen spektakl.
Recommended Posts