Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Zar ne bi trebalo sako da je samo prebačen preko ramena? 

Posted

Evo celog intervjua, lepo izgleda :wub: povreda sanirana, planova milion cak i osvajanje RG je u igri. Mislila sam da ce ga ove godine preskociti

• +1 1
Posted

Jovicevic je veliki novakov fan, mozda i najveci medju novinarima na ovom govornom podrucju. znam da je jos 2005. radio njegove meceve

drago mi je sto mu je Nole izasao u sustet za interview

• +1 1
Posted
2 hours ago, Serena said:

planova milion cak i osvajanje RG je u igri. Mislila sam da ce ga ove godine preskociti

stizanje rafinih 112 RG pobeda ce mu biti jedno od epskijih karijernih postignuca ;)

Federer negde rece da je pogresio sto je  preskakao sljaku i RG onih nekoliko sezona u smiraj karijere.

iako je kao podloga najzahtevnija (kondiciono) igraci se tu manje povredjuju nego na ostalim

Posted
1 hour ago, TS-CS said:

stizanje rafinih 112 RG pobeda ce mu biti jedno od epskijih karijernih postignuca ;)

Koliko mu fali?

1 hour ago, TS-CS said:

Federer negde rece da je pogresio sto je  preskakao sljaku i RG onih nekoliko sezona u smiraj karijere.

Samo bi jos ranije otisao u penziju.

Posted

-16 

jedno znam a to je da nolisa nece eskivirati slemove, pogotovo ove evropske, dok god bude pikao zutu lopticu.

u vezi fedexa, 

mozda i bi, to ne znamo

ali sigurno nije sredio kolena igrajuci sljaku.

ipak mislim da je to sa preskakanjem vise do ega, obzirom da su mu na vec razni gulbisi i conge krenuli uzimati meru na pržini, te da su mu sanse za osvajanje jos 1 RG-a tad bile gotovo nepostojece ... pa sto bi se zaboga zlopatio bzvz.

Sampras npr, iako su ga redovno tukli ko vola, je do kraja postovao clay .. i tu cu mu vazda odati priznanje.

ovako,

svega 1 mala atp titula na red clayu u prosloj deceniji, i to na turnircicu koji je ekspresno ispario iz atp kalendara (istanbul)

premalo za velikana tog kalibra

• +1 1
Posted

hvala na prevodu 

• Wub 1
  • Haha 5
Posted

Ima tu sitnih primedbi na prevod...

"bar do WimbEldona" :fantom:

• Wub 1
Posted

Bilo bi lepo da stota padne bas ovde