Ros Posted Wednesday at 22:22 Posted Wednesday at 22:22 8 minutes ago, duda said: Pa zar i 2008 Fed nije bio broj 1 ? Ili 2 ? jeste. ali od 2011-e više nije 1
Filozof manijak Posted Wednesday at 22:22 Posted Wednesday at 22:22 Mislim da je u Montrealu na mastersu pre više od deceniju i po, pobedio redom br. 3, br.2 i br 1 u finalu. Jedna od njegovih prvih titula
duda Posted Wednesday at 22:27 Posted Wednesday at 22:27 Toga se dobro sećam. Rodik , Nadal, Fed. ja pišem rodik a autokorekt mi ispravlja na Dodik Ja mislim da je iste te godine onaj ludak (Argentinac, kako se zove jbt, demencija) naređao dva puta za redom Novak, Nadal, Fed Pariz i još negde, da li Madrid pre nego što je postao šljakast ? 1
jms_uk Posted Wednesday at 22:38 Posted Wednesday at 22:38 11 minutes ago, duda said: Ja mislim da je iste te godine onaj ludak (Argentinac, kako se zove jbt, demencija) naređao dva puta za redom Novak, Nadal, Fed Pariz i još negde, da li Madrid pre nego što je postao šljakast ? Del Potro?
Milošica Posted Wednesday at 22:39 Posted Wednesday at 22:39 Just now, duda said: Ne bre. Nalbandijan 1 1
duda Posted Wednesday at 22:42 Posted Wednesday at 22:42 1 minute ago, Milošica said: Nalbandijan Taj. O jbt, al sam zabagovala
TS-CS Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago malo top 10 milestona nakon duela sa Alkarazom, 21. uzastopna atp sezona u kojoj ostvaruje top ten pobedu, po cemu je stigao Federera, dok su Agasi i Nadal stali na 20 70. top ten pobeda na GS 260. ukupno suvereni rekorder da li ce ovde terati do okruglih stotki? bilo bi ludo top ten pobede posle tridesetog rodjendana: 86 Federer 79 Djokovic 46 Nadal top ten pobede na GS posle tridesetog rodj. 27 Djokovic 9-7-6-5 20 Federer 9-1-9-1 20 Nadal 4-13-1-2 1
bags Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ima odlicna stranica sa svim noletovim rekordima na wikipediji. Stands alone je u preko 95% slucajeva. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_career_achievements_by_Novak_Djokovic 3 2
TS-CS Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) to mi nema previse smisla za ekipne sportove ali nazalost takvi su trendovi ispade danas bitnije koji je igrac dobio ballon d'or nego koji tim je prvak evrope ili pobednik mundijala o nba da ne pricamo tenis je drugo, sport 1 na 1 sa loptom, gde se mlati svako sa svakim tokom citave godine. tu brojke i statsi govore dosta toga, pogotovo od 1990. kad je uvedena jasna kategorizacija turnira Edited 7 hours ago by TS-CS 5
Recommended Posts