adam Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa nosi se studentima sta im treba kada zatraze. Nece sigurno niko gladovati ni tokom praznika, plus sto oni ionako dezuraju na smenu. Koliko je besmisleno traziti od poznatih da se javno izjasnjavaju, jos je besmislenije traziti da uplate studentima da su kao nekoliko meseci mirni (na sta sam ja reagovao komentarom), jer tako ne funkcionise pomoc. Plus sto i ne znate da li je Novak mozda preko buraza ili nekog drugog bliskog organizovao i da se kupi nesto i odnese. zasto? to bi, sto se mene tice, bila neka sigurnost za te klince. ne vidim sta je problem u tome da djokovic (ili bilo ko drugi) podrzi studente kintom do proleca. kurcu nemam pojma da li je i ko dao kintu al podzavam svakog ko je dao. a svako ko je milijunas, nije dao a mogao je, nek razmisli......
svashtabezneshto Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 nema para, mi smo hteli da uplatimo novac i jurili bilo koga da prim, zvali sve fakultete, niko neće pare, morali smo da pokrenemo dupeta i da studentima kupimo pa odnesemo ono što im treba, i to smo išli 'vezom', prijateljičina ćerka, pa ona da njoj prebaci. ne daju deca račune (ako krenu da nam ih češljaju pa vide uplatu od pere mike laze, onda smo plačenici, a mi to nećemo!) 2
TS-CS Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 ATP - DOUBLES: Brisbane (Australia), hard 09:40 Erler A./Mies A. - Djokovic N./Kyrgios N. 1:2 karijeru ce gotovo izvesno zavrsiti sa negativnim win-loss skorom u konkurenciji muskih parova, kao Sampras i Agasi npr. no, makar ih je pretekao po broju doubles pobeda he he ... daj sta das ujutro u 8:30 singl protiv Hidzikate krece avantura 2025.
Recommended Posts