adam Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa nosi se studentima sta im treba kada zatraze. Nece sigurno niko gladovati ni tokom praznika, plus sto oni ionako dezuraju na smenu. Koliko je besmisleno traziti od poznatih da se javno izjasnjavaju, jos je besmislenije traziti da uplate studentima da su kao nekoliko meseci mirni (na sta sam ja reagovao komentarom), jer tako ne funkcionise pomoc. Plus sto i ne znate da li je Novak mozda preko buraza ili nekog drugog bliskog organizovao i da se kupi nesto i odnese. zasto? to bi, sto se mene tice, bila neka sigurnost za te klince. ne vidim sta je problem u tome da djokovic (ili bilo ko drugi) podrzi studente kintom do proleca. kurcu nemam pojma da li je i ko dao kintu al podzavam svakog ko je dao. a svako ko je milijunas, nije dao a mogao je, nek razmisli......
svashtabezneshto Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 nema para, mi smo hteli da uplatimo novac i jurili bilo koga da prim, zvali sve fakultete, niko neće pare, morali smo da pokrenemo dupeta i da studentima kupimo pa odnesemo ono što im treba, i to smo išli 'vezom', prijateljičina ćerka, pa ona da njoj prebaci. ne daju deca račune (ako krenu da nam ih češljaju pa vide uplatu od pere mike laze, onda smo plačenici, a mi to nećemo!) 2
TS-CS Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 ATP - DOUBLES: Brisbane (Australia), hard 09:40 Erler A./Mies A. - Djokovic N./Kyrgios N. 1:2 karijeru ce gotovo izvesno zavrsiti sa negativnim win-loss skorom u konkurenciji muskih parova, kao Sampras i Agasi npr. no, makar ih je pretekao po broju doubles pobeda he he ... daj sta das ujutro u 8:30 singl protiv Hidzikate krece avantura 2025.
x500 Posted January 2 Posted January 2 Mislim da ovaj Francuz bas nema srece, ako sam dobro zapamtio ima skor 0:20 u mecevima.
TS-CS Posted January 2 Posted January 2 tacno. ali sa druge strane i ima srece u pogledu dugovecnosti, kao i kvaliteta da dodje do tih silnih duela sa goatom po mom skromnom misljenju jedini igrac koji je bolji u famoznim proklizavanjima na hardu od novaka (dimitrov mi je odmah do njih, dok rune i alkaraz tu tek treba da se dokazuju) danas to nije pokazao, razneo ga je u svim elementima, a procitah negde da nije ni skroz fit volio bi da se varam ali mi se cini da mu je ovo poslednja sezona u top sto najvise mi je krivo sto prosle godine prvi put nakon 19 vezanih sezona nije usao ni u jedno atp finale 1+ final Cons. years Roger Federer 20 2000–19 Jimmy Connors 19 1971–89 Rafael Nadal 2004–22 Gaël Monfils 2005–23 Novak Djokovic 2006–24▲ / Ivan Lendl 16 1979–94 Djokovic - Monfils 20:0 Nadal - Gasquet 18:0 Borg - Gerulaitis 17:0 Lendl - Mayotte 17:0 Federer - Ferrer 17:0 Federer - Youzhny 17:0 Lendl - Gilbert 16:0 Lendl - Davis 16:0 Borg - Solomon 15:0 Federer - Nieminen 15:0
Zli Gli Posted January 2 Posted January 2 4 hours ago, TS-CS said: 1+ final Cons. years Roger Federer 20 2000–19 Jimmy Connors 19 1971–89 Rafael Nadal 2004–22 Gaël Monfils 2005–23 Novak Djokovic 2006–24▲ / Ivan Lendl 16 1979– 4 hours ago, TS-CS said: Borg - Gerulaitis 17:0 Osim Borga
Max Morlock Posted January 3 Posted January 3 Nema on sirovu snagu ko nekad kad je mogao da se vija sa ovakvim prangijašima. Sad, da li će Opelkine noge izdržati, videćemo...
Ros Posted January 3 Posted January 3 možda će ipak morati da se povuče 200 metara od osnovne linije ako misli da dobije ove razbijace
Serena Posted January 3 Posted January 3 Igra Opelka ko clostebolom podmazan Ko se kladio na njega sad je bogat covek. Jutros kvota bila 11. Bolje danas od Opelke nego sutra od Pericarda.
Heyter Posted January 3 Posted January 3 (edited) Ne biH se uzbuđivao što se danas Nole ope(l)ka' .. opšte je poznato da mu treba vremena, svima njima, posle duže pauze, da se vrate u pravi ritam. Ove "mine" od bombardera su zaEbane i kad si full spreman! Brisbane je proŝao uspešno, odigrao je 3 singl i 2 dubl meča, nije se dodatno okljakavio, i sad da se priključi SkiŠkot da se to zategne za 100ku na RL areni! Vamos Nole! Edited January 3 by Heyter 5
Recommended Posts