Zli Gli Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 5 hours ago, duda said: @Zli Gli nisi samo ti, i ja sam ga branila, i sećam se da je ovde toliki bio pritisak da sam u svakom jebenom postu morala da pišem da sam ja vakcinisana prosto, branila sam njegovo pravo da se ne vakciniše, a takođe sam mu držala stranu sa onim bukvalno političkim sranjem u ozilendu Oboje cekamo po milionce onda Mislim da cak ni Djokovic nije jaci od (ovakve) drzave, jeste najpopularniji Srbin ali ne bi mu bilo prijatno kad bi se zamerio vodji i vladajucoj stranci jer su bolesni svi redom. I ne branim ga uopste, manje mi je gotivan zbog cutanja ali se ponasa skroz ocekivano. 2
JozoMujica Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 On 27. 12. 2024. at 19:33, Zli Gli said: Oboje cekamo po milionce onda Ej! Niti sam vakcinisan, niti sam napadao Đokovića, doduše nisam ga ni branio, njegova stvar. Mogu ja bar 500K, da stanem u red kad se već deli? 1
Zli Gli Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Mozda mu je malo mnogo 2 i po milionceta, uzmi pola od dude Edited December 29, 2024 by Zli Gli
Heaviside Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Nema potrebe da nam se objašnjavaju mogući razlozi Đokovićeve uzdržanosti i da se traže neka opravdanja u mafijaškim kombinacijama njegove familije. Nema on nikakvu obavezu da uradi bilo šta, pa ni da podrži proteste, kao što ni mi forumski seratori nemamo nikakvu obavezu da imamo razumevanja za bilo koju javnu ličnost i poštedimo je negativnih komentara. Uz to, kombinacije i ucene su ono na čemu počiva Vučićev sistem uključujući i podršku javnih ličnosti, to je svima ovde poznato i Đoković po tome nije specifičan. Na stranu što ne znam u kom moralnom sistemu je zaštita mafijaških kombinacija povezanih lica plemenit cilj koji opravdava slikanja tj. posrednu promociju zlikovaca i odbijanje da se u borbi dobra i zla javno svrsta na stranu dobrog. Edited December 29, 2024 by Heaviside 7
Zli Gli Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 A slikanje sa zvalavim je posebna prica, to je verovatno mogao da eskivira i to mu se ne prasta 1
adam Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 On 27. 12. 2024. at 13:11, duma said: Ako stvarno veruješ u ovo, žestoko si odvaljen od realnosti. Mask nema dovoljno para da kupi Informer ili Pink. Dok si rekao kovid Novak bi među SNS pristalicama bio manje popularan, nego što je bio ovde. Ne bi bilo čudo da neki iz familije/tazbine zaglave robiju. Treba biti svestan da Novak nije samo najbolji teniser i idol milionima. On je čovek koji sigurno ima ličnih/porodičnih pikanterija. Ne bi bilo čudo da je u njegovoj tazbini/familiji bilo i nelegalnih aktivnosti. Sve i da ništa nema, šta je ovim teško da izmisle. Mnogo normalniji, za mnogo manje,provukli su Divca kroz blato. Odmah smo saznali da mu je sin vozio pijan. Ženu su povezali sa saobraćajkom, jer ima sličan auto,... Da sam na njegovom mesto, ne bih se ni ja ponašao drugačije. Ubeđen sam da to važi i za (skoro) sve ovde. P. S. Ima i tema Četnik s reketom. Na temama o dva Vučićevi preduzeća u koje on sipa milione naših para, kako bi narod dobio (hleba i) igara, priča se o sportu. Nije dozvoljeno da se priča o tome čemu oni služe. ako imas razumevanja za potencijalne strahove multimilionera kome hipoteticki svasta mogu napakovati ako nije oprezan, bilo bi fer da imas jos vise razumevanja za sve uhlebe, uvlakace i skoro kompletnu drzavnu upravu koja cuti, ubira platu i glasa po naredjenju. oni su vec ucenjeni, ne razmisljaju o tome sta bi bilo kad bi bilo. i ne samo to vec nemaju ni milione ni rezervnu drzavu u koju bi se mogli skloniti kad krene belaj. i ne - ne bi (skoro) svako ovde reagovao kao djokovic. vecina ljudi koji ovde pisu izlaze na ulice svaki dan, skupljaju priloge za studente, rade sve sto je u njihovoj moci da ovo zlo ode i na taj nacin rizikuju da ih se mlati, hapsi, gazi, da dobiju otkaze... tako da bi mozda ipak mogao malo da spustis loptu pre nego sto napises to sto si napisao. da ne govorim o tome sta rizikuju ljudi u manjim sredinama s lokalnim kabadahijama na vlasti. sto se mene licno tice, ja bih smatrao da je djokovic na pravoj strani kad bi studentima uplatio neku (za njih) ozbiljnu kintu, da su mirni sto se tice osnovnih potreba bar do proleca. to je podrska koja im treba. i jebe mi se sta gde pishe. al to ce se desiti samo ako studenti zapevaju ve-se-li-se-srb-ski-ro-de s tri prsta u zraku - hocu reci nikad. covek decenijama ulaze u to da ga vole i nacionalisti i jugonostalgicari i navijaci i vlast i opozicija i papa i novopazarski muftija i preko svega toga i zena koja je bez trunke mozga zalutala u njuejdz pa sad masta da postane gwinet umesto gwinet - ne zna gde glavom udara. al zna da mu je najbitnije da zadrzi najbrojniju grupu u srbiji, koja god to bila. pa je angazovao strucnjake da se tim bave. mora li? da li mu zivot od toga zavisi? zasto, zaboga?! sta ga zabole ko ga i zasto voli. nek pisu sta god zele. sta ga zabole ako familija izgubi sve poslove i tlo pod nogama? kupice im po dvorcic, dace im apanazu i resen problem. hocu reci - ako nije u stanju da ukapira da s tom kintom kupuje slobodu - dzaba je krecio. a njemu kao teniseru svaka cast. 3 2 1
Halvard Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ma bukvalno ne znam šta je veći LOL - Da se čovek koji ne samo da više u životu ne mora nogom da kroči u Srbiju već može odatle da izvuče komplet rodbinu do 7. kolena i sve ih obezbedi boji da će nešto da mu napakuju - Da će Vučić da nešto da pakuje osobi koja je i njegovom biračkom telu ubedljivo #1 i to u momentu kad mu podrška više nego očigledno opada Za razliku od 99,999% ljudi u Srbiji, Novak Đoković ima apsolutnu slobodu. Već sam rekao da sa tom slobodom ima pravo da radi šta god želi, njegova stvar, samo je više nego urnebesno od njega praviti nekakvu žrtvu. 9
James Marshall Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Pa očigledno da se ni njemu ni familiji ne izlazi iz Srbije jer em nigdje drugo ne može već postojeća lova da se oplodi dodatno ovako lako, em gdje bi Srki i Goranče i ostali bili neki kurac kao ovdje, gdje im ljubi taj isti kurac 95% ljudi gdje god se pojave, kao da su izmislili lijek za rak. A sa njihovom lovom zabole njih za stanje u društvu, oni su svakako u svom bablu, zidaju sebi zgrade kvalitetno, ne voze se vozovima, putuju prvom klasom, imaju posjede u vazdušnim banjama, ne čekaju devedesetpeticu, a ni ne liječe se niti se školuju u Srbiji. Ali je stvarno komično pomišljati da se Đoković i familija boje SNS-a, šta, da mu neće oteti pare od nagrada i sponzorstava, kako? Pa svakako mu ne mogu poslati poreznike u Monako. 1
mlatko Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Možda se boji da mu ne uzmu zlatno odličje i pošalju Sarkoziju, kome se rinta još 4 godine sa mlađim/bržim i jačim? Peticu u dnevniku mu neće izbrisati ni precednik Svecke Banke. Šalu nastranu, u igri su i humanitarna društva kojima rukovodi Jelena i mada su registrovana i u UK, Americi i Italiji ipak bi klip u механизму mogao odmoći mnogo. Svako bije svoje bitke
Jimmy Kowalski Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 hour ago, adam said: sto se mene licno tice, ja bih smatrao da je djokovic na pravoj strani kad bi studentima uplatio neku (za njih) ozbiljnu kintu, da su mirni sto se tice osnovnih potreba bar do proleca. to je podrska koja im treba. i jebe mi se sta gde pishe. al to ce se desiti samo ako studenti zapevaju ve-se-li-se-srb-ski-ro-de s tri prsta u zraku - hocu reci nikad. Nema uplate za studente, pa da budu mirni do proleca. Nego je pomoc konkretna kad im sta zafali, to traze..
adam Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nema uplate za studente, pa da budu mirni do proleca. Nego je pomoc konkretna kad im sta zafali, to traze.. kako god to funkcionise... nek nadje tri sluzbenika i plati ih da uplacuju kad sta treba. nije problem. sve je resivo ako si u stanju da platis. osim smrti. 1
adam Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Kakvi bre sluzbenici, nema uplata. khm.... to sam rekao u startu.... sad mastamo.
duda Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kakvi bre sluzbenici, nema uplata. Pa nek plati službenicima da kupe i nose studentima šta im treba. Pa jbt , ja nisam rođena a ni živela u ovoj zemlji do svoje 33, ne ogrćem se zastavom. Ali stomak me boli jer se bliže praznici i krkaće se bez kraja i konca a oni tamo su u nekoj improvizaciji umesto doma i ko zna šta jedu. Uh, muka mi je 2
Jimmy Kowalski Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 38 minutes ago, duda said: Pa nek plati službenicima da kupe i nose studentima šta im treba. Pa jbt , ja nisam rođena a ni živela u ovoj zemlji do svoje 33, ne ogrćem se zastavom. Ali stomak me boli jer se bliže praznici i krkaće se bez kraja i konca a oni tamo su u nekoj improvizaciji umesto doma i ko zna šta jedu. Uh, muka mi je Pa nosi se studentima sta im treba kada zatraze. Nece sigurno niko gladovati ni tokom praznika, plus sto oni ionako dezuraju na smenu. Koliko je besmisleno traziti od poznatih da se javno izjasnjavaju, jos je besmislenije traziti da uplate studentima da su kao nekoliko meseci mirni (na sta sam ja reagovao komentarom), jer tako ne funkcionise pomoc. Plus sto i ne znate da li je Novak mozda preko buraza ili nekog drugog bliskog organizovao i da se kupi nesto i odnese. 1
Recommended Posts