Mil@n Posted Thursday at 15:11 Posted Thursday at 15:11 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Savo je uvek bio na pravoj strani. Kad se samo setim debila sto su mu skandirali Savo majmune . Da, sećam se kako je napušavao Toleta u kampanji za predsednika fss a onda je legao na rudu i ne da je i sam završio u fss već je tražio da se Tolo odlikuje. Protiv Slobe je bio aktivan i to pamtim.
Milošica Posted Thursday at 15:12 Posted Thursday at 15:12 Just now, Mil@n said: Da, sećam se kako je napušavao Toleta u kampanji za predsednika fss a onda je legao na rudu i ne da je i sam završio u fss već je tražio da se Tolo odlikuje. Protiv Slobe je bio aktivan i to pamtim. Pa to je Džimi i napisao. 1
Midžeta Posted Thursday at 15:18 Posted Thursday at 15:18 Ja ne kapiram kakvu smo podrsku trebali da damo multimilioneru koji se sam bacio onomad u Australiju, da ne kazem australijski kazamattm pa je to sve prslo Ova podrsku je bas dao preko đokovica, bolje da nije I ovo i australijsko izuzece (kad je vec imao tako jak stav na temu obaveznog vakcinisaja) je trebao da sit out 3
cedo Posted Thursday at 15:28 Posted Thursday at 15:28 22 minutes ago, Lancia said: Bese neki Utisak nedelje kad su gosti bili Savo i Vucic, ili sam ja to sanjao? nisi ti si stvarno jedva preziveo ovu godinu dobro se vratio 1
James Marshall Posted Thursday at 15:35 Posted Thursday at 15:35 Jebo društvo i državu i raspad istih, bitnije je prebacivanje loptice za naše živote i broj osvojenih GS, nemojte da kvarimo idilu, posvetimo se važnijim stvarima tipa pripremama za narednu sezonu 2 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 15:44 Posted Thursday at 15:44 23 minutes ago, Midžeta said: Ja ne kapiram kakvu smo podrsku trebali da damo multimilioneru koji se sam bacio onomad u Australiju, da ne kazem australijski kazamattm pa je to sve prslo Ova podrsku je bas dao preko đokovica, bolje da nije I ovo i australijsko izuzece (kad je vec imao tako jak stav na temu obaveznog vakcinisaja) je trebao da sit out Da uvedemo sankcije Australiji i vize za njihove drzavljane. I da ih drkamo kad slete na Teslu. I da odjebemo RT. Dobro, to smo i uradili.. 3
Lancia Posted Thursday at 15:49 Posted Thursday at 15:49 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Da uvedemo sankcije Australiji i vize za njihove drzavljane. I da ih drkamo kad slete na Teslu. I da odjebemo RT. Dobro, to smo i uradili.. I koale u isti kavez sa mrkim medvedom. 1
Fins fleet Posted Thursday at 21:10 Posted Thursday at 21:10 Za nas koji ne govorimo spanski a ne otvara nam se google translate: Quote „Populista i nacionalista Vučić pozvao je studente i profesore koji ih podržavaju da prekinu protest insistirajući da su njihovi zahtevi ispunjeni“, piše „Marka“. „Svakog dana u 10.52, u vreme kada se nesreća u Novom Sadu dogodila, građani u grupama izlaze na ulice i odaju poštu nastradalima“. Naslov teksta glasi: „Đoković pokazao humanu stranu i zatražio da se glas studenata u Srbiji čuje“. 1
napadaj Posted Thursday at 21:37 Posted Thursday at 21:37 7 hours ago, Jimmy Kowalski said: Sto bi reko Jovo, picka je nesto lepo, budi lepa osecanja i senzaciju. Zato postoji pizda kao adekvatan termin.. Iliti Rambovim rečima: "Pička - polni organ, pizda - karakterna osobina"
Recommended Posts