Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Savo je uvek bio na pravoj strani. Kad se samo setim debila sto su mu skandirali Savo majmune :isuse:.

Da, sećam se kako je napušavao Toleta u kampanji za predsednika fss a onda je legao na rudu i ne da je i sam završio u fss već je tražio da se Tolo odlikuje. 

Protiv Slobe je bio aktivan i to pamtim. 

Posted
Just now, Mil@n said:

Da, sećam se kako je napušavao Toleta u kampanji za predsednika fss a onda je legao na rudu i ne da je i sam završio u fss već je tražio da se Tolo odlikuje. 

Protiv Slobe je bio aktivan i to pamtim. 

Pa to je Džimi i napisao.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Ja ne kapiram kakvu smo podrsku trebali da damo multimilioneru koji se sam bacio onomad u Australiju, da ne kazem australijski kazamattm pa je to sve prslo :lol:

Ova podrsku je bas dao preko đokovica, bolje da nije

I ovo i australijsko izuzece (kad je vec imao tako jak stav na temu obaveznog vakcinisaja) je trebao da sit out

• +1 3
Posted
22 minutes ago, Lancia said:

Bese neki Utisak nedelje kad su gosti bili Savo i Vucic, ili sam ja to sanjao?

nisi

ti si stvarno jedva preziveo ovu godinu

dobro se vratio :)

• Wub 1
Posted

Jebo društvo i državu i raspad istih, bitnije je prebacivanje loptice za naše živote i broj osvojenih GS, nemojte da kvarimo idilu, posvetimo se važnijim stvarima tipa pripremama za narednu sezonu

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted
23 minutes ago, Midžeta said:

Ja ne kapiram kakvu smo podrsku trebali da damo multimilioneru koji se sam bacio onomad u Australiju, da ne kazem australijski kazamattm pa je to sve prslo :lol:

Ova podrsku je bas dao preko đokovica, bolje da nije

I ovo i australijsko izuzece (kad je vec imao tako jak stav na temu obaveznog vakcinisaja) je trebao da sit out

Da uvedemo sankcije Australiji i vize za njihove drzavljane. I da ih drkamo kad slete na Teslu.

I da odjebemo RT. Dobro, to smo i uradili..

• Haha 3
Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Da uvedemo sankcije Australiji i vize za njihove drzavljane. I da ih drkamo kad slete na Teslu.

I da odjebemo RT. Dobro, to smo i uradili..

I koale u isti kavez sa mrkim medvedom.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Za nas koji ne govorimo spanski a ne otvara nam se google translate:

„Populista i nacionalista Vučić pozvao je studente i profesore koji ih podržavaju da prekinu protest insistirajući da su njihovi zahtevi ispunjeni“, piše „Marka“.

„Svakog dana u 10.52, u vreme kada se nesreća u Novom Sadu dogodila, građani u grupama izlaze na ulice i odaju poštu nastradalima“.

Naslov teksta glasi: „Đoković pokazao humanu stranu i zatražio da se glas studenata u Srbiji čuje“.

• +1 1
Posted
7 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Sto bi reko Jovo, picka je nesto lepo, budi lepa osecanja i senzaciju.

Zato postoji pizda kao adekvatan termin..

Iliti Rambovim rečima:

"Pička - polni organ, pizda - karakterna osobina"