duda Posted Thursday at 10:17 Posted Thursday at 10:17 (edited) 44 minutes ago, Serena said: Sve je to meni jasno ali moramo mi da se pokrenemo, ako je on uspeo da izadje iz australijskog kazamata uprkos dojavama i silnom "brigom" dragih mu sunarodnika za verodostojnos prilozene dokumentaciju valjda cemo i mi useti da otresemo govno sa ramena i konacno prodisemo. ti sada pomeraš stative, u redu Edited Thursday at 10:17 by duda
Filozof manijak Posted Thursday at 10:21 Posted Thursday at 10:21 14 minutes ago, ubibobi said: Australijski kazamat Australijski kazamat >>>>>>> Haški kazamat (bivši zatvorenici kažu da je gori i od turskog )
stray cat Posted Thursday at 10:26 Posted Thursday at 10:26 (edited) Jedino "opravdanje" što "samo" podržava obrazovanu omladinu (i neće direktno da doda: u protestima) je što ne živi u Srbiji niti za decu planira budućnost u istoj. Što je OK, jbg. Edited Thursday at 10:26 by stray cat
Lo Zingaro Posted Thursday at 10:37 Posted Thursday at 10:37 9 minutes ago, stray cat said: Jedino "opravdanje" što "samo" podržava obrazovanu omladinu (i neće direktno da doda: u protestima) je što ne živi u Srbiji niti za decu planira budućnost u istoj. Što je OK, jbg. A zasto je ok? Pod cijom zastavom igra i zar mu nisu usta uvek prepuna Srbije i srpstva? 1
Filozof manijak Posted Thursday at 10:43 Posted Thursday at 10:43 Dobro de, infantilno je očekivati da javne ličnosti imaju iste političke stavove i stremljenja kao mi. njegova stvar. Što se mene lično tiče, nije potrebna njegova podrška studentima/protestima, nego je potrebnije drmanje kaveza Vrhovnom Obraćatoru, da vidi kako i Njolo šalta stranu 5
stray cat Posted Thursday at 11:46 Posted Thursday at 11:46 23 minutes ago, Lo Zingaro said: A zasto je ok? Pod cijom zastavom igra i zar mu nisu usta uvek prepuna Srbije i srpstva? Jeste OK: puna usta Srbije i srpstva, krsna slava i tri prsta, pravoslavlje, antivaks logika... Majndset kao takav je doprineo da NĐ bude to što je jeste u tenisu (jedan od 3 (ili 4) najboljih tenisera svih vremena); ko je navijao za njega zadnju decenijuipo, imao je (minimalno otkucano) odličan neskriptovani rolerkoster sa hepiendom. Meni dosta. Otkucao je neko da ovi što sada studenti rade prevazilazi stanje stvari gde NĐ treba da se izjasni, podrži ili ne.
duda Posted Thursday at 11:58 Posted Thursday at 11:58 Novak, kao i bilo ko drugi, ima pravo da bira stranu. Ima pravo i da je ne bira pa da kaže, nemam pojma, not interested. E sad, javna je ličnost , od njih se uvek očekuje da imaju stav. On posebno, javna je ličnost koja jako uživa u podršci. E pa ta podrška ima neku cenu. U redu, ima Vučić dosta pristalica još uvek. Može i otuda podrška, nemam ništa protiv Moje je pravo da tu podršku, zbog mojih subjektivnih razloga, uskratim. Jbg, dođe neko vreme kada se ne može sedeti na dve stolice, pa taj pokušaj i daljeg balansiranja deluje poprilično neukusno, da ne kažem, bezobrazno. 6
Heaviside Posted Thursday at 13:41 Posted Thursday at 13:41 4 hours ago, Serena said: Da pokrenemo peticiju da mu se oduzme drzavljanstvo? Da vrati medalju? Spalimo zastavu kojom je bio ogrnut? Ma jok. Dovoljno je da konstatujemo da je pička, prestanemo da od njega pravimo boga na zemlji i produžimo dalje, što neki od nas i rade dok si ti jedina koja dramoseri sa oduzimanjem državljanstva i ostalim budalaštinama. 2
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 13:48 Posted Thursday at 13:48 5 minutes ago, Heaviside said: Ma jok. Dovoljno je da konstatujemo da je pička, prestanemo da od njega pravimo boga na zemlji i produžimo dalje, što neki od nas i rade dok si ti jedina koja dramoseri sa oduzimanjem državljanstva i ostalim budalaštinama. Sto bi reko Jovo, picka je nesto lepo, budi lepa osecanja i senzaciju. Zato postoji pizda kao adekvatan termin.. 1 2
Serena Posted Thursday at 14:58 Posted Thursday at 14:58 59 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sto bi reko Jovo, picka je nesto lepo, budi lepa osecanja i senzaciju. Zato postoji pizda kao adekvatan termin.. Prostakluku nigde kraja 1 hour ago, Heaviside said: Ma jok. Dovoljno je da konstatujemo da je pička, prestanemo da od njega pravimo boga na zemlji i produžimo dalje, što neki od nas i rade dok si ti jedina koja dramoseri sa oduzimanjem državljanstva i ostalim budalaštinama. Posto sam jedina ostavicu vas da povracate po coveku koji od vas nista nije trazio, a bezbroj puta dobio kofu govana. Boga nisam pravila od njega, jednostavno postujem jednog mladog coveka koji je svojim trudom i radom uspeo vise nego svi oni koji ga danas prozivaju. Uzivajte u djubrenju svih tema politikom, oterajte sve one koji ne mise kao vi ako je moguce uz najodvratnije uvrede i psovke. Hvala i dovidjenja! 1 1 1
Lancia Posted Thursday at 14:58 Posted Thursday at 14:58 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Sto bi reko Jovo, picka je nesto lepo, budi lepa osecanja i senzaciju. Zato postoji pizda kao adekvatan termin.. Mudro zboris, Djimi. Kad premotam film, koliko je Novak uvek bio tretiran ko blagi dziber i kod nas i u svetu a npr. Tipsa bio kul i citao Dostojevskog dok je servirao, vise od ove kljakave podrske nisam ni ocekivao. Ja sam daleko vise razocaran u kosarkase i odbojkase, njima sam se stvarno ponosio, sad ispade Savo Milosevic gromada za njih. Edited Thursday at 14:59 by Lancia 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 15:02 Posted Thursday at 15:02 Savo je uvek bio na pravoj strani. Kad se samo setim debila sto su mu skandirali Savo majmune .
Lancia Posted Thursday at 15:05 Posted Thursday at 15:05 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Savo je uvek bio na pravoj strani. Kad se samo setim debila sto su mu skandirali Savo majmune . Bese neki Utisak nedelje kad su gosti bili Savo i Vucic, ili sam ja to sanjao? 4
Recommended Posts