James Marshall Posted Wednesday at 14:16 Posted Wednesday at 14:16 (edited) 15 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... Čovjek je muljao da je preležao a nije, šta tu ima da se podrži? Drugo, ako je isto on i neki tamo pojedinac i podrška njegova protestima i podrška nas anonimusa njemu, onda nemamo o čemu da pričamo. A tata mu je organizovao proteste podrške, i doveo onog britanskog fašistu, svako pristojan je izbjegao taj događaj. Tu gdje nas je Srki pozivao da se ujedinimo pod našim suncem zajedno sa slobodarskim svijetom kao što je Sjeverna Koreja. Zašto bi on vojevao naše bitke, apsolutno se slažem da ne treba. Čovjek je rezident Monaka, ali pošto on voli da se ogrće srpskom zastavom i da se poziva na neko "veseli se srpski rode" srbovanje, neka makar prestane da bude licemjer. Nije osudio proteste, čuj molim te, e samo je to falilo, pa to ne radi niko ko nije visoko u SNS hijerarhiji, čak ni njihovi donji ešeloni to ne rade. Ovdje si ili protiv režima ili si sa njima, nije uopšte komplikovano. Ali pošto on nema ništa protiv ovog režima, znači ne smeta mu, dakle imaju njegovu prećutnu podršku, hvala, i ne mora da podržava proteste, izborićemo se mi i bez njega. Da, najbolji je teniser na svijetu, ali da je licemjer i govno od čovjeka kog boli kurac za sunarodnike i da mu je bitnija sopstvena guzica i džep, to stoji, može se biti i jedno i drugo. Edited Wednesday at 14:17 by James Marshall 5
Serena Posted Wednesday at 14:18 Posted Wednesday at 14:18 Ako je vec takav odvratan i on i njegova cela familija sta ce nam onda njegova podrska?
James Marshall Posted Wednesday at 14:19 Posted Wednesday at 14:19 I da ponovim - podržao je BLM proteste gotovo ekspresno, kako se to razlikuje od ove situacije? 1
James Marshall Posted Wednesday at 14:19 Posted Wednesday at 14:19 Just now, Serena said: Ako je vec takav odvratan i on i njegova cela familija sta ce nam onda njegova podrska? meni i ne treba, a da su mi odvratni, odvratni su. Ali makar da istjeramo stvari na čistac. Ja ni ne bih volio da on podrži, to bi bio prelazak iz četnika u partizane u martu '45. 4
Кристофер Лумумбо Posted Wednesday at 14:20 Posted Wednesday at 14:20 Ima jednu olaksavajucu okolnost, nije najgori, to mesto je rezervisano za debelog somborca koji direktno podrzava predsednika. 4
Heaviside Posted Wednesday at 23:53 Posted Wednesday at 23:53 Plus jedan zato što se slažem da je konjušar još gori, ali se ne slažem da je to olakšavajuća okolnost za Đokovića. Uvek može da se nađe veći smrad, čak i ako pričamo o samom Vučiću. 1 1
Heaviside Posted Thursday at 00:19 Posted Thursday at 00:19 (edited) 10 hours ago, Serena said: Ako je vec takav odvratan i on i njegova cela familija sta ce nam onda njegova podrska? meni od njega ne treba ništa, ali možda bi tim ljudima koji se bore protiv zla i u koje se siledžije zaleću kolima i fizički ih napadaju, služba ih prisluškuje i policija hapsi prijalo da ih jedna takva svetska legenda čija si dostignuća okačila podrži. u najmanju ruku je stvar dobrog ukusa iz takve pozicije podržati dobro u borbi protiv zla. ako neće, ne mora, ali nemojmo da pričamo ovde neke bajke da se od njega očekuje da bije neke naše bitke, kao da se radi o regularnoj političkoj utakmici. ovo je zlo vs. dobro, a Đoković za razliku od na primer Bodiroge odbija da makar tu činjenicu javno konstatuje. Edited Thursday at 00:20 by Heaviside 2
Mil@n Posted Thursday at 00:22 Posted Thursday at 00:22 (edited) Đokoviću ništa ne bih zamerao da nije jako glasan na milion drugih tema. Postao je poznat po tome što se bori za tenisere sa dna liste od 300, 400, 500tog mesta pa na dole. Upinje se, ratuje sa ATP zbog toga, troši vreme i energiju u jeku sezone. Ali iz nekog razloga za dešavanja kod nas, u njegovoj "nebeskoj zemlji" koju toliko voli i kojom se toliko ponosi - je totalno nem. Nem je dok se zemlja uništava, dok ljudi odlaze, dok se građani tuku, dok se zemlja zadužuje dugovima koje će najverovatnije biti nemoguće vratiti. Za sve ga to boli kurac mnogo više nego za tamo nekog lika sa ATP liste na 454. mestu. To je licemerje par exelans i jako pedersko ponašanje. Pre svega jer je u pitanju očigledna kalkulacija i nespremnost da se njegova opredeljenost ne svidi određenom broju ljudi. Edit: od njega se očekuje tvit od dovoljno je i 50 reči i da da neverovatan vetar u leđa svemu što se dešava. Ne samo zbog njega, već bi se na njegovom primeru siguran sam javilo još milion drugih ljudi koji iz ovih ili onih razloga nisu spremni na to u ovom trenutku. Edited Thursday at 00:23 by Mil@n 4
Max Morlock Posted Thursday at 05:35 Posted Thursday at 05:35 "Podržao je studente" izjavom od koje bi se Mis Ajdaho '14. postidela koliko je opštemestaška. Drop shot koji nije prebacio. (a znamo kako se za to ovde kaže...) Mada, realno, on vido nije te izjave - klasičan rad PR tima, ali ajde, može da se muze i to što je napisano... 7
mozzer Posted Thursday at 08:08 Posted Thursday at 08:08 Ok reci cu - i ovo je u redu. I ovo je plus za Njokera. Nije dovoljno ali - Hvala i za ovo. 4
Max Morlock Posted Thursday at 08:09 Posted Thursday at 08:09 Ma da, iako možda tako ne izgleda, ovo moje "može da se muze i to" je značilo upravo to 2
Ros Posted Thursday at 08:13 Posted Thursday at 08:13 u svim medijima glavni naslov “novak podržao studente”. i to se računa, i to ostaje. analitičari neka analiziraju tekst, who cares. odličan tajming. na slavskim vecerama će biti dosta da se kaže “ne jed’te govna, i novak je podržao studente” 6
Serena Posted Thursday at 08:51 Posted Thursday at 08:51 18 hours ago, James Marshall said: I da ponovim - podržao je BLM proteste gotovo ekspresno, kako se to razlikuje od ove situacije? Razlikuje se veoma. Tamo ga niko nije napao zbog podrske, a u Srbiji sta god da uradi nekom ce biti odvratni smrad. On je pre svega sportista i ne treba ga silom gurati tamo gde ne zeli. Spoiler Dok ne odluci da se kandiduje za predsednika, a onda smo ga ugasili. Jutarnja gimnastik pod nadzorom VB, a u mesarama veganski burgeri i kobasice 18 hours ago, James Marshall said: Ovdje si ili protiv režima ili si sa njima, nije uopšte komplikovano. Nadala sam se da ovako razmisljaju samo sns daltonisti, a da smo mi ostali sposobni da osim crno bele vidimo i ostale boje. 18 hours ago, Filozof manijak said: Još samo da mi ukažeš kakvu vezu imaju ta 2 događaja... Nakon prvog dogadjaja se ofrkestio, prestao da salje srcad onima koji ga ne zasluzuju i okrenuo se familiji i najblizima. Za njih je bila i olimpijska medalja i veseli se srpski rode.
Ros Posted Thursday at 08:53 Posted Thursday at 08:53 (edited) prelistavam medije na netu. kurir, informer, srpski telegraf, politika, vecernje novosti, blic ni reci o novakovoj poruci rts je objavio negde na sportu taktika je da se brani cutanjem Edited Thursday at 08:54 by Ros
Recommended Posts