Serena Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Delpo emotivac Moze i Novak njemu da se zahvali sto ga je 2 x sprecio da uzme medalju na OI te ga je naterao da igra sve dok je ne osvoji 2 1
Serena Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Dobar Karlitos Drogirani nije zeleo da komentarise novi duet.
Serena Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Zna li Nik da se ovaj nas razume u dubl ko Felps u sinhrono plivanje 3
W.F.C. Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Bice zabavna i uzbudljiva sezona, to je garantovano...
mozzer Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Djokovicu? Podrska? Studenti? Protesti? Nista? CAO... Sramota
Max Morlock Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Pa neće njegova deca da studiraju (a ni rade) ovde... 1
James Marshall Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Nemoj tako, ovo su politički protesti, a on se u politiku ne miješa. 3
Midžeta Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Sad ce da vam kazu da imate četnik sa reketom temu za hejt
mozzer Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Djokovic je Legenda i Decku Svaka cast, to je jasno i nema sta da se prica. Mnogo je uradio za sebe i Srbiju, to je jasno i nema sta da se prica. GOAT u Tenisu, Djole Svaka cast. Ali dosta bre onog seljackog igranja kola na terasi i podrske litijama (njegov licni izbor sve ok) a kad MORAS da podrzis cutis.... SRAMOTA. Teska SRAMOTA. Ako se ne javi ovo je NEOPERIVA SRAMOTA i neka ODJEBE od Beograda i Srbije....
Serena Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... 3 1
Serena Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 3 hours ago, Midžeta said: Sad ce da vam kazu da imate četnik sa reketom temu za hejt Pisite gde god vam je volja ako moderatori misle da je ok 1
Filozof manijak Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 8 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... Pomogao mu je predsednik tada. Nije u redu da mu sad odmaže. Još samo da mi ukažeš kakvu vezu imaju ta 2 događaja... 3 1
Midžeta Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 10 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Bukvalno niđe veze dve situacije
Filozof manijak Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Taman mu je pravi trenutak da sad okači reket o klin, i započne političku karijeru Spoiler
Recommended Posts