Serena Posted December 4 Posted December 4 Delpo emotivac Moze i Novak njemu da se zahvali sto ga je 2 x sprecio da uzme medalju na OI te ga je naterao da igra sve dok je ne osvoji 2 1
Serena Posted December 4 Posted December 4 Dobar Karlitos Drogirani nije zeleo da komentarise novi duet.
Serena Posted Monday at 14:03 Posted Monday at 14:03 Zna li Nik da se ovaj nas razume u dubl ko Felps u sinhrono plivanje 2
W.F.C. Posted Monday at 14:41 Posted Monday at 14:41 Bice zabavna i uzbudljiva sezona, to je garantovano...
mozzer Posted Wednesday at 09:56 Posted Wednesday at 09:56 Djokovicu? Podrska? Studenti? Protesti? Nista? CAO... Sramota
Max Morlock Posted Wednesday at 10:26 Posted Wednesday at 10:26 Pa neće njegova deca da studiraju (a ni rade) ovde... 1
James Marshall Posted Wednesday at 10:26 Posted Wednesday at 10:26 Nemoj tako, ovo su politički protesti, a on se u politiku ne miješa. 3
Midžeta Posted Wednesday at 10:53 Posted Wednesday at 10:53 Sad ce da vam kazu da imate četnik sa reketom temu za hejt
mozzer Posted Wednesday at 11:01 Posted Wednesday at 11:01 Djokovic je Legenda i Decku Svaka cast, to je jasno i nema sta da se prica. Mnogo je uradio za sebe i Srbiju, to je jasno i nema sta da se prica. GOAT u Tenisu, Djole Svaka cast. Ali dosta bre onog seljackog igranja kola na terasi i podrske litijama (njegov licni izbor sve ok) a kad MORAS da podrzis cutis.... SRAMOTA. Teska SRAMOTA. Ako se ne javi ovo je NEOPERIVA SRAMOTA i neka ODJEBE od Beograda i Srbije....
Serena Posted Wednesday at 14:01 Posted Wednesday at 14:01 Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... 3
Serena Posted Wednesday at 14:04 Posted Wednesday at 14:04 3 hours ago, Midžeta said: Sad ce da vam kazu da imate četnik sa reketom temu za hejt Pisite gde god vam je volja ako moderatori misle da je ok 1
Filozof manijak Posted Wednesday at 14:12 Posted Wednesday at 14:12 8 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... Pomogao mu je predsednik tada. Nije u redu da mu sad odmaže. Još samo da mi ukažeš kakvu vezu imaju ta 2 događaja... 2 1
Midžeta Posted Wednesday at 14:12 Posted Wednesday at 14:12 10 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Bukvalno niđe veze dve situacije
Filozof manijak Posted Wednesday at 14:14 Posted Wednesday at 14:14 Taman mu je pravi trenutak da sad okači reket o klin, i započne političku karijeru Spoiler
Recommended Posts