December 4, 2024Dec 4 Delpo emotivac Moze i Novak njemu da se zahvali sto ga je 2 x sprecio da uzme medalju na OI te ga je naterao da igra sve dok je ne osvoji
December 18, 2024Dec 18 Djokovic je Legenda i Decku Svaka cast, to je jasno i nema sta da se prica. Mnogo je uradio za sebe i Srbiju, to je jasno i nema sta da se prica. GOAT u Tenisu, Djole Svaka cast. Ali dosta bre onog seljackog igranja kola na terasi i podrske litijama (njegov licni izbor sve ok) a kad MORAS da podrzis cutis.... SRAMOTA. Teska SRAMOTA. Ako se ne javi ovo je NEOPERIVA SRAMOTA i neka ODJEBE od Beograda i Srbije....
December 18, 2024Dec 18 Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste...
December 18, 2024Dec 18 3 hours ago, Midžeta said: Sad ce da vam kazu da imate četnik sa reketom temu za hejt Pisite gde god vam je volja ako moderatori misle da je ok
December 18, 2024Dec 18 8 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Zasto bi on vojevao nase bitke? Dovoljno mi je da nije osudio proteste. Ako treba redom da prozivamo i sikaniramo javne licnosti koje nam se nisu pridruzile onda nismo nista bolji od ovih koje hocemo da smenimo. Ali jebiga nije podrzao proteste... Pomogao mu je predsednik tada. Nije u redu da mu sad odmaže. Još samo da mi ukažeš kakvu vezu imaju ta 2 događaja...
December 18, 2024Dec 18 10 minutes ago, Serena said: Jesmo li mi podrzali njega kada je bio uhapsen, oslobodjen pa deportovan? Kako smo mu pomagali oko onih QR kodova, Mojte Gadja i ostalog? Bukvalno niđe veze dve situacije
December 18, 2024Dec 18 Taman mu je pravi trenutak da sad okači reket o klin, i započne političku karijeru Spoiler