Serena Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Delpo dobio prvi set 64, a sad mesoviti dubl Nole i Gizela Dulko protiv Delpa i Sabatini
reg Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) Sabatini izgleda fenomenalno, morao sam da guglujem koje je godište, 54 napunila u maju. edit: Djokovic izašao na Sweet Dreams od Eurythmics. Edited December 1, 2024 by reg 1
Serena Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Izgrlise se izljubise, Delpo u suzama i mene je uspeo da rasplace kad je stavio traku na mrezu 1
Serena Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 13 minutes ago, Nikodije said: Gabriela Sabatini A jesi li je video u aljincetu Meni je i Gizela Dulko simpa. Ona i Peneta su harale u dublu.
Max Morlock Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 6 hours ago, Serena said: Izgrlise se izljubise, Delpo u suzama i mene je uspeo da rasplace kad je stavio traku na mrezu Biće zanimljivo videti da li će s ovoliko emocija da isprati i Alcaraza 3
Sandradjer Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 9 hours ago, Serena said: Koji dasa Poklon od Del Potra Jao kakav je Nole
Hele Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) On 1. 12. 2024. at 12:35, Serena said: Koja slucajnost Lik izgleda bolje i mladje sa 39 nego sa 14 Edited December 2, 2024 by Hele
Budja Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Uvek su ga predstavljali kao loseg momka. U ovom govoru na spanskom pokazuje koliko je velik. 3
najneindustrijaliziraniji Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 sjajna vest u danasu, težište je na cicipasovoj majci sa izjavom gde je pobrkala lončiće Quote Ja sam živela u Beogradu, tako da govorim srpsko-hrvatski. Iako svi pišu da je Novak Srbin, on je zapravo Bosanac po rođenju. Samo je izabrao jednu od nacionalnosti koje su živele u bivšoj Jugoslaviji – rekla je majka Stefanosa Cicipasa Julija Apostoli, a preneo je portal tennis365.com. ali dragocen je i novinarski napor da se razradi julijin bekgraund. Quote Julija je bila poznata i pre rođenja Stefanosa, jer je njen otac bivši fudbaler Sovjetskog Saveza i osvajač olimpijskog zlata Sergej Saljnikov. 1
Budja Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Ne znam da li je ova vest za To, macko ili Cetnika sa reketom. Djokovic se, izgleda, sastao sa Mileijem. https://x.com/agarra_pala/status/1863700860443693193
TS-CS Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 nisam znao da Botafogo do sad nije imao kontinentalni trofej u vitrinama, ipak je veliki klub u pitanju. ali eto donio im Djovak srecu ipak moje simpatije medj brazilskim ekipama ostaju na strani Korintijansa (dr sokrates i njegova korintska republika) iako odavno ne pratim tamosnja desavanja no dosta offa prijavljen Brizbejn opipavanje terena za OI 2032.
Hele Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 20 hours ago, Budja said: Ne znam da li je ova vest za To, macko ili Cetnika sa reketom. Djokovic se, izgleda, sastao sa Mileijem. https://x.com/agarra_pala/status/1863700860443693193 Zna neko vise o ovom liku, citam na vikipediji i nista mi nije jasno Toliko kontradiktornosti da je nerealno.
Serena Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 2 hours ago, TS-CS said: nisam znao da Botafogo do sad nije imao kontinentalni trofej u vitrinama, ipak je veliki klub u pitanju. ali eto donio im Djovak srecu ipak moje simpatije medj brazilskim ekipama ostaju na strani Korintijansa (dr sokrates i njegova korintska republika) iako odavno ne pratim tamosnja desavanja no dosta offa prijavljen Brizbejn opipavanje terena za OI 2032. Cini mi se da se i Kirios vraca na teren bas tamo.
Recommended Posts