Serena Posted Sunday at 22:03 Posted Sunday at 22:03 Delpo dobio prvi set 64, a sad mesoviti dubl Nole i Gizela Dulko protiv Delpa i Sabatini
reg Posted Sunday at 22:46 Posted Sunday at 22:46 (edited) Sabatini izgleda fenomenalno, morao sam da guglujem koje je godište, 54 napunila u maju. edit: Djokovic izašao na Sweet Dreams od Eurythmics. Edited Sunday at 22:51 by reg 1
Serena Posted Sunday at 23:11 Posted Sunday at 23:11 Izgrlise se izljubise, Delpo u suzama i mene je uspeo da rasplace kad je stavio traku na mrezu 1
Serena Posted Sunday at 23:48 Posted Sunday at 23:48 13 minutes ago, Nikodije said: Gabriela Sabatini A jesi li je video u aljincetu Meni je i Gizela Dulko simpa. Ona i Peneta su harale u dublu.
Max Morlock Posted Monday at 05:22 Posted Monday at 05:22 6 hours ago, Serena said: Izgrlise se izljubise, Delpo u suzama i mene je uspeo da rasplace kad je stavio traku na mrezu Biće zanimljivo videti da li će s ovoliko emocija da isprati i Alcaraza 2
Sandradjer Posted Monday at 06:29 Posted Monday at 06:29 9 hours ago, Serena said: Koji dasa Poklon od Del Potra Jao kakav je Nole
Hele Posted Monday at 12:15 Posted Monday at 12:15 (edited) On 1. 12. 2024. at 12:35, Serena said: Koja slucajnost Lik izgleda bolje i mladje sa 39 nego sa 14 Edited Monday at 12:16 by Hele
Budja Posted Monday at 18:56 Posted Monday at 18:56 Uvek su ga predstavljali kao loseg momka. U ovom govoru na spanskom pokazuje koliko je velik. 3
utilitarist Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago sjajna vest u danasu, težište je na cicipasovoj majci sa izjavom gde je pobrkala lončiće Quote Ja sam živela u Beogradu, tako da govorim srpsko-hrvatski. Iako svi pišu da je Novak Srbin, on je zapravo Bosanac po rođenju. Samo je izabrao jednu od nacionalnosti koje su živele u bivšoj Jugoslaviji – rekla je majka Stefanosa Cicipasa Julija Apostoli, a preneo je portal tennis365.com. ali dragocen je i novinarski napor da se razradi julijin bekgraund. Quote Julija je bila poznata i pre rođenja Stefanosa, jer je njen otac bivši fudbaler Sovjetskog Saveza i osvajač olimpijskog zlata Sergej Saljnikov. 1
Budja Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne znam da li je ova vest za To, macko ili Cetnika sa reketom. Djokovic se, izgleda, sastao sa Mileijem. https://x.com/agarra_pala/status/1863700860443693193
Recommended Posts