Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Lol, ova poređenja sa seksom i Nil Jangom su ti vrhunska. 

Evo ti primeri iz sporta - Kristijano Ronaldo koji se bruka po Arabijama, umesto  da se dostojanstveno oprostio.

Ili Rafa.

Što se mene tiče nek igra dokle hoće, meni ni iz džepa ni u džep. Nek bude prvi GOAt koji je izdahnuo na terenu, jebe mi se baš. Njegovo telo je u riziku, nije moje. Otkriću jednu tajnu, postoji život i posle sportske karijere 

Naveo sam ti primer Danilovića koji je nešto slučno uradio, i ja mu za to  skidam kapu. To što si navijač Zvezde i ne priznaješ ga za velikana košarke nije moj problem.

Retki su oni vrhunski sportisti koji su uspeli da savladaju svoju sujetu i povuku se na vreme, baš retki. Zato bih voleo da Novak postupi tako. U mojim očima bi bio najveći sportista ikad, a ne samo teniski GOAT.

A šta će on uraditi je samo njegova odluka.

• -1 1
21 minutes ago, Filozof manijak said:

Lol, ova poređenja sa seksom i Nil Jangom su ti vrhunska. 

Evo ti primeri iz sporta - Kristijano Ronaldo koji se bruka po Arabijama, umesto  da se dostojanstveno oprostio.

Ili Rafa.

Što se mene tiče nek igra dokle hoće, meni ni iz džepa ni u džep. Nek bude prvi GOAt koji je izdahnuo na terenu, jebe mi se baš. Njegovo telo je u riziku, nije moje. Otkriću jednu tajnu, postoji život i posle sportske karijere 

Naveo sam ti primer Danilovića koji je nešto slučno uradio, i ja mu za to  skidam kapu. To što si navijač Zvezde i ne priznaješ ga za velikana košarke nije moj problem.

Retki su oni vrhunski sportisti koji su uspeli da savladaju svoju sujetu i povuku se na vreme, baš retki. Zato bih voleo da Novak postupi tako. U mojim očima bi bio najveći sportista ikad, a ne samo teniski GOAT.

A šta će on uraditi je samo njegova odluka.

Idi izguglaj koliko uzima godišnje. Samo debil to ne bi prihvatio, pri tom mu je karijera već na kraju i nije da propušta prajm godine igranjem u opskurnim Azijskim terenima. 

Đoković radi ono što je radio ceo život, gradi svoj legasi i cementira goat status. 

Da nije toliko uporan, ne bi nikad uzeo Olimpijadu, a videli smo svi koliko mu znači. 

Čovek je konkurentan i dalje i koliko god mu je dosta svega i želi da bude sa porodicom, sigurno mu nije lako da napusti ono što je glavna komponenta svakog dana njegovog dosadašnjeg života od tipa četvrte godine. 

Nema to veze sa sujetom, to je jako glupa teza. 

• +1 2
  • Hvala 1

Клизав је то термин ‘повући се на време’.

Новакс се не бламира (на терену бар), не разваљују га ови клинци, не добијају га анонимуси по гс-има, конкурентан је иако је логично да са оволико година није ни близу некадашњег нивоа и доминације.

Ако успе да одржи овакакав неки ниво не видим зашто не би играо и до 40-те. Наравно уколико има мотива за тако нешто.

Ако треба да се повлачи некаква паралела, онда би могла да се повуче између њега и Леброна а не њега и неких других легенди које су се можда бламирале и развлачиле по терену преко сваке мере.

ma on je završio sa ozbiljnim tenisom još prošle godine kada je otpustio gotovo ceo štab, sada igra samo da izmuze sponzorske ugovore do kraja i naravno ako uspe da izlešinari još jedan slem, to bi bio bonus, osim oi on nema ni jednu titulu ove sezone, videćemo šta će biti sledeće ali ovaj neodlazak u pariz ne miriše na dobro...

• +1 1

Igrao 10 turnira, na jednom se povredio, jedan osvojio, imao 2 finala i 3 polufinala. Svi osim Alkaraza i Sinera mogu da mu pozavide i na ovoj sezoni. Ako bude hteo da igra 2024. može da se spremi i bude konkurentan

Kad bih sumirao Novakovu sezonu, najveća greška mu je što se posle poraza na AO od Sinera totalno zapustio. Prvo je otkazao Dubai, pa je u USA otišao čisto turistički i tamo je počišćen u IW na početku od LL, Majami je otkazao sa razlogom.

Posle je počeo sa malo ozbiljnijim pripremama i u MC je ni kriv ni dužan došao do polufinala gde je izgubio od Ruda. Užasna igra mu je bila, posebno protiv De Minora kada je Novak bio neprepoznatljiv, takmičenje ko će gori biti, jedna od najnepotrebnijih njegovih pobeda u karijeri, jer je to verovatno uticalo na dalje odluke.

S obzirom na bližu istoriju u MC, Novak je procenio da je ostvario dobar rezultat i da je na pravom putu do forme, ali nije imao nikoga da ga uveri u suprotno, jer je skoro sve ljude koji su radili s njim oterao od sebe, rešio je da napravi pauzu od mesec dana do Rima. Na kraju kada je dobio po ušima od Tabila u Rimu i to vrlo lagano, prvi put u svojoj karijeri ispada pre četvrtfinala u Rimu, zavladala je panika kod njega zbog nedovoljno dobre forme (ko je za to kriv), pa je prijavio i Ženevu.

I naravno, Novak više nije cvetu mladosti pa, da veže 4-5 nedelja tenisa i na kraju se povredio na RG zbog broja mečeva i verovatno preforsiranog treninga. Uništio je sebi RG i WB koje je mogao da osvoji da se prethodno nije zezao, ali je bar spasio OI.

USO je opet turistički, dok je u Šangaju  i u Rijadu Novak bio sa dosta ozbiljnijom igrom, ali je oba puta izgubio od Sinera. Procenio je da mu treba odmor pred novu sezonu i AO, a i dok mu operisano koleno ne bude na 100%. 

Na kraju, moja prognoza je da Novak još uvek ima šta reći, ali da se više ne pita samo on. Može da izbunari još koji GS, jer ima još fizike u njemu 

• +1 2

atipicna i vanredna sezona, prakticno u potpunosti posvecena jednom cilju. na srecu uspesno dosanjanom.

na pocetku godine nije bio skroz spreman, sto je neuobicajeno za njega. videlo se jos na onom united cupu .... u usa je otisao vise da se slika i izvidi terene u El Eju za sledece olimpijske (:

sljaku je shvatio ozbiljno.

u Monte karlu tradicionalno pruza najkljakavskije partije ... ali taj masters ce izvesno igrati do kraja karijere, uz verovatno Rim i Sinsi kao optimalne pripreme za slemove.

sledi peh sa bocom u Italiji i povreda na RG, dva turnira na kojima ima preko 160 pobeda, sto je ozbiljno pretilo da u potpunosti sjebe i ostatak sezone.

finale Wb u takvim okolnostima predstavlja malo cudo. 

posle svi znamo sta je bilo .....

videcemo za dalje. 

pre svega hoce li ce angazovati stalnog trenera.

za mene je povratak Grica proletos bio jasan znak da od penzije nema nista. igrace on jos ohoho, a age rekordi ce tek da se nizu ...

Edited by TS-CS

je li se ono Mesi nesto kao oprastao nakon sto je podigao boginju u Kataru?

a lik skoro izjavi da uziva na terenu vise nego ikad ...

ovamo igra ligu bez briga, pa dolazi svez i oran za Argentinu.

on i Nole su vrsnjaci

Edited by TS-CS
3 hours ago, Filozof manijak said:

Jel se seća ko kada je Novak poslednji put propustio završni masters?

Od prvog pojavljivanja 2007. do sad samo 2017. nije igrao na zavrsnom.

2008. osvojio preko Davidenka

2012, 2014. i 2015. u F dobio Feda

2013. Nadala

2022. Ruda

2023. Sinera (u SF Alkaraza)

2016. izgubio u F od Mareja

2018. od Zvereva

2010. u SF izgubio od Feda

2020. od Tima

2021. od Zvereva

2007. nije prosao grupu (ferer, nadal i gaske) ni set nije uzeo nikom

2009. bio treci u grupi (soderling, davidenko i nadal zadnji bez ozsvojenog seta

2011. cetvrti u grupi (izgubio od Tipsarevica)

2019. treci u grupi (tim fed nadal)

Edited by Serena
  • Hvala 1