kralj Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ma možeš misliti. A kad je umesto Stepaneka Vavrinka bez čelindža i ima maltene meč loptu onda bude ovo:
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ma možeš misliti. A kad je umesto Stepaneka Vavrinka bez čelindža i ima maltene meč loptu onda bude ovo: Jah, drugi turnir druga pravila. AO je Novakov turnir a ljudi lepo kazu da ne mozes biti prorok u svom selu. No, lepo si me poklopio. Svakako da ako Novak nije uvek poklonio poen protivniku to bez diskusije brise sve situacije kad to jeste ucinio. (Jevandjelje po Kralju: PPP Moralni Zavet, pevanje 57 09)
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Mislim da je odnos nepoklonjenih poena jedno 1:1000 Kralj nema ton na youtube-u. Da ima cuo bi komentatora kako kaze da ovako nesto (preinacavanje sudijske odluke na svoju stetu a u korist protivnika u veoma bitnom periodu meca) nikada u zivotu nije video. Nema sumnje da je taj komentator saban. Edited July 15, 2014 by harper
renne Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Gledao sam taj meč uživo na BBC, čovek je bio oduševljen, i možda i čak pet minuta posle svega se opet vratio na to
Dionysos Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) ево још једне http://youtu.be/W7oIbh16aEM то је већ 2000 кад исправи судију на своју штету, или око 3 по мечу Edited July 15, 2014 by Dionysos
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Gledao sam taj meč uživo na BBC, čovek je bio oduševljen, i možda i čak pet minuta posle svega se opet vratio na to Taj komentator je bio preruseni Srdjan Djokovic. Da nije shvatio bi odmah zaveru da se namerno izgubi mec i oduzme prilika Federeru da u jednom od great moments in time osvoji Vimbldon protiv prvog nosioca. Citas li ti ovaj topik ili se zajebavas okolo?
kralj Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ih Harper, pa ti bar gledaš milion mečeva. Federer je to protiv Stena radio na meč lopti. https://www.youtube.com/watch?v=AQ_mKYkvUYE
Time Crisis Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ih Harper, pa ti bar gledaš milion mečeva. Federer je to protiv Stena radio na meč lopti. Dva brejka i dve meč lopte, stvarno beše kritična situacija :D
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ih Harper, pa ti bar gledaš milion mečeva. Federer je to protiv Stena radio na meč lopti. https://www.youtube.com/watch?v=AQ_mKYkvUYE Vidim po rezultatu da su mu gace spale od straha da slucajno ne izgubi taj velelepni mec nakon 1:0 u setovima, 5:2 u drugom setu i 40:15 na svoj servis. Ali, jel'da da mocno zvuci kad kazes - hej, bre, na mec loptu mu je dao poen? Uzgred, kad smo vec kod bespotrebnih postova, podseti me kad je poslednji put neko ko pise na ovom topiku odricao sportsmanship Federeru? Nesto bas ne mogu da se setim toga. Hajde, poteci na search, nemoj da cekamo dugo.
Jean-Luc Picard Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 nemoj tako, mnogo je rizikovao...mogla je majičica još malo da se ofuca od dodatnog znoja usled tog eventualno odigranog poena više.
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Dva brejka i dve meč lopte, stvarno beše kritična situacija :D nemoj tako, mnogo je rizikovao...mogla je majičica još malo da se ofuca od dodatnog znoja usled tog eventualno odigranog poena više. Ne hranite kraljevskog trola, odmah ce da se presalta na rezervni "vi samo mrzite Federera jer ste Srbi i jer vam dira Djokicu" polozaj. Logika kaze da to sto je Djokovic sportsman ne znaci da Federer nije, za razliku od ociglednog Kraljevog stava da to sto je Federer sportman automatski znaci da Novak nije. Edited July 15, 2014 by harper
kralj Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Aman čoveče, reagovao sam na tvoje citiranje komentatora da je ono unikatni presedan. Ruku na srce, celu stranu sam doživeo kao puku zajebanciju, koja ne pretenduje da ustvrdi da novinari Tajmsa for real ne vole Đokovića zbog njegovih fer-plej poteza (osim zbog toga što je Srbin). S obzirom da vidim da grešim, povlačim se željno iščekujući sledeći razlog. Možda zbog njegove veličine u predajama? Vidi ovde kako mu se ovaj amater Gilbert podsmeva:
harper lee Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Aman čoveče, reagovao sam na tvoje citiranje komentatora da je ono unikatni presedan. Pa, sto se meni zalis, nisam ja to rekao?
Recommended Posts