Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako bih volela da i ove godine odigra Torino makar ga još jednom ovako skrajnuli sa sve trofejom u ruci :rolleyes:

CLXsAyt.jpeg

Edited by Serena
  • +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted (edited)

ako sam dobro upratio ovo ce biti poslednje izdanje pariskog mastersa u dvorani Bersi, posto se dogodine sele u novu halu na drugom kraju grada. stoga mislim da ce Novak ispostovati ovo kultno mesto za koje ga vezu divne uspomene.

takodje je cini mi se rekao da mu vise pase stari jedno-nedeljni format hiljadarki, sto ce biti slucaj u gradu svetlosti.

isto tako, ucescem u Torinu bi stigao Federerov rekord po broju nastupa na zavrsnom turniru osmorice najboljih.

dakle, Pariz & ATP finals i to je to za ovu sezonu.

egzibicije ne racunam naravno

Edited by TS-CS
Posted

Jel neko uopšte prenosi ovo iz Saud iArabije?

Posted
On 16. 10. 2024. at 18:57, Arkadija said:

Jel neko uopšte prenosi ovo iz Saud iArabije?

na ex-yu izgleda neko. u nemackoj prenosi Sky Sports

Posted

Imate zvaničan live stream na tviteru.

Posted

nada se da ce ga neko preskociti za prvih 8 u Race :D

Posted (edited)

Ja bih rekao da će mu sledeća sezona biti poslednja. Ili će da se pripremi, uzme 1-2 GS i tako trijumfalno ode u penziju, ili bi ga nova ovakva sezona sama poslala u istu.

Mislim, sad je u poziciji da može i dalje da igra ako voli i privatna situacija mu omogućava, pa kaplje, šta ima veze. Ali da ga sad razvlače 2-3 sezone ko Rođu nije baš zgodno za legasi.

Edited by Malvo
  • +1 2
Posted (edited)

I ako se kvalifikuje za završni masters, verujem da će se povući. Mislim da i on zna da u ovom trenutku ne može da pobedi Sinera. Posle finala Šangaja, meč u Rijadu je samo potvrdio da ovakav ne može na megdan Italijanu za kojeg mislim da će dominantno osvojiti završni masters kojeg mu je Đoković prošle godine izbio.

Jasno je da on sve karte baca na AO, želi tamo da dođe što više pripremljeniji i odmorniji i sa zdravijim kolenom.

Novak više i ne treba da juri prvo mesto, masterse, završne masterse i ostale manje bitne stvari, jer je on u 38. godini. Pogledajte Rodžera pred prvu veliku povredu na AO20. On je imao veoma dobru sezonu 2019. godine, igrao je baš dosta turnira, telo se iscrpelo i povredilo na AO. Da se nije povredio, apsolutno sam siguran da bi bio konkurentan još par godina na GS, to važi i za Nadala i njegovu 2022. godinu, posle AO i RG je potonuo kao Titanik na WB, samo je nestao. Mnogo je mečeva odigrao Nadal tada. 

Novak je imao sreće za sezonu 2023, vezao je dosta turnira, osvojio je 3 GS, mogao je čak i WB, ali već se ove sezone povredio na RG? Sva sreća, pa povreda nije ozbiljna, ali ju je vukao cele sezone.

Pametan čovek uči na tuđim greškama. Novak je u godinama i sada već mora veoma pažljivo da bira turnire, a akcenti su na GS.

Edited by Arigato
  • +1 3
Posted

Pametan čovek bi se povukao posle osvojenog zlata na OI

• +1 2
  • -1 1
Posted
46 minutes ago, Filozof manijak said:

Pametan čovek bi se povukao posle osvojenog zlata na OI

Ma da. I da otvori palacinkarnicu na Kopu

• +1 2
Posted
23 minutes ago, nahbar said:

Uopste ne. On ima fondaciju, brend wather drop, moze da reklamira lacost i satove od uskrsnjih ostrva do himalaja, za njega stvarno nema brige da ce postati bivsi sportista koji ne zna sta da radi sa sobom i slobodnim vremenom.

• +1 1
Posted
29 minutes ago, nahbar said:

Tvoje maštarije nas ne zanimaju