Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Idealna ilustracija čitave rasprave:

https://www.youtube.com/watch?v=93O2Mr-0H0o

Btw, tekst iz kog je Dionisov pasus je baš dobar. Bolje da ste njega kopirali.

I nije neki tekst. Oficijelni sajt ima sjajan zavrsni tekst i Tinjorov na tennis.com nije los. Na tennis.com ima i komentara koji su fenomenalni.

Posted

Cujes, one of the great stories of the year. :lolol: Federer inace nije osvojio Vimbldon sedam puta, niti ima 17 Slemova, jako je bitno i great story je sto bi ga osvojio i osmi put sa 32 godine. Ponekad se tacno zapanjim infantilnoscu nekih tekstova.

човек је на заласку каријере (наравно изузев неких овде који мисле да му је каријера у успону) и притом је највећи, или један од највећих, који су се бавили овим спортом, и да, многи су хтели да га виде како узима вимблдон у можда, ако не и вероватно, последњој прилици у животу, али срам их било како смеју да пишу ишта о роџеру кад је ноле освојио

Posted

Meni je neopisivo drago sto su ostali uskraceni

Onaj klip iznad je cool, klasican visak estrogena koji prouzrokuje losu orijentaciju

Posted

човек је на заласку каријере (наравно изузев неких овде који мисле да му је каријера у успону) и притом је највећи, или један од највећих, који су се бавили овим спортом, и да, многи су хтели да га виде како узима вимблдон у можда, ако не и вероватно, последњој прилици у животу, али срам их било како смеју да пишу ишта о роџеру кад је ноле освојио

To sto su mnogi hteli da vide kako Federer osvaja Vimbldon po osmi put ne znaci da je u pitanju one of the great stories. Infantilno je vrednovati nesto u opstem kontekstu na osnovu svojih zelja. Vidi tamo ako moze preko veze i o osvajanju casnog drugog mesta Argentine kao jedne od great stories. Mislim, kad su vec u gubitnickom bandwagon-u.

Posted

To sto su mnogi hteli da vide kako Federer osvaja Vimbldon po osmi put ne znaci da je u pitanju one of the great stories.

па у тексту и пише да би била у случају да је освојио, можда теби не, али то је ионако субјективно

Posted

па у тексту и пише да би била у случају да је освојио, можда теби не, али то је ионако субјективно

Jebem li ga, mozda bi nekom i bila. Pretpostavljam Fedovim fanovima, svakako. Generalno, tenis ove godine ima bar nekoliko mnogo sadrzajnijih i znacajnijih prica od toga da li je cika Rodzer po osmi put uzeo turnir. Vidim da je i patike bio spremio. Koliko se ja secam meca, a secam ga se, da Novak nije bio u jednoj od svojih emotivnoj "great stories" mec bi bio isuvise one-sided da bi se od njega mogla zaplitati ta prica o Fedovim sansama da digne trofej. Istina, sam je kriv, trebalo je sve to da zavrsi u tri seta i onda bi ovaj topik imao jedno 20 strana manje.

Posted

trebalo je sve to da zavrsi u tri seta i onda bi ovaj topik imao jedno 20 strana manje.

shoulda coulda woulda

овај топик би имао 20 страна мање да се није постовало оно смеће од коментара које се жали на мањак обожавања нолета

Posted

shoulda coulda woulda

овај топик би имао 20 страна мање да се није постовало оно смеће од коментара које се жали на мањак обожавања нолета

A bas te zaboleo taj komentar? E, jebi ga, Dudo, vidi sta napravi. :cry:

Posted

ју ето опет о бољењу  :lolol:

Posted

ју ето опет о бољењу  :lolol:

Boljenje Velenje. Moja omiljena marka.

Posted

shoulda coulda woulda

Sa kojih to olimpijskih visina ti procenjuješ vrednost postova? To je verovatno po ovom istom kriterijumu:

неки те лекције савладају боље (нпр. роџер или рафа) неки лошије (нпр. новак)

Daj, obuzdaj se malo, ne blamiraj se više.

Posted

Jebem li ga, mozda bi nekom i bila. Pretpostavljam Fedovim fanovima, svakako.

The Times svakako nikad neće biti Novakov fan, ni sad, ni dokle god bude igrao, valjda je toliko jasno :)

Posted

The Times svakako nikad neće biti Novakov fan, ni sad, ni dokle god bude igrao, valjda je toliko jasno :)

Apsoltuno. Sto bi od juce moj omiljeni komentator u Telegraph-u rekao - ovo nije tako lako podneti: