TS-CS Posted July 27 Posted July 27 uhvacen Yen-Hsun Lu, kralj celendzera, sa 5 olimpijskih ucesca. nek se spreme dubl majstori danijel nestor (6) i leander paes (7)
Miljenko Posted July 27 Posted July 27 Pogledah tu ESPN listu. Polozaj Federera u odnosu na Djokovica je smesan (posebno ako se uzme u obzir era tenisa, kada je on krenuo da igra). Bolt je previse nisko. Za bejzbol manje/vise korektno, niko nije stavljen previse visoko (to je vrhunski sport u USA, Japan, South Korea, Mexico, Venezuela, Dominican Republic, uz jos par dobrih reprezentacija). NFL igraci nisu upitni koliko vidim. Hokej nema toliko predstavnika, no to sam i ocekivao. Zenska kosarka mi je malo iznenadjenje, no vidim da je to gledano, u komentarima tokom MLB prenosa.
TS-CS Posted July 28 Posted July 28 Most olympics match wins MEN SINGLES 14 Novak Djokovic 13 Roger Federer 12 Andy Murray 11 Kei Nishikori 10 Rafael Nadal 10 Fernando Gonzalez 10 Juan Martin del Potro WOMEN SINGLES 13 Venus Williams 12 Arantxa Sanchez Vicario 11 Serena Williams 11 Elena Dementieva 10 Steffi Graf otreseni rodzer i venus za rekord koji ce samo podebljavati, ukljucujuci i parove gde su nestor i braca brajan terali do 11 pobeda
Lancia Posted July 28 Posted July 28 37 minutes ago, Tsai said: Dzaba sve bez zlata Osvojice kljako, no frks. 1
Peter Fan Posted July 28 Posted July 28 Vidim da je Djoković izlistan na zvaničnom sajtu Cincinnati Open, ali da li neko zna jel on potvrdio učešće?
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 igrace Cinci 1/1 ,naravno ako bude citav posle olimpijskih sigurno nece otici na USO bez meceva na betonu 1
vememah Posted July 29 Posted July 29 Quote “One player was much better than the other and we have to accept it. For an hour it was hard to digest everything that was happening, although I did it. I tried to be with the right attitude and mentality to accept it because I knew there was a chance that the duel would go like this ." "I was not able to play at the level I needed and he has not given me practically anything either. I did not had the continuous shot quality to create problems for him… I do not have the legs of 15 years ago. So without the ball quality and the legs of 15 years ago, you're not going to create problems for the best in history, right?” Source: https://https://www.marca.com/juegos-olimpicos/tenis/2024/07/29/66a7b79022601d6b0f8b4587.htmlos/tenis/2024/07/29/66a7b79022601d6b0f8b4587.html 1
W.F.C. Posted July 29 Posted July 29 Svaka mu cast, izasao je, odigrao, izgubio, nije predao. Slabiji je, povredjen, kako god. Stvari su na svom mestu. 4
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 (edited) On 28. 7. 2024. at 9:37, TS-CS said: Most olympics match wins MEN SINGLES 14 Novak Djokovic 13 Roger Federer 12 Andy Murray 11 Kei Nishikori 10 Rafael Nadal 10 Fernando Gonzalez 10 Juan Martin del Potro WOMEN SINGLES 13 Venus Williams 12 Arantxa Sanchez Vicario 11 Serena Williams 11 Elena Dementieva 10 Steffi Graf update, 15 Djokovic 11 Nadal 10 Kerber 10 Svitolina Edited July 29 by TS-CS
Popular Post bags Posted August 2 Popular Post Posted August 2 Prvi mec Djokovica koji sam gledao je Australija 2007 protiv Federera. Secam se dobro jer sam spremao najtezi ispit sa najboljim drugom. (btw. koji je sad L8 u Google ) Ja nisam mislio da ce imati bilo kakvu sansu. Tada je to bilo kao da Novak u prime naidje na nekog nesrecnika iz kvalifikacija. Ovaj drug naravno video moju neku nadu u kakav takav povoljan ishod i krene me zajebavati celi mec. Ja bas popizdim i ishejtujem ga onako max preko potrebe i lik da se iskupi kazee onako pomirljivo: Ajde mozda bude nesto od njega... Jebeni avgust 2024 covek jos uvek tu. Sta je sve proslo svih ovih godina je nestvarno. Mesta, ljudi, poslovi, dobre stvari, lose stvari ali blesavi Novak tu i dalje. I kida pored svih otezavajucih okonosti. Alkaraz je neverovatan favorit i skoro siguran pobednik meca u nedelju, ali ako ima ikakve sanse molim posle dugo vremena sve bogove i natprirodne kosmicke sile da povuku par lopti kada treba na stranu Kljake jer je zasluzio kao niko drugi ovo zlato. 26 1 2
Recommended Posts