Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Duda je pomenula klasicnu muziku u tacno odredjenom kontekstu, a kontekst se sastojao od toga koliko bi bila smislena njena licna ocekivanja od neke javne licnosti koja zavise od njenih preferencija.

A ja sam pomenuo narodnjake takođe u preciznom kontekstu, a kontekst se sastojao od toga da niko od Đokovića ništa ne očekuje, nego se samo konstatuje stanje stvari.

Dudo, moguće je da preterujem, preterujete i vi, naročito Harper.

Prežvakana je priča, što se mene tiče.

Posted

Nije publici, al je uvalio svojima ( svajcarcima) mnogo puta, na finjaka

Ajde bre ne sprdaj se

Nego šta je. I u Bazelu je seo na klupu odbijavši da igra dok mu se ne očisti teren, đubre arogantno - uz sve parole 'ja da se žrtvujem ovde da vam sebe upriličim, a vi tako'.

... Posle čega je oca oterao sa tribina.

Posted

Tacno, Djokovic je saban kakvog svet nikada nije video. Pri tome je gad koji ne placa porez, folira se na terenu, pljacka imovinu postenih gradjana Srbije te cini niz drugih gadnih i prljavih stvari. Mozete li to lepo da stavite u potpis i da se lagano zaputite prema zalasku sunca.

Posted (edited)

Nego šta je. I u Bazelu je seo na klupu odbijavši da igra dok mu se ne očisti teren, đubre arogantno - uz sve parole 'ja da se žrtvujem ovde da vam sebe upriličim, a vi tako'.

... Posle čega je oca oterao sa tribina.

:lol:

Ma savrsenstvo bez mane

I to smo apsolvirali

Nadam se da mozemo dalje

Da vidimo gde ce dalje novak imati sansu da ispresavija visocanstvo

Toronto?

Edited by Afterburner
Posted

:lol:

Ma savrsenstvo bez mane

I to smo apsolvirali

Nadam se da mozemo dalje

Da vidimo gde ce dalje novak imati sansu da ispresavija visocanstvo

Toronto?

Sinsinati, nadam se. Treba konacno kompletirati te Masterse.

Posted

ajd bre harpere i burneko ...ako je ovo cena koju moramo platiti za Novakovo osvajanje slema, neka as far as I'm concerned što češče i što intenzivnije nailaze sa četničkog topika i u što većem broju.

Meni su simpatični kako nemušto forsiraju ovih svojih par predrasuda :D 

Posted

ajd bre harpere i burneko ...ako je ovo cena koju moramo platiti za Novakovo osvajanje slema, neka as far as I'm concerned što češče i što intenzivnije nailaze sa četničkog topika i u što većem broju.

Meni su simpatični kako nemušto forsiraju ovih svojih par predrasuda :D

Smaraju za sve pare. Svaki put kad Djokovic uradi bilo sta znacajno u tenisu ista se stvar ponavlja. Nemam nista protiv, samo neka se drze podalje od ovog pdf-a. 

Posted

Dudo, moguće je da preterujem, preterujete i vi, naročito Harper.

ajd' navedi, gde ja to tačno preterujem  :s_c:

ma šalim se

moja poenta je samo bila da ne razumem zašto se đokoviću zamera što sluša recimo miroslava ilića i što mu spomenuti peva na svadbi ?

zašto se to zamera bilo kome, zapravo, ako taj neko nije recimo ministar obrazovanja

o njegovom ukusu mislim da bi već imalo smisla raspravljati

o novakovom svakako ne

Posted

Ok, neću više na ovom topiku o tome.

Posted (edited)

Smaraju za sve pare. Svaki put kad Djokovic uradi bilo sta znacajno u tenisu ista se stvar ponavlja. Nemam nista protiv, samo neka se drze podalje od ovog foruma. 

Edited by Indy
Posted

da, bas je to bio uzrok, ne neki glupi tekst koji objasnjava zasto djokovic mora da se voli vise nego federer.

Posted

da, bas je to bio uzrok, ne neki glupi tekst koji objasnjava zasto djokovic mora da se voli vise nego federer.

Koji glupi tekst koji objasnjava zasto Djokovic mora da se voli vise nego Federer?

Posted

Ni ja nisam video tekst, ali sam čitao naprezanja da se dokaže da Federer igra bolje nego ikad zato što ga je Novak motivisao, a Rodik nije mogao.