Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

36 minutes ago, James Marshall said:

Ono, kontam da se za taj anonimni pregled te dokumentacije za medikal igzempšn™ prijavilo tačno 1 lice. 

Tournament director Craig Tiley last week confirmed a number of players had been granted exemptions, without naming Djokovic, while explaining the process involved.

Al to nije vest jbg, da je Krajinović dobio igzempšn™ ne bi bilo tri posta, a i ta tri jer je neko u autobusu pa mu dosadno

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

2 hours ago, BWA said:

Neće osvojiti.

Hoce. Zlo vazda pobjedi :fantom:

Napre Nole! Sjajna vest! :ziga:

Zanimljivo.

dajte listu izuzetaka pa da se igramo

nakon 31. jula 2001. 

Pametnome dosta :fantom:

brate ... ima milion stvari vaznijih od djokovica i ao

njegov oportunizam se nicime ne razlikuje od nasega

nit je bolji, nit je losiji od od drugih ... samo je vidljiviji

ko ga voli, volice ga, tko ne voli nece

cisto gubljenje energije i vremena

Zakljucajte temu, em nije vakcinisan em ce rutinski osvojiti, bolje da ne patimo i javno nego svako u tami svoje sobe. A ide i to SP u fuzbalu, eto radosti u najavi[emoji3060][emoji3060][emoji3060]

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

52 minutes ago, Time Crisis said:

Al to nije vest jbg, da je Krajinović dobio igzempšn™ ne bi bilo tri posta, a i ta tri jer je neko u autobusu pa mu dosadno

Proslog meseca je neko iz ATPa objavio na twitteru da je 95% tenisera iz top 100 vakcinisano. Znaci, najvise njih petorica je trazilo exemption.

taj fazon
od tih 5 jedan napise da nece da se vakcinise jer je alergican na gluten, i ne mora ni da stavi ime a znace se o kome se radi :rolleyes:

Edited by Have_Fun

od svega je najveća sramota što ne priznaju ruske vakcine

Da li priznaju kineske?

ne