zorglub Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Inace prvi model kojim su napustili koncepciju vazdusno hladjenih boxera nije ni Golf ni Passat kako mnogi misle nego ovaj automobil:Ipak NSU, koga su valjda i kupili par godina ranije. Da im nije bilo njih, tj. Auto-Union-a, furali bi oni vazdušare u gepeku još koliko...
nesha taxista Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dobro, ja sam pisao o automobilima matične fabrike. Jesu kupili NSU pre, ali su dotični išli paralelno pod svojim imenom još nekoliko godina. Zanimljivo je da je NSU sklapan i u YU u fabrici koja je poznatija po loncima (Pretis).
Lancia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 prelepa mi nova buba. smekerica.http://www.youtube.com/watch?v=9eFhF8me2U0
Lancia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 super je, realno auto za tebe, aj kupi!zezaj, medo, zezaj.
ToniAdams Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ne zezam jebote. stvarno vrstra izgleda. ok, kuzim da nije cijena = sitnica.
Yoda Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Poslednjih nedelja malo sam vozio motor cuveni od 105ks, 5 brzina, vuce kao blesav, vrlo elastican, tih, trosi 6,5 litara.Auto za svaku preporuku
Yoda Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nije to u pitanju. Cisto sumnjam da bilo koji dizel motor srazmerno ove snage moze da ovako mocno i elegantno vuce skoro tonu i po gvozdja.
nesha taxista Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 prelepa mi nova buba. smekerica.http://www.youtube.com/watch?v=9eFhF8me2U0 Da li se to meni cini ili je stvarno niza od dosadasnje?
Lancia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Da li se to meni cini ili je stvarno niza od dosadasnje?i niza i sira. vec zezaju da ce tempom promene modela vw-a, buba neumitno stici do oblika porsea 911 za 100 godina. mic po mic.
zorglub Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Važno da su ostavili one šporetske prekidače iz Golfa kog, trojke? Crkli bi kad bi napravili nešto novo i smelo. Zato su Italijani tate.
Lancia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Važno da su ostavili one šporetske prekidače iz Golfa kog, trojke? Crkli bi kad bi napravili nešto novo i smelo. Zato su Italijani tate. :D u pravu si, al' bih opet pre vozio ovaj sporet nego nove buljave alfe.
Recommended Posts