teacher Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 a kako se meri velicina filma tacno?do 16 je mali, preko 16 je veliki... mislim na širinu filmske trake, da ne bude zabune...
maheem Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 pogledao ga tek pre neki dan. najbolji srpski film u poslednjih 30 godina
Filozof manijak Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Leža je moj dobar drug. Žao mi je što posle Tilva Roša nije izbacio još neki film..
Mil@n Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde ga ima? +1
ToniAdams Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 6 hours ago, maheem said: pogledao ga tek pre neki dan. najbolji srpski film u poslednjih 30 godina falim te kurče. ok, bar znam kom sam na ignoru :( i ja ga pogledo na preskoke prosli vikend. vozio mi se skejt, pa kontam da je ovo bilo ipak manje rizicno.
Miralem Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 4 hours ago, ToniAdams said: falim te kurče. ok, bar znam kom sam na ignoru :( i ja ga pogledo na preskoke prosli vikend. vozio mi se skejt, pa kontam da je ovo bilo ipak manje rizicno. ovo bih platio suvim zlatom, da vidim slona kako vozi skejt. inace, nikako ne mogu da razumem u cemu je genijalnost ovog filma. ides kamerom za gomilom retardiranih klinaca... i to ne od onih zabavnih retarada, i to je posle nesto vau, nikad nevidjeno i bolje od svega do sada.
fonTelefon Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 45 minutes ago, Miralem said: ovo bih platio suvim zlatom, da vidim slona kako vozi skejt. inace, nikako ne mogu da razumem u cemu je genijalnost ovog filma. ides kamerom za gomilom retardiranih klinaca... i to ne od onih zabavnih retarada, i to je posle nesto vau, nikad nevidjeno i bolje od svega do sada. Amaterski film u zvanicnoj distribuciji malo li je. Snimak tona u filmu je strava. Bukvalno
Filozof manijak Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 (edited) Crveno brdo, na vlaškom, nekada bilo pored Bora. Dok nije postalo rudnik. Crveno zbog visokog sadržaja bakra u zemljištu edit; ulećeš ova dvojica Edited October 19, 2018 by Filozof manijak
Recommended Posts