Mp40 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.maratonci u ns? Nigde se ne kaze gde se odvija radnja maratonaca. Cak se i potrudio da deluje kao u malom mestu blizu veceg...U Kovacevicevoj drami (originalni tekst) su beograckiji (zemunskiji).
Mp40 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 mene niko ne razume! Razume te Ruzica Sokic. Kupi bubnjeve!
ToniAdams Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 e to je beogracki film! zamisli da je u skrnavom novom sadu?
korindjar Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 MAKING OF TILVA ROŠhttp://www.youtube.com/watch?v=71BbwggYtEo
palfoot Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) jel ok ako mi je tilva feel-good film? :)nepravedno zapostavljeni srce je mudrih u kuci zalosti je mozda i naj-on-its-own iz recentne produkcije al valjda nije dovoljno kul da bi se ovde razglabalo o tome *nema snimanja jutjub klipova i skidanja, ali jedan kvalitetni nekrolog *ne nalik zikinim akcijama u srpskom filmu :P Edited October 20, 2012 by palfoot
Lancia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 jel ok ako mi je tilva feel-good film? :)nepravedno zapostavljeni srce je mudrih u kuci zalosti je mozda i naj-on-its-own iz recentne produkcije al valjda nije dovoljno kul da bi se ovde razglabalo o tome *nema snimanja jutjub klipova i skidanja, ali jedan kvalitetni nekrolog *ne nalik zikinim akcijama u srpskom filmu :Pfak, nista osim pitanja ne razumem :( idi u dupe, Palfoote.
palfoot Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) bulaznim opet :{ pogledaj, nije loso (i tanak je budzet) Edited October 20, 2012 by palfoot
Lancia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 nisam ukapirao na sta se odnosi. fala, pogledacu :)
Turnbull Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Pogledao pre neki dan Tilva Roš po drugi put, i sad mi je bio još i bolji nego prvi put. Izvrstan mali film.
Recommended Posts