ToniAdams Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.ostalo stoji, pogotovo za prezvakane glumce.naturscici su dobri, ovi pravi glumci iz filma takodje.mogumislit kakav bi to film bio da kicic i kapicic glume ova 2.
MocaVukotic Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.al su ti primeri, do moga, posebno balkanski špijun.nacionalna klasa!
ToniAdams Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 sto, sta hvali?nacionalna klasa je precenjen film.
korindjar Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.ostalo stoji, pogotovo za prezvakane glumce.naturscici su dobri, ovi pravi glumci iz filma takodje.mogumislit kakav bi to film bio da kicic i kapicic glume ova 2.da, todin ćale je odličan, kasnije sam počeo da ga primećujem i u pozorištu Edited February 21, 2012 by korindjar
kobni zelaya Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 da, todin ćale je odličan, kasnije sam počeo da primećujem i u pozorištuTo beše Čupić? Odličan glumac.
čekmeže Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.ostalo stoji, pogotovo za prezvakane glumce.naturscici su dobri, ovi pravi glumci iz filma takodje.mogumislit kakav bi to film bio da kicic i kapicic glume ova 2.Zar na početku Maratonaca ne piše varoš u Srbiji ili tako nešto?
April Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 nacionalna klasa je precenjen film.To isto misli i sam Goran Marković o njemu.Kakogod, Klasa je najbeogradskiji film od pomenutih, negde u rangu sa serijom Grlom u jagode.
ToniAdams Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 valjda je bilo jasno da kontriram ovom sto proziva balkanskog. mada su fakat nabrojani filmovi meni bar bolji od nk
MocaVukotic Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 valjda je bilo jasno da kontriram ovom sto proziva balkanskog.pa sve enterijeri. snimljena predstava, može biti bilo gde.
ToniAdams Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) jest, pici ti po slaviji sa sve vesom koji vijori sa kola u nekom drugom gradu. i idi u hotel jugoslavija u nekom drugom gradu. i jest, pici ti po slaviji sa sve vesom koji vijori sa kola u nekom drugom gradu. i idi u hotel jugoslavija u nekom drugom gradu. u operu u bujanovcu. i obesi se na kosutnjaku u podgorici. Zar na početku Maratonaca ne piše varoš u Srbiji ili tako nešto?delom u pancevu, delom na kosancicevom vencu. sve je to beograd.ne, ozbiljno, jebo vam ja lajk zato sto se ne desava u beogradu. Edited February 22, 2012 by ToniAdams
kobni zelaya Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 delom u pancevu, delom na kosancicevom vencu. sve je to beograd.ne, ozbiljno, jebo vam ja lajk zato sto se ne desava u beogradu.Čekaj, valjda postoji razlika između toga gde se dešava radnja filma i toga gde se film snima. Maratonci se ne dešavaju u Beogradu, samo su snimani u njemu.Inače, slažem se sa tim da je prirodno da se radnja većine filmova bude u Beogradu, kada se sve tu i tako dešava.
Kayser Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 monolog 'znaš zašto volim skejt' +kol'ko 'oces
ToniAdams Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) Čekaj, valjda postoji razlika između toga gde se dešava radnja filma i toga gde se film snima. Maratonci se ne dešavaju u Beogradu, samo su snimani u njemu.Inače, slažem se sa tim da je prirodno da se radnja većine filmova bude u Beogradu, kada se sve tu i tako dešava.ok, i ti si bukva :fantom:a ako cemo i dalje da se igramo, radnja drame se odigrava u beogradu, snimano je u beogradu, beogradski film. Edited February 23, 2012 by ToniAdams
steins Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ok, i ti si bukva :fantom:a ako cemo i dalje da se igramo, radnja drame se odigrava u beogradu, snimano je u beogradu, beogradski film. http://www.youtube.com/watch?v=BZ7MVInlYC4
Recommended Posts