Jump to content
IGNORED

Tilva Roš (2010)

fancy claps

Recommended Posts

Posted

pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.ostalo stoji, pogotovo za prezvakane glumce.naturscici su dobri, ovi pravi glumci iz filma takodje.mogumislit kakav bi to film bio da kicic i kapicic glume ova 2.

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

31

• korindjar

17

• teacher

12

• kim_philby

11

Posted
pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.
al su ti primeri, do moga, posebno balkanski špijun.nacionalna klasa!
Posted

sto, sta hvali?nacionalna klasa je precenjen film.

Posted (edited)
pusite ga za beograd, neki od najfilmova ikad se desavaju u beogradu.davitelj protiv davitelja u nisu? sumnjammaratonci u ns? kako da ne.balkanski spijun u gdeoces, mimo bg? vazi se.ostalo stoji, pogotovo za prezvakane glumce.naturscici su dobri, ovi pravi glumci iz filma takodje.mogumislit kakav bi to film bio da kicic i kapicic glume ova 2.
da, todin ćale je odličan, kasnije sam počeo da ga primećujem i u pozorištu Edited by korindjar
Posted
da, todin ćale je odličan, kasnije sam počeo da primećujem i u pozorištu
To beše Čupić? Odličan glumac.
Posted
Zar na početku Maratonaca ne piše varoš u Srbiji ili tako nešto?
Posted

monolog 'znaš zašto volim skejt' :Hail:

Posted
nacionalna klasa je precenjen film.
To isto misli i sam Goran Marković o njemu.Kakogod, Klasa je najbeogradskiji film od pomenutih, negde u rangu sa serijom Grlom u jagode.
Posted

valjda je bilo jasno da kontriram ovom sto proziva balkanskog. mada su fakat nabrojani filmovi meni bar bolji od nk

Posted
valjda je bilo jasno da kontriram ovom sto proziva balkanskog.
pa sve enterijeri. snimljena predstava, može biti bilo gde.
Posted (edited)

jest, pici ti po slaviji sa sve vesom koji vijori sa kola u nekom drugom gradu. i idi u hotel jugoslavija u nekom drugom gradu. i jest, pici ti po slaviji sa sve vesom koji vijori sa kola u nekom drugom gradu. i idi u hotel jugoslavija u nekom drugom gradu. u operu u bujanovcu. i obesi se na kosutnjaku u podgorici.

Zar na početku Maratonaca ne piše varoš u Srbiji ili tako nešto?
delom u pancevu, delom na kosancicevom vencu. sve je to beograd.ne, ozbiljno, jebo vam ja lajk zato sto se ne desava u beogradu. Edited by ToniAdams
Posted
delom u pancevu, delom na kosancicevom vencu. sve je to beograd.ne, ozbiljno, jebo vam ja lajk zato sto se ne desava u beogradu.
Čekaj, valjda postoji razlika između toga gde se dešava radnja filma i toga gde se film snima. Maratonci se ne dešavaju u Beogradu, samo su snimani u njemu.Inače, slažem se sa tim da je prirodno da se radnja većine filmova bude u Beogradu, kada se sve tu i tako dešava.
Posted
monolog 'znaš zašto volim skejt' :Hail:
+kol'ko 'oces
Posted (edited)
Čekaj, valjda postoji razlika između toga gde se dešava radnja filma i toga gde se film snima. Maratonci se ne dešavaju u Beogradu, samo su snimani u njemu.Inače, slažem se sa tim da je prirodno da se radnja većine filmova bude u Beogradu, kada se sve tu i tako dešava.
ok, i ti si bukva :fantom:a ako cemo i dalje da se igramo, radnja drame se odigrava u beogradu, snimano je u beogradu, beogradski film. :fantom: Edited by ToniAdams