April 14, 20233 yr (Skinuto sa instagrama koji izgleda ne moze da se shareuje... lajkovala Patti Smith)
November 19, 2025Nov 19 https://oko.rts.rs/muzika/5087049/elektricna-sloboda-nila-janga-sonicni-uragan-iz-prohujalih-vremena-.html Edited November 19, 2025Nov 19 by pariah
November 19, 2025Nov 19 hvala pariah.pre neki dan napravih listu LP koje čame čekajući. i, 4 puta nil jang: "Harwest;", "Trans", "Times Fade Away" i "American Stars And Bars". Tu je i "Deja Vu" sa CSN. volim nil janga. no, najčešće mi je na umu "Helpless"
November 19, 2025Nov 19 1 hour ago, đorđe geprat said:hvala pariah.pre neki dan napravih listu LP koje čame čekajući. i, 4 puta nil jang: "Harwest;", "Trans", "Times Fade Away" i "American Stars And Bars". Tu je i "Deja Vu" sa CSN. volim nil janga. no, najčešće mi je na umu "Helpless"Jeste jebeni RTS kao i sve što je jebeno oko njega ali svaki tekst Simića sam sa velikim uživanjem pročitao i po 2 puta ponekada. Obrađujem se delimično pošto privatno ne znam ništa o čoveku ali da je majstor, majstor je.
November 19, 2025Nov 19 Zikica je radio Dole na uglu na B92 posle jos negde. Danas je emisija nedeljom od 18 na RB2 i izvrsna je podloga kad se vracamo iz Banata. Koliko znam (ne drzi me za rec) covek je psihijatar u bolnici CZ
November 19, 2025Nov 19 Tajanstveni vozTajanstveni voz – Rock'n'Roll Magazin autor Žikica SimićRock'n'Roll Magazin autor Žikica SimićOvde ima sve
November 19, 2025Nov 19 21 minutes ago, vracharac said:Zikica je radio Dole na uglu na B92 posle jos negde. Danas je emisija nedeljom od 18 na RB2 i izvrsna je podloga kad se vracamo iz Banata. Koliko znam (ne drzi me za rec) covek je psihijatar u bolnici CZPsiholog tačnije
November 19, 2025Nov 19 U penziji, najtačnije.Edit. Imamo i temu, morao sam da proverim da nije arhivirana): Žikica Simić - Muzika - Parapsihopatologija™ Edited November 19, 2025Nov 19 by Ras