Jump to content
IGNORED

shimprov multipraktik

shimpu

Recommended Posts

Posted

Šimpr brate svaka čast, kako si se samo sjetio da jedan oblik upotrijebiš na toliko različitih mjesta i na tako originalne načine!I ne samo da su različita mjesta, već sve mjesta relevantna kulturološki!Poenta mi i nije baš sasvim jasna, osim da se pokaže kako se jedna nebitna i jednostavna stvar može upotrebiti u umjetničke svrhe na ogroman broj načina, i eventualno da pokaže kako se različite ideje mogu nečim totalno nebitnim i banalnim povezati.Sve u svemu vrlo originalno i kreativno!

Posted (edited)

šibicari, linea, vešala i sedam patuljaka, bart koji pise po tabli, ekskalibur i barkod su sjajni... i ona dečija plastična igračka je genijelna ideja, samo izvedba za mrvu da ima dublji otisak vešala, da se uklapa sa ostalima...čeka se odiseja 200Г, kao i susret svetova: naš isus u roze gaćama na vešalu.

Edited by PointTaken
Posted

Au, jebote, smejem se ko umobolan. Svaka cast.:rolf::Hail: :Hail: :Hail:

Posted
i ona dečija plastična igračka je genijelna ideja, samo izvedba za mrvu da ima dublji otisak vešala, da se uklapa sa ostalima...
u pravu si skroz...ideja je ok ali je realizacija katastrofa...to je zbog toga sto za svaku montazu potrosim minut-dva i onda ne vidim greske...imam neke radove koje jos necu objavljivati a cini mi se da su za klasu bolji od ovih koje sam kacio...mozda bude i neka izlozba...bice i film