Jump to content

shimprov multipraktik

Featured Replies

• Author
238dg.jpg218hq.jpg250qf.jpg302rz.jpg226d.jpg

Šimpr je Ivićka :Hail:

• Author
314z.jpg349wb.jpg350p.jpg553w.jpg601d.jpg

sta znam, i nije bas nesto...

we want more, we want more!!! 8462738.MexicanWave.gif

Šimpr brate svaka čast, kako si se samo sjetio da jedan oblik upotrijebiš na toliko različitih mjesta i na tako originalne načine!I ne samo da su različita mjesta, već sve mjesta relevantna kulturološki!Poenta mi i nije baš sasvim jasna, osim da se pokaže kako se jedna nebitna i jednostavna stvar može upotrebiti u umjetničke svrhe na ogroman broj načina, i eventualno da pokaže kako se različite ideje mogu nečim totalno nebitnim i banalnim povezati.Sve u svemu vrlo originalno i kreativno!

šibicari, linea, vešala i sedam patuljaka, bart koji pise po tabli, ekskalibur i barkod su sjajni... i ona dečija plastična igračka je genijelna ideja, samo izvedba za mrvu da ima dublji otisak vešala, da se uklapa sa ostalima...čeka se odiseja 200Г, kao i susret svetova: naš isus u roze gaćama na vešalu.

Edited by PointTaken

Sjajan koncept :Hail:

Au, jebote, smejem se ko umobolan. Svaka cast.:rolf::Hail: :Hail: :Hail:

• Author
i ona dečija plastična igračka je genijelna ideja, samo izvedba za mrvu da ima dublji otisak vešala, da se uklapa sa ostalima...
u pravu si skroz...ideja je ok ali je realizacija katastrofa...to je zbog toga sto za svaku montazu potrosim minut-dva i onda ne vidim greske...imam neke radove koje jos necu objavljivati a cini mi se da su za klasu bolji od ovih koje sam kacio...mozda bude i neka izlozba...bice i film
  • Author
300gp.jpg352vm.jpg762k.jpg488a.jpg391bb.jpg
  • Author
551gw.jpg396f.jpg452p.jpg622e.jpg722p.jpg
  • Author
181zp.jpg184uc.jpg498f.jpg639d.jpg484j.jpg
  • Author
466pd.jpg527r.jpg584q.jpg590pu.jpg603a.jpg
  • Author
552wq.jpg650wx.jpg704f.jpg751lp.jpg210ng.jpg